applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Biliyorum iki güne 25 olurum. usd olarak almak icin ülke degistirmek gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 kaç level sınırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 yok, ole oynuyon. 25ten lvl icin gereken xp sabitleniyo. 100den sonra yine dusuyo 125te sabitleniyo ole ole gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 bingildak said: beraber girmek için ilk başta yerleştirme maçlarını mı yapmamız gerekecek? yok yok rank ini almış adamlar sizle placement maçına girebiliyor. Placement maçın ayrı placement atanlar arasında geçen bir maç değil, dün yeni çıktı diye öle oldu haliyle ama insanlar rankini aldıkça onlar da çıkacaktır placement maçına. Bu arada inanılmaz fark ediyor gençler rank maçlar. Herkes try hard modda. O hanamuralar , temple of anubislar 2 dakkada A ve B capture ediliyor falan. ölümüne gaz. Normalde quick match olsa 10 dakkada zar zor alırsın. Ranked de öle ya da böyle kesin aliosun ama vakit olarak daha hızlı almaya kasiosun hehe baya intense geçiyor yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 tryhard'a her zaman varım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 public girsek kotu mu oluyo simdi, kimle giricem ben sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ben de akşam çekirdek kadroyu bekliyim olmazsa. bu arada bir görsek kimler var kimler yok, level'lar ne alemde. ben level 120 küsür oldum, hep pati'den aynı adamlarla oynuyorum. arada karışalım biraz. kim neymiş görelim das. custom da atalım bir ara, eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ben 16 levelim. solo gireyim de rank kötü olsun. sizle iyi rank alsam solo girince patlarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 sudden death'i değiştirmemişler bu arada. dünyanın en retard mekaniği herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Ben arada discord LFG'ye girdim ama pek birilerini bulamadım. 36 level civarıyım. Şuan işten dolayı çok oynayamıyorum ama bayram tatil programım yok gibi daha fazla zaman ayırırım. Ranked normal vs oynarsanız katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 dün competitive çıktığında 6 kişiyidik oyunda. Ama yemedi açıkcası 6 kişi girmek placement maça. Çünkü daha yeni çıkmış, herkes gaz ve karşına inanılmaz kasmış premadeler gelebilir diye herkes dağıldı teker teker deneyelim dedik. Zaten 2-3 kişi denedi aramızdan ayrı ayrı. Benim ilk maçlar hep talihsiz geçti oyundan çıkanlardan dolayı. Bir de salak gibi çıkmayın arkadaşlar benim gibi "you can leave the game without penalty" lafını görünce. Ben aa herhalde sayılmayacak bu maç diyerek çıktım. Fakat Oyunu yine kaybetmiş sayılıyorsunuz. Tahminen rankimin daha düşük olmasının nedenlerinden biri de bu, o maçı erken bırakıp ne kill ne bişeysiz o maçı kaybettiğim için negatif etkiledi rankimi. Diğer maçta da 2 kişi çıktı 4v6 yaptık. Artık karşı takım "aa ne talihsiz ya , :/" "tüh" falan tadında mesajlar atarken bir yandan bizi spawn pointte farmladılar. En sonunda karşı takımdan bir adam" bırakın sportmenliği şu an hepimiz çok mutluyuz rahat rahat yeniyoruz diye" dedi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 zaten orda sana cikarsan kaybetmezsin demiyor ki. ceza almazsin diyor. yoksa her ezilen takimdan biri çıkar kimse rank düşmez dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 DİMİ MORTİTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Oyunu battle.net US'den aldık EU'da oynuyoruz. Ranked maçları attık belli bir yere yerleştirildik. Sonra US server'a girdiğimiz zaman aynı yerden devam mı ediliyor, bilen var mı bu konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 applev0dka said: zaten orda sana cikarsan kaybetmezsin demiyor ki. ceza almazsin diyor. yoksa her ezilen takimdan biri çıkar kimse rank düşmez dimi ? işte normal rank maçta ok de placement maçında emin olamadım acaba çıkınca saymayacak mı bu placement maçı die. Çünkü oyunun daha ilk başında birisi düşünce geri sayıyor yine ve o kişi gelmezse maçı iptal ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ben 10 macin 8 ini public oynadim hepsini kazandim, takimla oynadigim 2 maci kaybettim.. ama hala 8/10 yapip nasil 53 e girdim aklim almiyo :/ Jaeger'in dedigi gibi de diil, cunku hep baktim acaba salak salak adamlar mi geliyo diye, ama levellar hep ayni seviyedeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 4 yendim 6 yenildim 42 verdi. Ama saçmalık competetive adam çıkınca eksik kalıon 1 kere bu. 2. si ise point+vagon haritalarında adamlar son saniyede 3. yü alıo biz tepeleyip geçioz 2 dakikada ama yazı tura atıp attackı onlar alıo ilk pointi alınca win onlara yazılıo. Zamana göre olmalı. İlk pointi almakta ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 rank'ım daha belli olmadan beyaz üstüne altın yaldız verdiler bana, noluo bu? çok iyiyim dmi bunu söylüyorlar :D Top 500 competitive player'larda oluomus bu, ama tahmin edeceginiz uzere bug'liymis su anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 competitive felaket kötü olmuş ya. direkt silsinler yeni patch çıkarsınlar. mantık hatası aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 sudden death özellikle diablo 3'ten sonra en kötü şey falan blizzard'ın yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Oyun genel olarak kötü ve eksik zaten np. BF1 gelene kadar devam. Anti parantez şuraya abi oyun çok iyi diyen olursa 5000 kelimelik eksik ve hatalar listesi wot'u yapacam, lütfen ne kadar keyjul oyuncular olduğunuzu belirtecek şekilde oyunu savunmayın. Kill cam'de karşı tarafın Symmetra'sının portalının, turretlarının nerede olduğunu falan gördüğünüz bir oyunu KOMPİTİTİF diye oynuyorsunuz çünkü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 oyun çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 oyun zaten competitive değil ki dibine kadar casual. siz neden tribe girdiniz ki. competitive mode geleli bir gün olmadı daha oturur hersey. competitive oynarken death cam de kalkar gerekli fixler de yapılır easy. ama adam çıktı eksik kaldık diye ağlamak nedir ? :(( napsin solo sıra alan birini sizin maca sokup loss mu yazsin adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Hayır soksun loss yazmasın? Hatta çıkan adam yerine girdiği için ne bilim 2x Xp versin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 sacma değil mi biraz. benim hoşuma gitmez öyle bir oyuna girmek mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar