Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

yazuach said:

Adam yüz kere söyledi ve özür diledi bi sakin olun yahu. Sanırsın 1 yıllık oyunda hiçbirşeyi düzeltmediler.

ağır saçmalamışsın. sudden death olayının bu kadar saçma sapan olduğunu görmek için çıkartıp sistemin sıçtığını izlemek gerekmiyor. Daha ilk sudden death işini okuduğumda competitive kavramıyla ne kadar uzak ve alakasız olduğunu ben çözebilmişsem bu adamların hayli hayli çözmesi lazım.

benim kızdığım şey sunulan şeydeki hata neden düzeltilmiyor değil, neden en başta bu şekilde sunuyorsun, budur mevzu. bu yüzden deliriyoruz.

buglarına, karakter op'luklarına falan en fazla söyleniriz de bu düpedüz aptallık. yarın öbürgün sol tuşla atom bombası atan hero getirse onu da savunacaksın "NÖRFLÜCEKLER SAKİN OLUN DAHA YENİ GELDİ YHAA" diye
Sosyal ağlarda paylaş

Senin karşında amca oğlun yok önce saçma sapan ergen ağzını düzelt. İnsan gibi yazıyorum şurada bana hayvan gibi cevap verme. Kıl oluyorum ya. Normal insanlar gibi konuşamıyor musunuz lan siz? Ben şu konuda oyun çıkmadan önce bir kez böyle birine kişisel cevap verdim buda ikinci. Sen ne ayaksında gelip bana fanboy muamelesi yapıyorsun? Adam söyledi amk elimizde 2 seçeneğimiz var ya competitive modu erteleyecez yada bu şekilde çıkarıp 2. sezona sudden deathi kaldırıcaz diye. Herkes ağladı ertelemeyin diye. Bu kadar zor mu anlamak? Sinir etmeyin lan adamı akşam akşam. Ne sorunlu varlıklarsınız ya akşam akşam sayıylamı gönderiyorlar sizi amk.
Sosyal ağlarda paylaş

islerini duzgun yapmadilar diyor burdaki insanlar da iste. release'de hala evet sorunlar var biliyoruz deyip patch grtiriyorlarsa 3.sinif firmalar gibi is yaptiklarini kabul ediyorlar demektir, isterlerse forumda sikayetci olan herkese opucuk versinler bir onemi yok
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunların olacağını yazmıştım bana saldırmışlardı. hatta bi tanesi mccree'nin op olmadığını ve nerflenmeyeceğini falan da savunmuştu lol. bu oyun hiçbir zaman "oturmayacak". hep bir sıkıntısı olacak, biyerden yamalayacaklar öbür taraf patlak verecek. bunun en büyük nedenlerinden biri de imageboardlarda hikaye artwork bilmemne kovalayan adamlar.

competitive oyun tasarlayacaksan önce oyunu adam et sonra öbür kitleyi memnun et. zaten çok parlak olmadıkları için memnun etmesi zor değil o tarafı. ama tabi 5 kuruş etmeyen 1 kaka seansında düşünülebilecek hikaye ve karakterleri blizzard markasının arkasına sığınıp satmak çok daha basit.

bakalım roadhog hooklarını falan düzeltmek kaç ay alacak, düzeltilene kadar kaç skin çıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

Ya abi bende sinirliyim bıkkınlık geldi competitive moddan ama önce bi Kaplan'ın söylediklerini falan okuyun isterseniz ki, niye redditte falan insanlar çıltırmıyor anlayın.
Adam competitive modun çıktığı ilk gün söyledi bu sezon deneme sezonu diye. Birçok şeyin oturmadığının ve yanlış olduğunun onlarda farkında. Tick rate, sudden death, matchmaking, hanamura ve temple of anubis ve daha niceleri bu sezon süresince fixlenecek. Heroların bazıları nerflenecek veya bufflanacak.
Adam yüz kere söyledi ve özür diledi bi sakin olun yahu. Sanırsın 1 yıllık oyunda hiçbirşeyi düzeltmediler. Oyun çıkalı daha ne oldu şurda? Hepsini halledecekler işte bu kadar rage yapmaya ne gerek var.
Biz şuan takımı oturtup metayı kavramaya çalışıyoruz. Çeşitli stratejiler geliştiriyoruz ve premade olarak oyunun tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Bu kadar sorunlu bir sezonda üstüne bide solo oynayıp kafayı yedirmeye çalışmayın kendinize. Rahat olun biraz.
Madem bazı şeylerden rahatsızsınız bu kadar burada biri ölmüş gibi rage yapacağınıza gidin forumda feedback verin adamlara ki neyi düzeltmeleri gerektiğini neyin sorunlu olduğunu bilsinler.
Ptr'a competitive mod geldiğinin ertesi günü aldıkları feedbackler neticesinde anında kaplan sudden death muhabbeti konusunda açıklama yaptı. Adamlar dinliyor oyuncuları. Kaplan'ın başında olduğu hiçbir yerde communityi dinlememezlik yapmazlar. Adamın en iyi özelliği bu. Overwatch alphaya girdiğinden beri adam en ufak bir şikayete forumdan cevap verdi. Hiçbirini boş geçmedi. Ve sonucunda zamanla bu şikayetler çoğunlukla düzeltildi. Az zaman verin. Yazmayayım yazmayayım diyorum ama aente falan öyle bir rage yapıyor ki şaşıyorum ya. Sakin.

