Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Captain America Civil War haberinden sonra filmi izlerken kimin tarafında olmayı planlıyorsunuz?
eldar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 serinin mottosu mu bu? "whose side are you on".
aente Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Kaptan ameriga ne ya, superman kadar dandik tek hero sanırım. Birinin gücü süper olmak, diğerininki amerikalı olmak, wow such telınt, much creativitiğy.
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 kaptan amerika filmlerini daha çok beğenediğim için kaptan amerika sdfs. çizgi roman falan anlamam. bi de chris evans kaptan karakterine iyi oturdu.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Filmin afişleri falan (fanmade olabilir) bu şekilde çıkmış her yerde whose side are you on? yazıyodu dedim belki official bir yerden çalmış olabilirler ama tamamen uydurmacada olabilir. Aman ingilizce yaziim bak ingilizcem olduğu ortaya çıksın tarzı bir amaçla değildi asdfasdf :D
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Civil war'da ben Tony Stark'a ayar olduydum. O yüzden captain.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 captain america ne ki? kapı kapı dolaşıp vergisi vermeyenlerden vergi mi topluyo?
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Abi civil war'ı okuyan herkes buna captain america der, tony saçmalıyor civil warda
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ben Tony dedim ama MCU için Tony yani filmlerin gidişatına göre harbiden sağlam bir kadro lazım aksi takdirde thanos falan dağıtır bunları ultron bile sağlam girer bu kadroya , genişlemesi lazım. Eğer konu vizyonda değilde çizgi romanlar için olsaydı kaptan diyebilirdim belki. Registiration act benim savunduğum bişi , hani bütün halka açıklamalarına gerek yok ama bir database shield'ın elinde olsa fena olmaz .
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 comic ler de Hulk yoktu civil war'da sanırım. O arada onun başka bir hikayesi vardı Planet Hulk diye.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 captain tırt bir karakter ama filmleri güzel.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 iki sene önceden hype yaptığınız şeylere bak ya.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bombanın üstüne atladığı için kaptan america
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kaptan Amerika kaptanlığını yapsın, kahramanlığı kahramanlara bıraksın. Oyum Demir Adama!
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 civil warda tony stark'ı tutan bizden değildir ak döt kara döt çıksın ortaya
Öne çıkan mesajlar