escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 İyi de kardesim bizim lig hakemlerini de egitsinler bu standartlara artik. Bak gecen hafta turk ligleri maclarinda zibilyon tane hakem hatasi yapilmis rekor falan kirilmis. Bunu duzeltmezsen avrupada uzerler. Bi de turk takimlarina karsi var bi onyargi bu avrupada. Bu net. Nazar degdirmeyelim selcuk tarik ve cemali disinda iyiyiz suan. Melo sapitiyor arada
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Avrupa'ya giden hakemlerimiz Avrupai maç yönetip, lige dönünce eyyam'ın dibine vurmasa, hakemler düzelir tabiki
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 önce futbolu yönetenlerin düzelmesi lazım ki maçları yönetenler düzelebilsin neyse, gs herkesin beklentisinden iyi çıktı, konsantrasyonları yüksek, ama gol yerlerse dağılırlar yine edit: derken yediler..
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Hakemlerin her yaptığı yanlış da art niyet komplo ve şike aranmasa, Avrupa maçlarında da hakemlerin ne hatalar yaptıkları görülse ve kabul edilse, bizdeki hakemlerde maçlara rahat çıkıp, adam gibi yönetebilirler... Etki-tepki..
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 3-4 tane cok net pozisyon buldu dortmund ama bitiremediler.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 muslezaaa bu sezon 5. bacak arası falan ahahhaha
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Sanssizlik.. Sans da olacak abi biraz. Bir anda cikti adamlar. Muslera tutabilirdi sunu. Neyse Soyle oynasinlar 2-0 3-0 yenilelim sorun degil yeterki duzgun oynasinlar
oldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 actım gol yedi cimbom gecmiş olsun daha donmez
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Gol ofsayt gibi gördüm de emin olamadım.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Rewendor said: Gol ofsayt gibi gördüm de emin olamadım. 20cm ofsayt ahahahahaha
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Ofsayt mı değil mi anlayamadım ben. Hakemin anlamaması çok daha normal. Böyle ince pozisyonda şans işler.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 2 dk laylom lom yaptı defans golü yedik
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Sotto said: Hakemlerin her yaptığı yanlış da art niyet komplo ve şike aranmasa, Avrupa maçlarında da hakemlerin ne hatalar yaptıkları görülse ve kabul edilse, bizdeki hakemlerde maçlara rahat çıkıp, adam gibi yönetebilirler... Etki-tepki.. insanların tek beklentisi aynı olaya 2 farklı karar cıkmaması. öteki türlü hatalar kabul edilir zaten, herkes hata yaparken elbet hakemler yapacak. ama dk 15'de olan pozisyona faul çalıp, dk 85'de aynısına oyna diyince. aynı harekete birine kart verip birine vermeyince, aynı maç içinde aynı hakem bile kendi ile çelişince insanlar haklı olarak hakemlere yükleniyor. yoksa hata yapsınlar tabi hakemlerin maça rahat cıkması için 10-12 saat belki daha geç süreye kadar hakemin belli olmaması lazım, önceden belli olup gizi tutmak falan değil tutamazlar. 10 saat kala 5 saat kala hakeme karar verilecek. o zaman ne baskı altına alınırlar. ne başka şey olur rahat yönetirler. bir de hakem diyen yöneticiye basıcaksın cezayı. ağzından o kelime cıkmayacak
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Hakem diyen teknik direktöre bile çakıcaksın.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 of yine beşiktaşlı gözyaşları... almanyada galatasaray alman takımından gol yiyor, mağdur olan yine bjkli.....
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 @ hakem diyen yönetici ve TD ile ilgili, O konu kesin zaten evet en olması gereken..
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bu arada pozisyonda faul yok gibiydi, hakem durdurmasa karsı karsıya adam.
Öne çıkan mesajlar