Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Gecen bunu tartistik sikintidan, etrafimda benden baska Pepsi tercih eden yokmus. Bunda bile forever alone =( Burada var mi benden olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 O ZAMAN AÇILIŞI YAPIYORUM ARKADAŞLAR ARKAMDAN GELSİN: OHA 2014'DE HALA KOLA MI İÇİYORSUNUZ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 obama var http://4.bp.blogspot.com/-SW4ExgRVNqM/UELFBSPzHfI/AAAAAAAAIXQ/bwwviJvAASU/s1600/obama-pepsi-crop-this-300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 NE COLA NE FANTA, ATARSA YEDİGÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dövme sandım içecek çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 niğde gazozu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 içtiğim zamanlarda pepsiyi tercih ediyodum. 7 8 yıldır içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Sert sevenler kola içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yeniden pepsi blue üretmeye başlarlarsa ben de kola içmeye tekrar başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bir ara pepsinin limonlusu vardı, hoş bir tadı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pepsi max açık ara en iyi ama hiçbir yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 max işte o certhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 twist değil miydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Pepsi twist canım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ee twist max'e dönmedi mi abi ben mi yanlış biliyorum? max çıktığında twisti kaldırmadılar mı? yoksa twist şekerli limonlu, max şekersiz limonlu muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pepsi bende karin agrisi yapiyor baya sancili böyle. coke de öyle bir sorun yok hatta bim kola bile icebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Twist böle limon tadını sonuna kadar aldığın bi içecekti, maxi bilmiyorum, ama baya iyiydi sora kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://www.hoooliday.com/tipps-info/spirituosen/image-1-lexikon-spirituosen-flasche-jack-daniels-cola.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o eski şişe kolalardan olsa her gün içerim. şuan mecbur kalınca kutu cocacola tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 senko mavi ekran vermiş asdasd baktım şimdi ikisi de diet serisinin limon flavor eklenmiş hali yani twist = max beyler artık twist olarak satılmıyor pepsi max olarak satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 GERGE said: Gecen bunu tartistik sikintidan, etrafimda benden baska Pepsi tercih eden yokmus. Bunda bile forever alone =( Burada var mi benden olan? hipster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 arada kola zero içiyorum içinde şeker yok diye sevinirken saçmasapan biton kimyasal alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 eğer öyleyse max içerim ben ya, twist fanboiydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kola-limon nargileyle çok güzel oluyor Pepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bi 5+ senedir içmiyorum da vaktinde çooook içerdim. coca coca light tercih ederdim. galiba o zaman zero yeni çıkmıştı, herkes bir anda ona dönmüştü, hiç anlam veremediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar