Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Llama

Öne çıkan mesajlar

Adam atilana kadar rizeden bizim oyun duzenimiz daha iyidi ataklarimiz vardi nitekim golude bulduk daha sonrasinda sicmaya basladik cunku hikmet bloodlust acti kenardan taraftarda gaza geldi, tolga sıçınca demoralize olduk. Çok genç takım sistem bozulduğu an ortaya çıkıp durumu toparlıcak tecrübeli oyuncu yok.

11 vs 11 devam etse oyun bizim için daha iyi olurdu rize bastırmaya başlardı bizde kontraya dönerdik daha rahat pozisyona girerdik. Adamlar gaza geldi durduk yere 10 kişi gol bulup üzerine birde 9 kişi kalınca.

Penaltı yaptırmasalar 1 puanla ayrılırdık, 9 kişiden sonra biz kafa olarak 2 kişi filan kaldık sahada.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben keşke puan kaybetseydi de Bilic balonunun havası biraz daha inseydi diyordum. Yine tutmadı...

Şampiyonluk bu zihniyet ile zaten imkansıza yakın, bari erkenden taraftar kopabilse de yazın hocayı rahat rahat arayabilseydik...

Bu haftada şansa kazandık. Yazık oldu. Bir yerde patlayacağız ama bakalım. Gerçi bakalım olayı yok, haftaya Bursa bize koyar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu maçtan sonra beşiktaş maçı falan izlemiyorum derbi falan dışında. Bu ne arkadaş rakip 10 kişi kalıyor arkasından dokuz kişi kalıyor, sen makro yazmış gibi fener maçında, avrupa maçında yaptığın değişiklikleri yapıyorsun. çıkar dm, al dm, çıkar amc al mc...

Şu ülkede fenerbahçe dışında büyük takım gibi oynayan yok kimse kusura bakmasın. adamlar webo-sow-emenike-kuyt falan oynuyolar, caner ve gg'de süper yardıran bekler olarak bonus. beraberliğe kalınca oyun köpek gibi basıyorlar boğuyorlar rakibi ceza sahasının içi ana baba günü. bizde rakip ceza sahası içinde oynayacak tek adam Demba Ba, o da garibim orta sahada pas alışverişine geliyor. Bala göte (bkz. demba ba'nın götü) gol atarsak atıyoruz atamazsak yattara zaten.

sözde kanat adamlarıyla oynuyoruz ne olcay kanadında ne töre, ikisi de yay çevresine gelip merkezi iyice boğuyorlar. hani yalancı koşuyla falan gelip değil bildiğin oralarda takılıyorlar. Olcay'ı yine seviyorum çabalıyor falan da töre bildiğin gereksizlik abidesi. Ha diyoruz ki istatistiği var, ben de maç sonunda istatistiklere bakarım abi, ha iyi ya yenmişiz derim. Maç sonrası ligtv'den özet izlerim falan, bokum gibi organizasyon sıfır, anadolu takımı gibi top oynayan takımımı görüp kahrolmam. Hayır yani kaç tane hoca değişti lan bir tanesinin bile mi sistemi olmaz be, bir tanesi de bu beşiktaş'ın forması var çıkayım çift forvet çıkayım 3 forvet, forvet alın bana allahsızlar demez. her sezon bi tane iyi ya da baş altı forvet geri kalanı çer çöğ forvetle oynamaktan anamız ağladı. Ki bunlar da tek forvet oynuyorlar. Bebe kerim frei, bebe gökhan töre iki şovvari hareket yapacak da tribünler orgazm olacak. yok arkadaş, bi avrupa maçları bi de derbiler falan izlerim izlersem artık sezonun kalanında. Biz metin ali feyyazlı dönemde sevdik bu takımı, rakiplerin ağzına ağzına vururken. tek forvet at golü yat geri, berabere devam ediyor oyun karşında rize 9 kişi saçma sapan yanal paslarla, organizasyon sıfır bi şekilde öylesine atak yap.

hayır bi de her maç böyleyiz ya, tek maça kalan bişi de değil lanet olsun bu hayat, futboldan soğuttular yeminle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...