Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 gorili kuyuya atamayıp birde ıskalayınca o sinirle alınıp verilen nefes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Verdim adresi. Gondermeyen sombra'dir, mei'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Yırtılmış bir de (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 O ne ya genji götü koymuşlar feriheye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yeni comic çok iyi (tu) sağlam lore var (hayır çünkü bebeyim tracer var <3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wVPTVNxSs1w 2dk'da 2 objective almisiz gecenlerde, simdi denk geldim video'suna ama karsi takim baya kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 quick play mi bu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 QP evet. Yine mi begenemedik? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yok comp bu kadar kisa surduyse rep verecektim. vermiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 timuçin sen hangi sr aralığındasın? olmadı beraber girelim, gene cancer takımlara denk düşüyorum ben. 3k görecekken 2.6'lara geriledim yanına koyduğumun çocuları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 HAYIR TEK BAŞIMA REINHARDT ILE CARRYLEYEMEM KI SONSUZA KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 PS'da 1 aydır inanılmaz bir lag var oyunda. Daha önce hiç olmuyordu. Patch'den sonra olmaya başladı. Lag sorunu yaşayan var mı? Yada çözümünü bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bizde surekli paket loss alarmi veriyo solda. pecten sonra oldu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 -Deno- said: timuçin sen hangi sr aralığındasın? olmadı beraber girelim, gene cancer takımlara denk düşüyorum ben. 3k görecekken 2.6'lara geriledim yanına koyduğumun çocuları yüzünden. tek girmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Tek gire gire 1.6k dan 2.3k ya girdim. Takimla girsem 5k olurdum net. Ama bu vatandaşlar qp oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 -Deno- said: timuçin sen hangi sr aralığındasın? olmadı beraber girelim, gene cancer takımlara denk düşüyorum ben. 3k görecekken 2.6'lara geriledim yanına koyduğumun çocuları yüzünden. 1900 kusurlerdeyim abi ben. O civarda girdim son sezona, sonra pek oynamadik comp. Aksamlari herkes girince 8 kisi falan oluyoruz bu arada, oyle olunca custom game falan atar olduk. Bu arada yoksun sanirim sen benim listede cunku hic gormuyorum. Eklesene sen beni Thardas#2637 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Bu arada gecen bi Mercy kaldirmisim oyunda. Off (Mercy de Dynun bu arada dsf) https://www.youtube.com/watch?v=obeJUuxyKR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Kendisinin ranki 2.5k ustune cikinca totosu kalktigi icin silmiştir gold silver olanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 applev0dka said: Tek gire gire 1.6k dan 2.3k ya girdim. Takimla girsem 5k olurdum net. Ama bu vatandaşlar qp oynuyor Onceki sezonlardan birinde gunduz vakti girerek yaptiydim ben de aynisini. Oyuncu kitlesi ve kalitesi saatden saate degisiyodu direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 abi oyunu aldım 4 günde bir giriyorum heralde. 4 Kişi bile girse 2 kişiden biri hanzo alınca yeniliyosun. Hero dengesi ve mm çok kötü oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Hanzo oynayamayan Hanzo alinca yeniliyosundur abi o. Yoksa gayet agzimiza agzimiza vuruyo oynayabilen Hanzo. edit : ama matchmaking felaket evet. 2 oyun aliyoruz, az biraz ezsek karsiyi, direkt sevseler alamayacagimiz takim geliyo karsiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 işte 2k-2.5k arası oynayabilen hanzo hiç görmediğim için direkt geneliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 3. sezon yalnız oynadım, toplam 5 saat gameplay'le 2600 mü neydim, gayet mutluydum hayatımdan. Sonra iki arkadaşla oynamaya başladım, tahminimce birinin rating 1700, öbürünün 2100 falan, kanser oldum resmen. Karşıya 2700'lük 3000'lik adamları verip verip duruyo, bizim 3'lünün yanına dayıyo 1700'ü. Sırf şu iş için oyunu 2. bi defa alıp smurf açcam emenike sdfjkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 thardas sen misin ya :D ben de diyom kim bu apple ı arada kontrol ediyorum gerçekten azimle çıktı adam. Ben korkuyorum ya 1400 e kadar düşmüştüm 1700 yaptım. Elim titriyor basamıyorum ranked maça :D di said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar