hala 60 yuro mu
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Overwatch
bunun neresi play of the game? bide koyuyuosunuz buraya sdsdsf.
auto aim ultiden PoTG, wtf?!
auto aim ultiden PoTG, wtf?!
hakkaten lan, şunu açıp videosunu çekmeye üşenir insan sffg
potg ler ilk zamanlardaki kadar iyi değil. Baya saçma tek killere potg verdiği oluyor.
Valla daha Q'lar her zaman oturmuyor böyle. İnşallah ileride LMC'lileri de koyarız.
potg ler ilk zamanlardaki kadar iyi değil. Baya saçma tek killere potg verdiği oluyor.
Maçta olanlarla alakalı bu. Oyuncular kendini geliştirdikçe kaçınılmaz durumlar dışında takım tek ultiye yatmıyor artık. Herkes reaper gelirken ne olacağını biliyor stun tutuyor fln. Bastion potg kalmadı gibi hehe.
q of the game
benim hayp bitti şimdi napıyoz?
yeni update bekliyoruz ay sonu competitive geliyor.
bu hitboxla mi yapacaklar kompetitif?
netcode'a da dokunmadı diye qq'layacaktım, blizz forumlarına da bi bakayım ne demişler falan diye gezerken şunu buldum
https://www.youtube.com/watch?v=vTH2ZPgYujQ
edit: favor the shooter falan gibi burda da bahsedilen şeyleri anlatıyormuş gerçi ama olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=vTH2ZPgYujQ
edit: favor the shooter falan gibi burda da bahsedilen şeyleri anlatıyormuş gerçi ama olsun.
netcode açıklaması da böyle baştan sona bullshit. dünyada daha önce 128 tick oynanmamış, 60 ve altının tam bir rezalet olduğu defalarca görülmemiş gibi böyle bahaneler falan. bandwith parası tasarrufu demiyorlar da :):):):)
Kaplan saç mı ektirmiş napmış, o kafa ne öyle?
bahane yok ki, "128 tick yapmıyoruz çünkü bakın ne güzel polişledik netcode'u" falan mı dediler? "oyun bu şekilde çalışıyor"dan başka bişey anlamadım ben şu vidyodan.
ya 128 olmasın eyvallah sonuçta eğlencelik patates oyun ama 20 de olmasın be kardeşim.
bahane yok ki, "128 tick yapmıyoruz çünkü bakın ne güzel polişledik netcode'u" falan mı dediler? "oyun bu şekilde çalışıyor"dan başka bişey anlamadım ben şu vidyodan.
tüm aktif fpsler arasında en kötü sunucu kalitesine sahip oyunlardan birisi ow, hani BF4'ün ilk 1 senesindeki leşlik şunda da var resmen. utanmadan polishledik demesi de çok acınası. attığın skillere kill camde bakıyorsun, atmamışsın, çünkü adam seni öldürmüş falan, resmen iki oyuncu arasında böyle yarım saniye falan fark oluyor.
HIGH BANDWITH KOSTOM GAEM OYNAYIN BOK ÇOK GÖZÖL HEM DÖNÖMÜŞ OLUN FÖÖDBACK YOLLOYON demeleri falan da suratımı klavyede gezdiriyorum. Ne feedbacki abi evet 64 tick rate yeter harikaymış Jeff Kaplan büyük adamsın diye ticket mı atmamızı bekliyor. 100+ rate e gelene kadar ÇÖP.
rasgele bi oyun atalım dedik 2-3 arkadaşla. kimi göreyim pati den kim varsa karşı takımda bi güzel dayak attılar :D
wp xunn ve saz arkadaşları.
wp xunn ve saz arkadaşları.
Ya her oyunda support seçmek zorunda kalmaktan sıkıldım ya, biraz incentive versinler insanlara da seçsinler
http://www.idigitaltimes.com/overwatch-has-become-more-popular-league-legends-korean-internet-cafes-what-does-mean-540965
Öne çıkan mesajlar