axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 goldbären said: http://i.imgur.com/CHViwIA.jpg Hey maşşallah her biri dolu dolu birer kabak dolması gibi mübarek. Malzemeden çalmamışlar bunu yaparken bolkepçe koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 tosun tosun maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 best necro 2015 sünnet asası kurdelesi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Esh 200e satar mısın abi ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Esh said: Auditrak Prodigy Cube: Usb ve Analog DAC. Bir nevi ses karti aslinda cunku mic in , coax out, rca out, optical out var. Ayni zamanda 250 ohm a kadar olan kulakliklar icin amfi mevcut. Turkiyede yok, 150 lira. Kutusu var sanirim. Evet varmis Kablosuz kulaklığa geçtim bu boşa çıktı. İlgilenen varsa satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 cokgzel aletti bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 aynen dün hoparlörü normal çıkışına taktım bilgisayarın çok garip geldi çıkan ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Bana ver lan kullanırım bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 CthuLhu said: Kablosuz kulaklığa geçtim bu boşa çıktı. İlgilenen varsa satabilirim. kablosuz kulakligin allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 alttan hisilti geliyor ya, hisilti nedir abi 20 liralik kulaklikta yok amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Bende 3 ayrı bt kulaklık var hiçbirinden hisilti gelmiyor bence seninki patlak denk gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Peregrin said: alttan hisilti geliyor ya, hisilti nedir abi 20 liralik kulaklikta yok amk hakikaten hisilti ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 wireless interference yazsa daha mi iyi olurdu abi? hisilti iste, grounding noise gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 bu cahiller anlamaz diye hisitli dedim. pisler. abi sesi aciyorum, dipten bi ses geliyo surekli, ses acikken daha da fazla geliyo tabi. hani hoparloru cok yuksek sesli acarsin, hicbir sey calmazsin arkaplanda bi hisilti surekli olur. o iste. Sony MDR-RF811RK model kulaklik. nedenini halen bulamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 mal gibi kulaklık aldığın için o. aldım 933 mutluyum ben sfd Holy said: Bana ver lan kullanırım bunu ben bu 30 biranı alırım kaarşim fdvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Ne desen haklisin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bu arada forum içi satılmıştır arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 rıd1 hakkaten kötü tv kulaklığı abi o. yazık yanı hışıl to the hışılmax seriden almışsın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 internette yorumlarina da baktim, ibne amazon g930'u indirime soksaydi sony de bana bunu sokmazdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Peregrin said: abi sesi aciyorum, dipten bi ses geliyo surekli, ses acikken daha da fazla geliyo tabi. kulakligin vericisini modemden ve metallerden uzak bir yere koymayi dene. mumkunse baska kablolar bile olmasin etrafinda. duzelmezse adsl modemin panelinden wi-fi frekans kanalini degistir. ama statik elektrikten kaynaklaniyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ya abi uğraşma gözünü seveyim, uyduruk olanı sat bir tık iyisini al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 lan daha haftasi olmadi. cihaz uyduruk degil aslinda, ama ses yokken niye o hisiltiyi duyuyorum anlamiyorum. fabrikada ustabasi hic mi kulagina takmadi sunu ya. PES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 incredibull said: Peregrin said: abi sesi aciyorum, dipten bi ses geliyo surekli, ses acikken daha da fazla geliyo tabi. kulakligin vericisini modemden ve metallerden uzak bir yere koymayi dene. mumkunse baska kablolar bile olmasin etrafinda. duzelmezse adsl modemin panelinden wi-fi frekans kanalini degistir. ama statik elektrikten kaynaklaniyor gibi. bi deneyeyim sunu, bakarsin duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 iade etsene apt.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 mesajini sikayet ettim umarim banlanirsin da forum rahat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar