Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 hiçbir şekilde geçemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 kan geldi en son sinirden mouse u verdum masaya, umarım kızmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 klasik blizzard işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 4te 4 ile başladıktan sonra 1 draw, 1 lose aldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 placementta win/loss bişeyi değiştirmiyodur. klasik blizzard placemet mantığıyla önceki sezon neyseniz ordan devam ediyordur. boşuna sıkmayın canınızı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bastion sevdalilari yuzunden 7 win, 2300 https://i.ytimg.com/vi/O5rQ8uep0rM/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Önceki sezon kaçla bitirdinki 7 win ile 2300 e attı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bu ne abi bastion ölümsüz ya, ölmüyor gerizekalı, öküz blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 > Blizzard https://gfycat.com/WaterloggedHauntingCowbird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=AOdAEd_GLv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 iyi de bu adam allah gibi oynuyo bastionu. biz oyun boyu tek yere kurulup 2 healerla ölmeyen pezevenkten bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Soldier gibi agresif oynayacan abi, rolü değişti sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 allahım bana bu sezon akıllı insanların olduğu solo que'lar nasip eyle yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 oyuna başladığımız zaman neyse , bırakıp yeniden başladığım zaman da o gibi geldi bana. yeni update le adeta bir fortress. eskiden soldierla ekmek gibi aldığım piç şimdi ölmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 bi de ben anlamıyorum abi compta nasıl hero ban olmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 zenyatta ile aliyorum ben. hala en ezik hero, gucsuz anlaminda degil en mal oyuncularin tercih etmesi sebebiyle boyle. yukaridaki video sonrasinda nefretim biraz azaldi ama zaten oyle bastion oynayan adama denk gelmeniz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Ben ana ile zorlanmadım hep bastiona oynadım sleep heal reduce falan. Hoş reaper da bana oynadı, öylece tren yaptık gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 üf feci kanser 4k üstünde. düzgün ana gelmiosa direk gg sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 önünda rein yanında zarya spam shield arkada mercy uzaktan ana sucuk lig seviyesindeki bizler icin eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 blizzard mail atmış "best reinhardt in the world, we wait for your arrival" diye. kırmıyayım bari çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 -Deno- said: blizzard mail atmış "best reinhardt in the world, we wait for your arrival" diye. kırmıyayım bari çocukları. Anama Ana diyesin http://www.youtube.com/watch?v=7NyYROjYs5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 tartışmayın gençler Reinhardt ile silerim hepinizi. ama şu aralar fantazim bastion asfdsafdsafd önüme meatshield olacak reinhardt arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 orisa haberi çıktı.orisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 omnic olmasi guzel ama her seferinde doomfist ustune hype yaratiyo bliz, sombra da aynisini yapmisti. not kewl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar