Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

beraber girmek için ilk başta yerleştirme maçlarını mı yapmamız gerekecek?

yok yok rank ini almış adamlar sizle placement maçına girebiliyor. Placement maçın ayrı placement atanlar arasında geçen bir maç değil, dün yeni çıktı diye öle oldu haliyle ama insanlar rankini aldıkça onlar da çıkacaktır placement maçına.

Bu arada inanılmaz fark ediyor gençler rank maçlar. Herkes try hard modda. O hanamuralar , temple of anubislar 2 dakkada A ve B capture ediliyor falan. ölümüne gaz. Normalde quick match olsa 10 dakkada zar zor alırsın. Ranked de öle ya da böyle kesin aliosun ama vakit olarak daha hızlı almaya kasiosun hehe

baya intense geçiyor yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

dün competitive çıktığında 6 kişiyidik oyunda. Ama yemedi açıkcası 6 kişi girmek placement maça. Çünkü daha yeni çıkmış, herkes gaz ve karşına inanılmaz kasmış premadeler gelebilir diye herkes dağıldı teker teker deneyelim dedik. Zaten 2-3 kişi denedi aramızdan ayrı ayrı.

Benim ilk maçlar hep talihsiz geçti oyundan çıkanlardan dolayı. Bir de salak gibi çıkmayın arkadaşlar benim gibi "you can leave the game without penalty" lafını görünce. Ben aa herhalde sayılmayacak bu maç diyerek çıktım. Fakat Oyunu yine kaybetmiş sayılıyorsunuz. Tahminen rankimin daha düşük olmasının nedenlerinden biri de bu, o maçı erken bırakıp ne kill ne bişeysiz o maçı kaybettiğim için negatif etkiledi rankimi.

Diğer maçta da 2 kişi çıktı 4v6 yaptık. Artık karşı takım "aa ne talihsiz ya , :/" "tüh" falan tadında mesajlar atarken bir yandan bizi spawn pointte farmladılar. En sonunda karşı takımdan bir adam" bırakın sportmenliği şu an hepimiz çok mutluyuz rahat rahat yeniyoruz diye" dedi haha
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

zaten orda sana cikarsan kaybetmezsin demiyor ki.
ceza almazsin diyor.

yoksa her ezilen takimdan biri çıkar kimse rank düşmez dimi ?

işte normal rank maçta ok de placement maçında emin olamadım acaba çıkınca saymayacak mı bu placement maçı die. Çünkü oyunun daha ilk başında birisi düşünce geri sayıyor yine ve o kişi gelmezse maçı iptal ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

4 yendim 6 yenildim 42 verdi.

Ama saçmalık competetive adam çıkınca eksik kalıon 1 kere bu. 2. si ise point+vagon haritalarında adamlar son saniyede 3. yü alıo biz tepeleyip geçioz 2 dakikada ama yazı tura atıp attackı onlar alıo ilk pointi alınca win onlara yazılıo. Zamana göre olmalı. İlk pointi almakta ne var.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun genel olarak kötü ve eksik zaten np. BF1 gelene kadar devam.

Anti parantez şuraya abi oyun çok iyi diyen olursa 5000 kelimelik eksik ve hatalar listesi wot'u yapacam, lütfen ne kadar keyjul oyuncular olduğunuzu belirtecek şekilde oyunu savunmayın.

Kill cam'de karşı tarafın Symmetra'sının portalının, turretlarının nerede olduğunu falan gördüğünüz bir oyunu KOMPİTİTİF diye oynuyorsunuz çünkü ;)
Sosyal ağlarda paylaş

oyun zaten competitive değil ki dibine kadar casual. siz neden tribe girdiniz ki.
competitive mode geleli bir gün olmadı daha oturur hersey. competitive oynarken death cam de kalkar gerekli fixler de yapılır easy.

ama adam çıktı eksik kaldık diye ağlamak nedir ? :((
napsin solo sıra alan birini sizin maca sokup loss mu yazsin adama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...