vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 "13 Yaşındaki Yusuf'un Tolga Zengin'e mektubu..." said: Merhaba Tolga abi... Benim adım Yusuf Emir. Daha 13 yaşındayım. Beşiktaş’ı, sonra seni, sonra Olcay abiyi, sonra Veli abiyi, sonra Gökhan abiyi, sonra Demba Ba’yı, Atiba’yı, Motta’yı, Sosa’yı, Ersan’ı, Necip’i, Serdar abiyi çok seviyorum. Ama seni biraz daha çok seviyorum. İlk gittiğim maçta sen yeni gelmiştin bize. O maçtan sonra abim üç kez daha beni maça götürdü uçakla ama sonra hastalandım. ‘Üşüttün’ dediler hastanedeki doktorlar ama çıkarmadılar, bir sürü iğne yaptılar. Sonra çıktım, evde yatırdılar, okula da göndermediler. Bana bir şey söylemiyorlar ama biliyorum ben her şeyi. Çok hastayım, hastanede kaldığım yerde benim gibi bir sürü çocuk var ama ben iyileşeceğim, büyüyeceğim, senin gibi kaleci olacağım. Üç gün önce annemle, abimin yanına, Ankara’ya geldik. Abim beni sizin kaldığınız otele getirdi ama kapıdaki şişko amca almadı bizi içeri. Çok üzüldüm ama uzaktan görünce seni mutlu oldum. Annemle abim beni maça götürmedi, benim için sakıncalıymış. Beni abim Beşiktaşlı yaptı, önce hiç anlamamıştım, sadece ‘hangi takımlısın’ dediklerinde ‘Beşiktaşlıyım’ derdim. Abim okuldan kaçıp İstanbul’a maça gittiği zaman babam çok kızardı ona. O da ‘seviyorum işte’ derdi. Neden bu kadar çok sevdiğini maç günü anladım. Abimin arkadaşları maça gitmedi, benimle televizyonda izlediler. Bir de üçlü çektirdiler bana. Bir de Melek anne gittiği zaman seni öyle görünce çok üzüldüm. Çok ağladım ama anneler çocuklarını bırakıp gitmezlermiş, öyle dedi benim annem. Melek anne de senin her zaman yanındaymış, onun için sen de üzülme Tolga abi. Bir kere de seni rüyamda gördüm. Olcay abiyle bize gelmiştin. Koşup oynadık seninle. Bir gün Antakya’ya gelir misin Tolga abi? Gelirsen bize de gel lütfen. Bir de senden küçücük bir şey istiyorum. Senin giydiğin, sen kokan formanı gönderir misin? Ama giymediğini değil, sen kokan formanı gönder. Seni çok seviyorum Tolga abi, Beşiktaş’ı çok seviyorum. Of offf... :,) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/28108366.asp
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 13 yaşında bir çocuk böyle şeyler yazar mı ya bazen bunların aile fertleri tarafından yazıldığını düşünüyorum ben
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kardeşim 14 yaşında, bunu ingilizce bile yazar
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Azıcık anne baba yardımı ile olabilir böyle şeyler.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B1lsGAFIIAAAjVs.jpg 80'lerin sonundan gazetede çıkmış asdfasd
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 o değilde ara transfer döneminde yalnızca milosevic ve tolgayımı aldık şimdi
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 30 yıldır hakkı yeniyor. vay anasını.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mayhem said: o değilde ara transfer döneminde yalnızca milosevic ve tolgayımı aldık şimdi opare var.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Resim için: Ön bacağın serbest bırakılması gerekiyordu :D
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yenersek kayseri ile eşleşiyoruz
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 calimero said: Mayhem said: o değilde ara transfer döneminde yalnızca milosevic ve tolgayımı aldık şimdi opare var. opare'yi kupa maçında izlediğm kadarıyla büyük hayal kırıklığı. Serdar yetersiz diye sağ bek istiyoduk, gelen adam Serdar'ı kesebilecek çapta değil. :( Yalnız Tolgay Baya iyi ya, direk oynar, pas oranı çok iyi, uzun pasları isabetli atıyo falan. Zaten Almanya'da yetişen her adam gibi ceza sahası çevresinden şutları iyi. Veli'yi keser.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 opare bana da umut vermedi açıkçası ama işte gaza bakar ya. afrikalı adamlarda böyle bi vurdumduymazlık var ne yazık ki, öyle yeniden kendimi göstereyim kafası falan pek olmuyo ama umarım taraftarın gazıyla falan eski ritmini bulur. biraz beklemek lazım, adam ne zamandır maç oynamıyodu 3-4 maç oynasın en az performansını sonra değerlendirelim.
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aktiftablet said: calimero said: Mayhem said: o değilde ara transfer döneminde yalnızca milosevic ve tolgayımı aldık şimdi opare var. opare'yi kupa maçında izlediğm kadarıyla büyük hayal kırıklığı. Serdar yetersiz diye sağ bek istiyoduk, gelen adam Serdar'ı kesebilecek çapta değil. :( Yalnız Tolgay Baya iyi ya, direk oynar, pas oranı çok iyi, uzun pasları isabetli atıyo falan. Zaten Almanya'da yetişen her adam gibi ceza sahası çevresinden şutları iyi. Veli'yi keser. Türkiyede bunu yapabilecekhiçbir futbolcu yok şuan.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben olsam tercih ederim. Adam 30 40metre pas oturtuyo cuk diye
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bilic Atınç'ı UEFA listesine almamış. bu sefer saçmaladı bence. Umarım çocukta moral bozuklugu falan olmaz.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 3 adam çıkarıp 3 adam ekleme şansı varmış, yeni transferleri tercih etmiş mecburen. Diğerlerinden birini çıkarıp atınç ı koysaydı niye aldınız o zaman derdik kesin :p
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 opare iş yyapmıcak herhalde ya tek rizikolu transfer o oldu.Linnes ayarında bir topçu alsalar takım uçardı.Şu an allaha emanet.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 atınç pişçek la daha, sergen göbeğiyle çelsiye 2 tane sıkıştırdı, atınc fitness modeli gibi ama yerinde duruyo mk.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sergen kupon tutsun diye oynadi o mac ya sdf
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Adam defans zaten belki gol yemez takim
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 atınç diye defans ismi mi olur lan. adam forvet doğmuş sen onu defansa yerleştiriyosun
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 B listesi diye bi şey var abi zaten. maçtan önce verebiliyosun. Asıl listede olması gerekmiyo Atınç'ın bu kural sayesinde zaten. Conditions for registration of List B: Each club is entitled to register an unlimited number of players on List B during the season. The list must be submitted by no later than 24.00 CET on the day before the match in question. A player may be registered on List B if he is born on or after 1 January 1993 and has been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two years since his 15th birthday by the time he is registered with UEFA.
Öne çıkan mesajlar