Bir seneyi aşkın beta devam etti ve beta'da bir dönem açık olan competitive şu an olanın aynısıydı. Demezler mi o bir sene betayı bok mu var açık tuttun diye? İyi güzel yazıyorsun da şu beta'nın oyuna ciddi bir katkısını göremedim. Karakter nerf'leri bile halen oturmamış. Teknik altyapı için de sadece bir sene beta açık tutmak olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

@inyormaynd

Heh işte böyle cevap verin adam gibi konuşalım. Hocam o konuda kesinlikle katılıyorum. Benim offical forumda şuan 3 tane böyle eleştiri konum var. Hatta betadaki sudden death sistemi şuanki sistemden daha da iyiydi. Nasıl bu hale getirdiler aklım almıyor. Ben şuan hiç memnun değilim oyunun durumundan.

Benim kızdığım nokta insanların eleştirileri değil. Millet öyle rage yapıyorki burada devlet meselesi sanıyorum okuduğumda yani ona şaşıyorum(Herkesden de bahsetmiyorum bir kaç kişi sadece). Altı üstü oyun yani bu kadar önem yüklemek garip geliyor ufak şeylere. Bazı şeyler eleştiriliyor ama bilmiyorlarki o konuda zaten bir cevap verdi Kaplan. Hani diyorum bak oyun bu şekilde olsa ve alın competitive mod deselerde önümüze atsalar bende kızar rage yaparım burda ama Kaplan o kadar ayrıntılı bir şekilde hem reddit hemde offical forumda her soruya yanıt veriyor ve hatalarını kabul ediyor ki birşey diyemiyorum kendi adıma.
Bekleyecem ben en azından gelecek sezonu görene kadar. Yanlışlarını ne kadar düzelttiklerini ve nereye gelebildiklerini görmek istiyorum. Böyle saçmalamaya devam ederlerse veya bu sorunlar düzeltilmeden yeni skin falan olaylarına girerlerse bende sinirlenir rage yaparım. Önyargı ve böyle hemen asalım keselim havalarını sevmiyorum ben. Biz ne oyunlar gördük. Ne kadar büyük şirketlerin elinden çıkmış ve aylarca leş gibi sorunlarla boğuşan. Onlara gık çıkarmadan katlandıkta 1 aylık oyuna böyle basit nedenlerden dolayı mı tahammül edemez duruma geldik? Neyse dediğim gibi bekleyip görücez.

Benim karakterim bu fanboyluk falan değil. Oynadığım her oyuna aşırı kötü durumda değilse bu şekilde yaklaştım. Bazılarında haklı çıktım bazılarında haksız. Ama erkenden asıp kesme asla yapmadım. İnşallah beklediğime değer ve saçmalamaz Blizzard zamanla. Şuan tek ümidim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter dengesi açısından başarılıydı bu arada beta. Bu tarz hiçbir oyunda mükemmel denge sağlanıp o şekilde kalmasını bekleyemezsiniz.

Mccree ve wm sıkıntılıydı çıkışta onlarda betada göze batmamıştı hatta up olduklarını düşünenler falan vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

@inyormaynd

Heh işte böyle cevap verin adam gibi konuşalım. Hocam o konuda kesinlikle katılıyorum. Benim offical forumda şuan 3 tane böyle eleştiri konum var. Hatta betadaki sudden death sistemi şuanki sistemden daha da iyiydi. Nasıl bu hale getirdiler aklım almıyor. Ben şuan hiç memnun değilim oyunun durumundan.

Benim kızdığım nokta insanların eleştirileri değil. Millet öyle rage yapıyorki burada devlet meselesi sanıyorum okuduğumda yani ona şaşıyorum(Herkesden de bahsetmiyorum bir kaç kişi sadece). Altı üstü oyun yani bu kadar önem yüklemek garip geliyor ufak şeylere. Bazı şeyler eleştiriliyor ama bilmiyorlarki o konuda zaten bir cevap verdi Kaplan. Hani diyorum bak oyun bu şekilde olsa ve alın competitive mod deselerde önümüze atsalar bende kızar rage yaparım burda ama Kaplan o kadar ayrıntılı bir şekilde hem reddit hemde offical forumda her soruya yanıt veriyor ve hatalarını kabul ediyor ki birşey diyemiyorum kendi adıma.
Bekleyecem ben en azından gelecek sezonu görene kadar. Yanlışlarını ne kadar düzelttiklerini ve nereye gelebildiklerini görmek istiyorum. Böyle saçmalamaya devam ederlerse veya bu sorunlar düzeltilmeden yeni skin falan olaylarına girerlerse bende sinirlenir rage yaparım. Önyargı ve böyle hemen asalım keselim havalarını sevmiyorum ben. Biz ne oyunlar gördük. Ne kadar büyük şirketlerin elinden çıkmış ve aylarca leş gibi sorunlarla boğuşan. Onlara gık çıkarmadan katlandıkta 1 aylık oyuna böyle basit nedenlerden dolayı mı tahammül edemez duruma geldik? Neyse dediğim gibi bekleyip görücez.

Benim karakterim bu fanboyluk falan değil. Oynadığım her oyuna aşırı kötü durumda değilse bu şekilde yaklaştım. Bazılarında haklı çıktım bazılarında haksız. Ama erkenden asıp kesme asla yapmadım. İnşallah beklediğime değer ve saçmalamaz Blizzard zamanla. Şuan tek ümidim bu.

Ya ne önyargısı ne erkenden asması ne kesmesi ne diyon abi sen ya ohoo

basit neden dediğin şey koskoca bir modu oynanmaz kılıyor. gözünü seveyim saçmalama.
Sosyal ağlarda paylaş

alın biraz progamer izleyin

https://www.twitch.tv/tvique

Rogue'dan Twiq.

Rank 82.

Şu an top playerlar 70+ oluyorlar. Ama 82-83 den sonra ilerlemesi çok zor. Çünkü karşılarına oyuncu bulamıyorlar. Genelde ortlama 60-65 level adam geliyor. Onların da üstünden geçiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...