Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 7-10 yaş arası için değil mi oyun? animasyon tanıtımı çocuklara yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bedava sirke baldan tatlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Daesu said: oyun hızlı falan degil izlemiyomusunuz hız deil zaten sorun, alanlar dar fov düşük. oyun aman tanrım cok hızlı anlasılmıyo! deil demek istediğim fazla karman corman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 fov retarded seviyesinde cidden şöle bişi yapmış biri http://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/37j1tx/how_overwatch_would_look_with_tf2s_fov/ hatta bu bile daha dar http://i.imgur.com/pBmPUL9.jpg 70-110 arası bi slider olması lazım , nedir bu kitliyoruz sabit olcak kafası anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Yüksek fov avantaj sağlıyor çünkü. Ya herkesin yüksek olacak ya herkesin düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ya sı ması yok slider koyucaksın onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 avantaj sağlıyorsa herkes açsın o seçenek koymamaya bahane değilki. sonuçta herkes rahat ettiği şekilde ayarlayacak. ben şahsen at gözlüğü takmış gibi gezmeyi hiç sevmiyorum oyunlarda. biraz çevreyi görmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ammoda yok galia bu oyunda, bide harita yapması kolaymı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 herkesin monitörü, monitöre olan uzaklığı ve monitöre bakış açısı farklıyken sabit 90 fov diretmek saçmalığın daniskası fps oyununda TBC'DEN BERİ BÖYLE BU HOMOJENİZASYONCU BLİZORD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Edriel said: Yüksek fov avantaj sağlıyor çünkü. Ya herkesin yüksek olacak ya herkesin düşük. Birçok competitive FPS'de FOV değiştirilebilirken, burda "ama ama avantaj ya QQ" denilip de konmazsa aptalca olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Ben QQ lamıyorum ama blizzardın mantalitesi bu, yüksek fov fazla görüş açısı demek bu da düşük oayuncu sayılı competitive tabanlı bir oyunda ekstra avantaj demek. Adamların mantalite bu yani herkes aynı standartlarda olsuna kasıyorlar diğer türlü ekstra zoom out yapılabilen moba gibi olur. He yüksek fov niye herkese koymuyolar bu sefer de oyun absurd durar diye düşünüyorlar standart olursa. Teknik ve görsel olarak çok takıntılı bir firma blizzard her nekadar içerik olarak hataları çok olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Daesu said: oyun hızlı falan degil izlemiyomusunuz valla ben de anlamadım. herkes ut olmuş q3 olmuş diyor da kıyasla kağnı gibi hareket ediyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ... abi hızdan anladğınız bumudur bitek? nedir şimdi o zaman need for speede quakten daha hızlı. karmasıklıktan bahsediyo insanlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 "Bu oyun bariz TF2'ye nazaran daha çok Quaker ve UT'ci kesime hitab ediyor. Çok daha hızlı oynanışa sahip bütün karakterler. TF2 clone demiyorum o yüzden." buna nazaran dedim ben eger karmaşa diyorsan üstteki oyunların ikiside daha simple fov harici bi rahatsızlıgım yok şimdilik, effectleride kısarım ayarlardan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ben hic bakmadim, guzel olacak mi simdi bu? Hots kotu mesela, ama HS cok iyi, hs mi olur hots mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 çok fazla efekt fıskırıyo izlemeyi yoran o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 benim milletin kafasınd aisim yazmasıyla ilgili derdim var. adam gibi color palatte gelsin, ne bu böle karsı takımı kafasındaki yazıdan anlamak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hots kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 blizz fovlar sabit olsun kimse haksız yararlanamasın diye diretse, önce şu anda eli yüzü düzgün tek competitive oyunu (heartstone diyecek olan varsa, pause/replay olmayan comp oyun mu olur diye sorarım) sc2'de fov kendini resolution'a göre değiştirmezdi. sc2'de yükseklik sabit sadece resolution sağa sola büyüyünce daha