aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 beta gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ben preorder verdigim halde gelmedi beta, allahsiz aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Kekbur Sadece elit oyunculara göndermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Laurelin said: Whole race living as exiles on a giant ship Totally not craftworld guyzz! http://wh40k.lexicanum.com/mediawiki/images/5/5f/CraftworldArt7.jpg ORIGINAL CONTENT DO NOT STEAL!!!!!! Ulan biblical referansıları bile modernistlere ithaf ettiniz ya, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 protoslarr eldardan arak olmasa hani oyle yorularizda ne yazikki degil http://static.mnium.org/images/contenu/actus/sc2/BlizzCon_2014/sc2_spear_of_adun_lotv.jpg zaten yillardir arak suclamasi yerken gidip bole bariz arak yaparsan dalga gecer insanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 cahiller sarmsı etrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 wings of libertydeki zeratul missionları güzeldi, o last stand falan iyiydi lan ama :p hatta burda biri vardı onları oynamamış, oha adamlar koskoca zeratulu kırpmış hikayeden diyip duruyordu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 anub arak karakteri de arak mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Onun fitratinda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mortis said: anub arak karakteri de arak mesela.. http://f1301.hizliresim.com/15/v/jf56q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Laurelin said: protoslarr eldardan arak olmasa hani oyle yorularizda ne yazikki degil http://static.mnium.org/images/contenu/actus/sc2/BlizzCon_2014/sc2_spear_of_adun_lotv.jpg zaten yillardir arak suclamasi yerken gidip bole bariz arak yaparsan dalga gecer insanlar :P Dizaynın alakası yok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mortis said: anub arak karakteri de arak mesela.. EYVAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 selam gençler, bende oynayayım diyorum ama manyak korelileri gördükten sonra şu saatten sonra başlasam ne anlayacam ne oynayacağım diyorum. yani şimdi başlasak mid tier takılabilir miyiz 1 aya falan öğrenip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 1 aymi? :D http://m.quickmeme.com/img/6d/6dec58fb3e4c134241f122602bb7c1e167dc6a221419e8b31085ead539bd2c9c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 oturup 1 yıl adam gibi oynarsan 1 seneye plat olursun. o da mid tier işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Lectre said: selam gençler, bende oynayayım diyorum ama manyak korelileri gördükten sonra şu saatten sonra başlasam ne anlayacam ne oynayacağım diyorum. yani şimdi başlasak mid tier takılabilir miyiz 1 aya falan öğrenip? bronze ligin altı yoktu galiba olsa onda takılırsın 1 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 hmm anladım, campaignleri falan oynayayım bakalım seversem alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 silver godl olunur 1 ayda. macroyu düzeltip kötü cheeseleri yememeyi ogrensen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 1 ayda daha kısayollara alısamaz bi de makro ogrenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 yok be 2-3 aya oynarsa düzgün plat olur hatta varsa yeteneği diamond olur oralara gelmek sorun değil ondan sonra zorluk başlıyorç plat ile diamond arasında gidip gelir sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 çok zor 2-3 ayda plat olması eğer starcraft 1 multisi falan oynamadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uQnmfEka3vw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Mortis said: yok be 2-3 aya oynarsa düzgün plat olur hatta varsa yeteneği diamond olur oralara gelmek sorun değil ondan sonra zorluk başlıyorç plat ile diamond arasında gidip gelir sürekli O noktaya kadar full build order, timing falan ögreniyosun zaten. Yani ben öyle diamond olmuştum, zor değildi yani. Scout + build yaparak diamond olursun da sonrası öyle olmuyor işte dfgdfg. Üstündeki adamların droplaraya yetişememeye baslamıştım en son. Bu sefer git gud zorlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Anelor said: çok zor 2-3 ayda plat olması eğer starcraft 1 multisi falan oynamadıysa. abi bana Cuce ve Day9 öğretti oyunu, oldum ya bir kaç ayda, gerçekten zor değil, plat hele hiç değil, ben starcraft 1 oynamamıştım ama şöyle bir şey oldu ben starcraft 2 e başladım , plat oldum sonra ulan bi hikaye için starcraf 1 oynayayım dedim, o sırada apm im arttı, ondan sonra diamond oldum. Ama sürekli plat a düş diamond a çık git gel takıldım bıraktım sonra çok stresli oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Roqq said: http://www.youtube.com/watch?v=uQnmfEka3vw oyun cikmadan spoileri oyle bir bastilarki gaza getiremedi video :P aiur da ne olucagini bildigimiz icin hic supriz olmicak tipki kerriganin olayi gibi plat filan zor artik, kendi oynadiginiz zamana kiyaslamayin. ben bile azicik oynayarak gold olmustum ki kotuyum baya yani ama farmlicak cok adam vardi o zaman. eskisi gibi oyuncu sayisi yuksek degil ve ilgi yok, o "esports" gazi gecti gitti, cogu iyi oyuncu birakti filan hani komunite cok ufaldi, oyun can cekisiyor. su ortamda yeni basliyan oyuncu anca farmlanir cunki hala oyniyanlar baya baya iyi ve kendini oyuna adamis kisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar