-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 uprising baya eğlenceli de, full tanıdık girmek lazım. dün 2 - 3 el legendary'de denedik, 3 hack point'i geçiyoruz, payload'u da tam itmeye başlayacakken bastion'lara iniyor takım. o kadar da focus bastion diye bağırıyorum. skin'ler falan çok hoş ama. dva highlight gene yardırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ben artık competitive oynayamıyorum ya :( akşam yorgun geliyorum, 1-2 saat oyun keyfim oluyor. onu da böyle laid back geçirmek istiyorum. ne zaman bir şeyi competitive oynamaya çalışsam hırslanıyorum, çok kafamı meşgul etmeye başlıyor. akşam iki saat keyif yapacam diye oturuyorum hırslı hırslı oynamaktan daha da yoruluyorum. la zaman sen bize ne ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ranked olduğunda qp'ler bana zevk vermiyor oyunlarda ya. kafamda bir hedef belirliyorum ve ona illa ulaşmam gerekiyor. ow'de mesela 3k görmek hedefim ne zamandır, ama yeterli vakti de ayırmıyorum ne zamandır. oyunun ilk release'inden ikinci sezonun ortalarına kadar baya oynuyordum mesela, o zamanki gibi oynasam rahat 3k'ları geçerim. ama o vakti ayırmıyorum, o yüzden çok da kafayı yememeye çalışıyorum ranked oynarken. çünkü kaybetmek kaçınılmaz çok iyi bir kadro ile devamlı olarak girmediğin müddetçe. bazen loss streak bile oluyor 3 - 4 tane. buralarda kafayı sıyırmamak önemli bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 benim o kadar düşük hedefler koymama gerek yok ya. 3 ay sonra döndüğümde 2700 den başlıyorum zaten ;) çok eğlenceli abi zaten. benim o yönde bir sıkıntım yok. kaybetmek-kazanmak değil de işte yoruyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bişi olmaz bişi olmaz. takım yönetme kısmı zoruyor sadece ne yapacağını bilmeyen adamlar olduğunda. istiyosan girelim bu akşam senle ve esh ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 son 2 aydır felaket yoğunum abi ve aşırı yorgun geliyorum eve ondan kafam kaldırmıyor. bir süre daha böyle olacak gibi. durumlar normale dönsün gelecem yine aranıza. yorgun argın gelip de competitive de istediğim gibi perform edemediğimde felaket kötü hissediyorum, hırslanıyorum ben. kendime zarar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ok abi o zaman haber bekliyorum senden. ben de bir ow sahalarına eskisi gibi dönüş yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 sizin şu mütevaziliğiniz öldürüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 -Deno- said: mesela 3k görmek hedefim ne zamandır, ama yeterli vakti de ayırmıyorum ne zamandır. bu sezon platin ustu oyunculara her hafta 7 oyun zorunlulugu geldi. 3000'e ciksan bile her hafta net 7 oyun oynaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 O yuzden 2700 bandinda kol gibi herifler geliyo. 3500sen bi hafta oynamiyosun aninda her gun 50 50 dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 son hafta çıkmak daha mantıklı o halde. 1800 de bekliyorum haber verin son hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 event i legendary denemeye korkuyorum ya sdfg all heroesda kadro belli : bast orisa tjorn mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Achi falan var mi event ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Esh said: event i legendary denemeye korkuyorum ya sdfg all heroesda kadro belli : bast orisa tjorn mercy korkulacak boyutta değil aslında. ben dün all heroes oynamadım, diğerini oynadım hep. all heroes için o kadro kötü bu arada, o kadar çok wave'i shield'sız nasıl tutucan? legendary'de tutamazsın. reinhardt şart. bastion'ı da çok yaşatmazlar, o da kötü pick. ideal kadro reinhardt, soldier, mercy/ana ve torbjörn bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 var bi achi de ne oldugunu cozemedim ben 5 yildiza kadar veriyo oyun sonunda. son expert runda 4.5 aldik. patlamaya gelinceye kadar olan payload in hp sine gore mi veriyo ne yapiyo anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 -Deno- said: Esh said: event i legendary denemeye korkuyorum ya sdfg all heroesda kadro belli : bast orisa tjorn mercy korkulacak boyutta değil aslında. ben dün all heroes oynamadım, diğerini oynadım hep. all heroes için o kadro kötü bu arada, o kadar çok wave'i shield'sız nasıl tutucan? legendary'de tutamazsın. reinhardt şart. bastion'ı da çok yaşatmazlar, o da kötü pick. ideal kadro reinhardt, soldier, mercy/ana ve torbjörn bence. soldier in sustained i yetmiyo abi. orisanin shieldi tek tarafa atip diger tarafa sikmasi iyi, rein melee oldugu icin gg. tjorn ve bast ultisi bu oyun icin tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 dunden beri 6 oyun falan attim en ideal kadro benim yazdigim gibi. adamin teki genjiyle expert bitirdim dedi pek inanmadim. ama sonra elemanin 4k mmr i oldugunu gorunce bi duraksadim. oyun dustu ama giremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 orisa nin bubble i da cok iyi , death starlario geri cekiyosun sefil moblarla bi araya getirip bastiona yem ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bu ne pve event mi geldi oyuna dün patchten sonra giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Esh said: -Deno- said: Esh said: event i legendary denemeye korkuyorum ya sdfg all heroesda kadro belli : bast orisa tjorn mercy korkulacak boyutta değil aslında. ben dün all heroes oynamadım, diğerini oynadım hep. all heroes için o kadro kötü bu arada, o kadar çok wave'i shield'sız nasıl tutucan? legendary'de tutamazsın. reinhardt şart. bastion'ı da çok yaşatmazlar, o da kötü pick. ideal kadro reinhardt, soldier, mercy/ana ve torbjörn bence. soldier in sustained i yetmiyo abi. orisanin shieldi tek tarafa atip diger tarafa sikmasi iyi, rein melee oldugu icin gg. tjorn ve bast ultisi bu oyun icin tamamen rein nası gg abi, bir sallıyorum 5 mob'a birden vuruyorum. soldier'ın iş yapması için de rein'in ve torb'un düzgün iş yapması lazım. bastion'ı da sırf ultisi için tercih etmem açıkçası. legendary oynadın mı ki sen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 legendary giricem de bu dedigim kadro olursa girerim sdfg expertte adam basi 2-3 deathle mi ne bitirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 geeeeeeeeeç. seni 8 gibi ararım 9 gibi yalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 legendaryde gelen bastonlar olmuyo abi sdfgsd boyle bi hp yok bi de ultili geliyo oc ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 HEPSİNİN CANI CEHENNEME DOSTUM CHARGE'IMI ATAR GEÇERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar