Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

ya ben çok başarılı oyunlar çıkarıyorum 2 gündür cüceyle. ya adamlar hep mal denk geldi ya da ben çok iyi turret kuruyorum asdf

genelde binaların içine, gelenleri tam karşılayacakları yerlere kuruyorum. kurarken de karşıma birbirinden uzak 2 tane duvarın arasında kesişim şeklinde boşluk kalacak şekilde yer belirliyorum. ardından da o boşluğa kendim de ateş ediyorum.

böyle yapınca phaorahtan tamamen korunmuş oluyor. gelenler de turretı doğru düzgün göremiyorlar ve vuramıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle diyim tek soldier'ın damage output'u torb ve turret'ından fazla. Ve turret gibi arkanda genji'yle bogusurken gidip reinhardt'ın shield'ına sıkmıyorsun. Esnek değil torb, meta'nın meta olması esnekligi. Evet bi oyun atarsın kazanırsın, dün 3800'de takımda torb ve symmetrayla oyun kazandım comp ama karsı takımın tek swapına bakıyordu, senin iyi oynamandan cok kasının gerzekligine bakıyor Torb. Yeni symmetra çok iyi ama, picklenir defansta.
Sosyal ağlarda paylaş

Counter demişsiniz de zor bir yere koyulduysa ve rakip takım baskı kurabiliyorsa turret Pharah oynarken de üzüyor ya. Hatta havada siper alıcak bir yer olmadığı için en çok Pharah oynarken üzüyor. Açık haritalarda filan uçmak imkansız, yerde tıpış tıpış koşturup oynamak zorunda kalıyorum.
Özellikle turretin koyulduğunu fark etmeden uçmaya çalışmak çok feci. Yerde Mei neyse havada da Torbjorn un turreti o. En ufak dalgınlığı bile affetmiyor, gözünden tek damla yaş süzülerek ölmeyi bekliyorsun.

Evet noobum.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Counter demişsiniz de zor bir yere koyulduysa ve rakip takım baskı kurabiliyorsa turret Pharah oynarken de üzüyor ya. Hatta havada siper alıcak bir yer olmadığı için en çok Pharah oynarken üzüyor. Açık haritalarda filan uçmak imkansız, yerde tıpış tıpış koşturup oynamak zorunda kalıyorum.
Özellikle turretin koyulduğunu fark etmeden uçmaya çalışmak çok feci. Yerde Mei neyse havada da Torbjorn un turreti o. En ufak dalgınlığı bile affetmiyor, gözünden tek damla yaş süzülerek ölmeyi bekliyorsun.

Evet noobum.

yapcagin cok basit abi, turret'in tanka kitlenmesini bekleyip jetliceksin sonra 2 bilemedin 3 tane fuze indiriyor zaten, ama bunu ilk once turret'in yerini belirledikten sonra yap. pharah son patch ile nerdeyse yere degmeden tamamen ucarak takilabiliyor, bunu kendi avantajina kullanacaksin. bir de map'lerde adamlarin beklemedigi yerlerden cikman lazim. Ornek Dorado'da evlerin ustunden istedigin her yere ucabiliyosun, adamlara belli etmeden arkalarindan dolanip supportlari alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...