AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Özür, şimdi gördüm. Home tuşunun solundaki tuşa basılı tutunca geliyor bahsettiğin menü. 1.08 GB / 2.77 GB olarak görünüyor önbellek tamamen temiz iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 An itibariyle mağazaya ürünü iade etmeye gidiyorum... :D Farkı neyse veririz, Apple'dan şaşmayız. Digiturk'un kafasına göre aletime yüklettiği şeyi silebilmek için garantimden vazgeçmek zorunda değilim ben, severler öyle işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Olaya apple/samsung olarak bakarsan ölene kadar apple kullanirsin abi. Samsung un bu konuda çok kötü olduğu her yerde paylaşıldı. Bile bile lades yapmışsın yani. Keşke araştırsaydın. Eş dostta htc veya nexus varsa 1 hafta değiştir telefonunu kullan. Ne demek istediğimi anlayacaksın. Apple ile kiyaslanacak alet htc Android olarak. Büyük ihtimal nexus 6 de aynı kalitede olacak. Uyarım sorunsuz iade alırlar. 14 gün yasal cayma hakkın var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 İade ettim kardeşim, problem olmadı. Kuruşu kuruşuna parası verildi, üzerine bir ekleme yaparım, iPhone 6 Plus stoklara giriş yaptığında direkt çökerim. Samsung ile diğer Androidler konusunda haklısın, bir kulvar farkı olduğunu biliyordum, epey araştırdım da. HTC'nin One ve Evo (3D olan buydu sanırım) modellerini denemiştim arkadaşlarımda, ama bu farkı sadece elimde 5 dakika kurcalayarak farketmem mümkün değildi. TouchWiz saçmalığının böyle bir noktaya varacağını öngöremedim. Yani tekrar söylüyorum, Google'ın kendi uygulamalarına eyvallah ama bir Digiturk uygulamasını kafana göre telefonuma kuruyorsan ve bunu silebilmem için garantimi yokeden root işini şart koşuyorsan, orada ciddi problem var. Hele benim gibi optimizasyon hastalarına yenilir yutulur iş değil. Neyse, bu işler deneye yanıla öğreniliyor. Tecrübe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi samsung'a yazılım konusunda gereksiz yükleniyorsunuz. rom, root taş çatlasa 5 dk sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 root da garantini yok etmez adama nexus 6 önerilmesi de saçma çıktı mı biliyor musunuz kronik sorunu olmadığını mesela, ne bu gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 android pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Litminov said: abi samsung'a yazılım konusunda gereksiz yükleniyorsunuz. rom, root taş çatlasa 5 dk sürüyor. Yazılama para veriyorsun. Rooting değil de Custom rom olayı direkt cihazı öldürüyor. incremental update alamıyorsun. Samsung almayın işte abi. Kaç bin kere yazacağız bırada. DH tier, Android pişmalıktır lafları da saçma. Al HTC. Kullan güzel güzel. Ne Rooting ararsın ne de custom rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Nexus 5 denemeden android alınmaz genel olarak. Bugün yarın 6 çıkacak, ama 5'i dışarıda bırakan bir ürün olmayacak. O yüzden 5'i denemek gerekli androidle ilgili bir fikir sahibi olmadan önce. Samsungla ilgili denecek bir şey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 telefona verecegi parayla disari cikip eglenme taraftari biri olarak hala xperia s kullanirim gerizekali facebook messenger dalgasini cikartana kadar fistik gibi takilmadan calisiyordu telefon. o kadar basarisiz bi app yapmis ki fb, 50-60 mb ram yiyip islemcinin de agzina ediyor, bok varmis gibi zorunlu yapmis bi de. fb mesajlarina bakamazsam olmuyor maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 50-60mb yiyosa şanslısın. bende 100-150 yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Tabiki LG G3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 fan boy olarak demedim android saçmalıktır diye, bizzat deneyimleyerek diyorum. ilk olarak htc'nin alt modeli bir tel ile, sonra da samsung'un s3 ve s3 minisi ile gördüm göreceğimi. tak kullan değil abi en başından. yok root etmen lazım, yok custom rom yüklemen lazım, yok stabilini bulman lazım. bunları yaparsın alırsın eline telefonu girersin bi uygulamaya açılmaz. neymiş servis dosyası eksikmiş. sil baştan uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 o dediklerinin hicbiri lazim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 HaciYatmaz said: fan boy olarak demedim android saçmalıktır diye, bizzat deneyimleyerek diyorum. ilk olarak htc'nin alt modeli bir tel ile, sonra da samsung'un s3 ve s3 minisi ile gördüm göreceğimi. tak kullan değil abi en başından. yok root etmen lazım, yok custom rom yüklemen lazım, yok stabilini bulman lazım. bunları yaparsın alırsın eline telefonu girersin bi uygulamaya açılmaz. neymiş servis dosyası eksikmiş. sil baştan uğraş dur.Çok yanlış görmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ne kullanırsam lazım değil? samsung kullanırsam lazım işte. aptal saptal uygulamalar yüklü telefonda. bir de adam gibi güncellenmiyor ne halt oluyorsa. o ayrı sinir ediyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 problemin android degil o zaman, samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sanırım forumda 12389012 kere falan paylaşıldı samsung problemi olduğu bunların, iyi markalarda olmadığı. ne almam lazım diye soruyorsan şu an htc m8 ileri tarihte nexus 6 çıkacak, reviewları takip edersen aklına yatarsa o da iyi bir alternatif işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Benim gözlemim, Samsung bu Android piyasasının EA Games'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bu htc m8 16 gb azmış ya, 32'lik yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 MrLevie said: Nexus 5 denemeden android alınmaz genel olarak. Bugün yarın 6 çıkacak, ama 5'i dışarıda bırakan bir ürün olmayacak. ben sevmiyorum ya saf android uisini. htc, lg ve sony daha güzel hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Sen yine nexus al, o uilar zaten yukleniyor . Yani adamlar androidi nasıl kotu hale getiririze ugrasirken, ui a takilmamak lazim. Yani g3 bile su an benim nexus 5'imden yavaş çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Nexus 6'nın ekranı da 6 inchmiş. Çok büyük ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 note 4 güzel telefon ya ne bok attınız. deezer ve digiturk play gibi uygulamalar da sen açmadığın sürece çalışmayan toplasan 30-40mb yer tutan uygulamalar. bu kadar rahatsız olacak ne var bunlardan. sürekl,i çalışan telefonun performansını düşüren şeyler olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Tavata yapma, HTC al geç. 2 seneye yakındır M7 kullanıyorum. M8'e geçme niyetim yok hala. Cayır cayır çalışıyor telefon. Son çıkan Android güncellemesiyle telefon pil konusunda devrim getirmiş. Güç tasarrufu açıkken bütün gün boyunca kullanım sonrası %60 kalan pil ömrü ile günü noktalıyorum. Bir de üstün güç tasarrufu modu var ki gerekli gereksiz tüm uygulamaları, servisleri kapatıyor. Telefonda çalışan sadece sms, arama, posta, takvim ve hesap makinesi kalıyor. Bu halde ne kadar gider denemedim daha. Çünkü şimdilik gerek duymadım. UI çok başarılı. Unutmayın, telefon alırken sadece donanıma değil yazılıma da para veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar