Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

potg ler ilk zamanlardaki kadar iyi değil. Baya saçma tek killere potg verdiği oluyor.

Maçta olanlarla alakalı bu. Oyuncular kendini geliştirdikçe kaçınılmaz durumlar dışında takım tek ultiye yatmıyor artık. Herkes reaper gelirken ne olacağını biliyor stun tutuyor fln. Bastion potg kalmadı gibi hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

bahane yok ki, "128 tick yapmıyoruz çünkü bakın ne güzel polişledik netcode'u" falan mı dediler? "oyun bu şekilde çalışıyor"dan başka bişey anlamadım ben şu vidyodan.

tüm aktif fpsler arasında en kötü sunucu kalitesine sahip oyunlardan birisi ow, hani BF4'ün ilk 1 senesindeki leşlik şunda da var resmen. utanmadan polishledik demesi de çok acınası. attığın skillere kill camde bakıyorsun, atmamışsın, çünkü adam seni öldürmüş falan, resmen iki oyuncu arasında böyle yarım saniye falan fark oluyor.

HIGH BANDWITH KOSTOM GAEM OYNAYIN BOK ÇOK GÖZÖL HEM DÖNÖMÜŞ OLUN FÖÖDBACK YOLLOYON demeleri falan da suratımı klavyede gezdiriyorum. Ne feedbacki abi evet 64 tick rate yeter harikaymış Jeff Kaplan büyük adamsın diye ticket mı atmamızı bekliyor. 100+ rate e gelene kadar ÇÖP.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...