bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 aquila said: Xaenin said: Gerçekten tercümanlık bürosu stajyeri sanıyorum buradaki bazı insanları. sanane lan issiz. HERİF BU ANI BEKLEMİŞ LAN VAY ARKADAŞ
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Biz bölümce yapıyoruz böyle şeyler, herkesin doğumgünü kutlanıyor; bir organizasyon yapacaksak öncesinde yemek yiyoruz beraber, bitince tekrar yiyoruz. Birisi impact factoru yüksek dergide yayın yapınca tebrik baabında ufak bir kokteyl düzenliyoruz. Yine her sene 1 ya da 2 kez çalışmalarımızı paylaşmak için toplanıp sonrasında ya yemeğe gidiyoruz ya da ufak çaplı pasta falan kesiyoruz. Keza birisi araba/ev vs. alınca yine baklava börek gogo. Bölümün yarısı obezite sınırında. Ben keyifli buluyorum açıkçası.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 iş haricinde sokakta görsem selam bile vermem iş arkadaşıma
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 deadwoll said: Bölümün yarısı obezite sınırında. hahaha abi mesajın başından beri bu nasıl bir insan grubu lan diye düşünüyordum, sonunda vurucu noktayı görünce rahatladım. bu nasıl hayat lan diyecektim.
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bizde de her doğum günü olana pasta kesiliyor sabahtan. ortalama ayda 2 3 kişinin doğum günü oluyor. kahvaltıdan sonra pastayla devam ediyoruz
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bizde de herkese kesiliyordu, baktık sonu gelmiyor (bölüm 80 kişi mi ne), her ay ortak 1 kere kesiyoruz.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sipeyskeyk said: Pozisyon verilmez, alınır. Şimdi çekilebilirsin. Almış gibi konuştun yakışıklı dsjfhs
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Aslında süper orta açmış ama gelişine vurulacak... Kıyamadım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Xaenin said: sipeyskeyk said: Pozisyon verilmez, alınır. Şimdi çekilebilirsin. Almış gibi konuştun yakışıklı dsjfhs yok ama alıcammm az kaldı : D
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Fistan said: iş haricinde sokakta görsem selam bile vermem iş arkadaşıma Bende böyle düşünüyorum, iş hayatının altın kuralı kimseye güvenilmeyeceğidir, bu durumda iş arkadaşlığın samimyetsizlik sınırında kalmasındansa profesyonellik sınırında kalmasını tercih ediyorum.
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ne garip iş ortamları var ben haftada bir meyhanedeyim iş arkadaşlarımla
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abi o biraz işyeri koşullarının sosyal hayata izin vermemesinden kaynaklıdır. Eve iş götürmüyorum mental olarak 5de evde oluorum gün bana kalıyor, sosyalleşmek için sadece iş yerine görüştüğüm adamlara ihtiyacım kalmıyor yani.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abi iş arkadaşlarınızla kafalarınız uyuşmuyorsa olmaz o iş. Bizim müzik grubumuz falan var misal, haftada bir stüdyoya girip çalıyoruz. Öte yandan maliye bölümünde samimi iki kişi bulamazsın, herkes birbirinden uzak duruyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 reampage said: Abi o biraz işyeri koşullarının sosyal hayata izin vermemesinden kaynaklıdır. Eve iş götürmüyorum mental olarak 5de evde oluorum gün bana kalıyor, sosyalleşmek için sadece iş yerine görüştüğüm adamlara ihtiyacım kalmıyor yani. Şu eve iş götürmeme olayının nasıl olduğunu bilmiyorum ben işte sdf. Gece yatağa aklımda işle giriyorum, sabah işe uyanıyorum.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Fistan said: iş haricinde sokakta görsem selam bile vermem iş arkadaşıma Haha :P
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 11 kişi bebek ziyaretine gittiler benim ne işim var dedim gelmedim garipsendim
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bugün yine pasta ve simit var. gelsin kaloriler
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 reampage said: Fistan said: iş haricinde sokakta görsem selam bile vermem iş arkadaşıma Bende böyle düşünüyorum, iş hayatının altın kuralı kimseye güvenilmeyeceğidir, bu durumda iş arkadaşlığın samimyetsizlik sınırında kalmasındansa profesyonellik sınırında kalmasını tercih ediyorum. o nasil bir kural. duzgun adamlarla calisin, guvenle calisin.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 birlikte çalışacağın insanları da, müşterini de seçme şansın olmayabiliyor?
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 abi sık iş değiştiren biriyseniz sikerler deyip katılmayın ya da canınızı sıkmayacak ölçüde katılımda bulunun. işten ayrılınca ordaki arkadaşların da çoğuyla görüşmüyosun, hep senin göte kaçıyor bu yüzden sdf.
aramil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ekip güzel, kendi içinde uyumlu şanslıyım ki. şirketçe her ayın son cuması kutlanıyor genel olarak doğum günleri ama biz de ekip içi 10 20 atıyoruz, sweat, kazak, gömlek vb ufak çaplı hediyelerle gönül alıyoruz. düğün dernek olursa da çorbada tuzumuz olsun diye destek oluyoruz, maliyetli süreçler bunlar patidaşlar ekip arkadaşlarını sevelim, sevmeyenlere sevdirelim sdf
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 hediye para altın pasta börek vermeyince kin tutmayacak kişilerle çalışmak daha kolay
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 videoya çekip sonra yazıyorlar ya düğünler de kim ne vermiş bizim ne vermemiz lazım ama ennflasyonu hesaplamıyorlar
Öne çıkan mesajlar