Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ben sevindim bile elenmemize ama twitter da falan halen böyle tatavaları görüyorum sinirleniyorum.

takım 2 aydır o kadar kötü ve müdahale edilmiyor ki yani halen umutlu olanlar var. Yok neymiş lige ve avrupa'ya önem veririz. Avrupa da bir kere %20 şans falan var bir tur daha ilerlemeye, orayı da geç ligde de durumun ortada.

Hafta içi maçının olmadığı, tatilden çıkıp geldiğin son iki haftada şansa 6 puan alabilmişsin. Halen çıkıp ligde kastırırız diyorsun.

Sorun hocada yani yok olmuyor. Maçların ikinci yarılarında rezil olduğu gibi ligin ikinci yarısında da geçen yıl olduğu gibi saçmalayacak.

Biz diyorduk takımla birlikte büyür, pişer ve üstüne koyarak daha iyi hoca olur ama geldiği zaman ki amatörlüğü vs. neyse orada kaldı. Şampiyon hoca profili yok Bilic'te sadece iyi bir hoca profili var.

Kupaya motive olamıyordu oyuncular vs. deniyor da sene başından beri bu kupayı alacağız diyen Bilic değil miydi? Yönetim bu kupayı istiyoruz demiyor muydu? Bu doğrultuda takımı motive edemiyorsa hoca iyi midir? Pırıl pırıl mıdır?

Yok yani yazın yeni hoca bakacağız zaten 2 haftadır ortadaydı da artık netleşti. Şampiyonluk dışı hiçbir şeyde Bilic bu takımın başında kalmaz, kalmamalı da zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam taşıyor hacı işte sen sevmiyorsun diye niye hakkını vermeyelim asdfasd

Gökhan ve Sosa kadar topu ayağına isteyip, sorumluluktan kaçmayan adam yok şu takımda malesef. Yani geçen dediğim gibi Gökhan'ın beyin bazen kitleniyor ama ona rağmen işte maçın %50sinde en az takım onun ayağına bakıyor. Sosa desen zaten herkes kafasını kaldırdı mı ilk onu arıyordur şu takımda.

Gökhan ciddi anlamda önemli oyuncu haline geldi. Hakkını vermek lazım. Sevip sevmemek ayrı mesele
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben tipini sevmiyor değilim ki, oynadığı oyundan memnun değilim. adam top istiyor ve aldığı topu eziyor diye sevmiyorum. cidden adam akıllı istatistik sitesi bulsam sadece gökhan'ın istatistiklerini şuraya koymak isterim. aldığı topların %70-80'ini kötü kullanıyor. İstatistik dışında isabetli pas attığı zamanların yarısında topu aşırı oyalayıp sonra pas veriyor. Misal geçen sene daha iyiydi gökhan, bu sene ben sevmiyorum. Ha gol asist istatistikleri kötü mü? hayır kötü değil ama adamın attığı attırdığından çok oyunu aşırı yavaşlatması ve topu oyalaması yüzünden kaçan bir ton atak da var. Yaptığı orta yerini bulmuyor (gerçi takımın geneliyle ilgili bir sorun bu), attığı pasları ya çok geç atıyor ya atamıyor. Dribblinge kalktığı zaman boş alanda iyi işley yapabiliyor ama yani bizim takıma karşı özellikle de ligde boş alan vermiyor rakipler fazla. Bi de yetenekli olsa da ciddi anlamda zekasız. Misal olcay'ı seviyorum ben, adamda futbol zekası var en azından ama işte formsuzluk dersin başka bir şey dersin aklının istediğini bacakları yapamıyor bazen, ama yapınca da gol atıyor attırıyor ve bilerek yapıyor bunu.

Takım genel olarak kötü, belki daha adam akıllı bir taktiksel yapı ile töre de fena oynamayabilir ama şu anki oyunuyla lütfen övmeyin. Atiba deyin, sosa deyin, demba ba deyin bu adamlar olmayınca olmuyor deyin ama lütfen töre demeyin bana. töre olunca da olmuyor zira..
Sosyal ağlarda paylaş

Takımın üretken futbolcusu şu anda sosa, oğuzhan düşük performans gösterdiği için bir tek sosa üretbiliyor pozisyon.

Veli, Olcay, Gökhan topu kontrol edip atağa yön vericek adamlar değiller fırsatları değerlendiriyorlar.

Sosa bile yeterli değil ya bence.

Kadro iyi gözükse bile bizde bir diego yada bir miereles yok yada bir schineder melo yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...