çok alan görüyorsun. fps'de de ayarlanır yaparlar heralde ya, yapmazlarsa da ağır eşeklik yaparlar. benim videolarda gözüme asıl çarpan o okçu videosundaki hitboxlar. herif bok gibi ok sallıyo paso, gelsin kill streakler vs. hitboxlar karakterlerin iki katı falan heralde. şu yorumu bir daha yapayım, bana göre millet kill alabilsin diye her karakterde atom bombası skill var. bu da demek ki serverda biri atacak 2 dakikada bir vs, çekilir gelmiyor bana yani. zaten oto rocket jump belli etti oyunun seviyesini bayaa önce = "little guy's first competitive fps", hots nasıl moba'da aynı şeyi hedefledi, ya da hs kart oyunanlarında; bu da öyle işte. bir hs başarılı oldu/olur çünkü ağır bir boşluk vardı, mtg adapte olamadı bilgisayar ortamına, reklamını düzgün yapamadı, pahalı deniyordu falan. hots ise; dota ve lol'ün ortasına daldı işte, hali ortada 15. sırada falan anca yer buluyor twitch'te. bu da cs:go'nun piyasasına giriyor, zannetmiyorum ki başarılı olsun. tf2 canlı olsaydı hiç şansı yoktu şimdi biraz var gerçi. ama yapacağı en hayırlı iş tf2'yi canlandırmak olur belki. hatta inşallah öyle olur asf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Saykoleo said: hots ise; dota ve lol'ün ortasına daldı işte, hali ortada 15. sırada falan anca yer buluyor twitch'te. hots'un henüz open betada olduğunun farkındasın değil mi? ki oradaki lol ve dota kaç yıllık oyunlar. twitch'teki izlenme oranına göre bakacaksak, daha release olmamış bir oyun için gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Saykoleo said: blizz fovlar sabit olsun kimse haksız yararlanamasın diye diretse, önce şu anda eli yüzü düzgün tek competitive oyunu (heartstone diyecek olan varsa, pause/replay olmayan comp oyun mu olur diye sorarım) sc2'de fov kendini resolution'a göre değiştirmezdi. sc2'de yükseklik sabit sadece resolution sağa sola büyüyünce daha çok alan görüyorsun. sc2de yükseklik sabitti cünkü sabit olmazsa bu sefer 4:3lere avantaj sağlıyo olurdu. fpsler gibi (daha doğrusu modern fpsler diyelim) yatayda deil hem yatay hem dikeyde hemde perspektifte oluduğu icin yüsekliğin gennişlikten daha fazla alan gösterdiği bir 4:3 aksine avantaj sağlardı. o yüzden sabit yaptılar. d3'te letterbox var mesela 4:3ler için, ne yazikki sc2 de yok. fovunda avantajal falan ilgisi yok alıskanlık meselesi tümüyle. adam gibi fov olmadanda oynanmaz zevkte vermez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 dota 2'nin closed/open betadaki izlenme oranlarından bahsetmeye gerek var mı bilemedim. dota da aynen hots gibi release etmedi oyunu, uzun süre betada kaldı, bayaa bayaa izleniyordu. hots'un şu an release edilecek halinden bir eksiği yok, bir kaç hero, bir kaç map en fazla. ha şunu kabul ederim, o dönem twitch de yeniydi vs cs:go'sundan tut hon'una az izleniyordu diye hatırlıyorum, ama dota geldi kondu lol'ün yanına yani 2. sıraya. bu kadar domine edilmiş bir piyasada zor hots'un tutunması. ki konu değişiyor, overwatch'ın tutunması da zor ama görece daha kolay çünkü tf2 community bayaa güç kaybetmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 dota 2, çünkü ortada dota ismi var, yeni dota yapılıyor falan? hots ile şunu karşılaştırmak saçma, çıkınca ne olur bilmiyorum da daha çıkmadan patladı muamelesi gereksiz bence. overwatch da her blizzard oyunu gibi sırf fanlardan belli bir oyuncu kitlesine sahip olacak. ama yine daha "casual" bir fps olduğu için, deli gibi oynanacağını düşünüyorum ben. hızlı, çabuk ve herkesin herkesi çabuk öldürdüğü bir fps. ne derece competitive olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 gameplay videolarından hiç bi şey anlamadım, deathmatch mi oynuyolar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ya böyle release olduğu gün üf abi oyun oldu be falan diyeceğinizi zannediyosanız büyük yanılgı içindesiniz dota betadayken öylesine artık release olduk denebilir yeav diye çıktı fovda da cyclopsdan esinlenilmiş heralde daha dar olamazdı ahaha gerçi bu da savunulmuş ne diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar