Kostok Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Selam, Doğumhanede çocuğunuzun doğumunu beklerken kapı açılıp hemşiranım yanınıza geliyor ve oğlun/kızın oldu deyip size müjdeyi veriyor ya, o sırada bahşiş vermek gerekiyormuş, adettenmiş, siz ne kadar bahşiş verdiniz? ben bir 200'lük banknot vermeyi düşünüyorum. daha aşağısı uygunsuz olur gibime geliyor. babalar, bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 hayal kırıklığına uğramış gibi yaparak boyun bükük 20 tokalardım +180 tl college fund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ben eğer güzelse hemşirenin dudaklarına yapışırım heralde.. böylece hem para vermekten kurtulur hem de cillop gibi hatunu öpmüş olurum win win.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 80 lira ver, hayırlı ugurlu olsun cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 valla hastaneye göre değişir, bize aşağıya telefon geldi.açanda güvenlikçiydi, adama hadi lan çabuk söyle diyip müjdeyi alıp kayınço ile bir birimize sarıldık.parayı çiçeğe harcadım ben asdf 70 tl lik çiçek mi olur lan affasffg çıkmayın doğumhaneye psikolojiniz bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Cidden var mı böyle birşey? Bahsettiğin devlet hastanesiyse işin boyutu değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Doguma girince bahsisten yirtiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Gangren said: Doguma girince bahsisten yirtiosun adam yaman pinti çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ben hic vermedim ve yeni ogrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sonradan pasta börek verilmiyor mu o kattaki personele maaş alan persoenele bahşiş vermek hani ihtiyacı olan biriyse verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Veriliyor tabi. Hatta yakınlarda bi komidin varsa üstüne bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 para olayı eskide kaldı dediler bana bende çikolata yaptırdım hemşirelere verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 blackhavvk said: 70 tl lik çiçek mi olur lan affasffg. 70 80 den aşağı düzgün buket çiçek yapan yer var mı? sdklja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 hic birinizin hemsire bir akrabasi yakini yok sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 scorch said: Gangren said: Doguma girince bahsisten yirtiosun adam yaman pinti çıktı. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Dworgian said: blackhavvk said: 70 tl lik çiçek mi olur lan affasffg. 70 80 den aşağı düzgün buket çiçek yapan yer var mı? sdklja safaga, abi eve gelemedi o çicek. bide ev için vazolu bişi aldım. arkadaş çam ağacı gibi çiçekti kapıdan geçmedi afaggha oğlum olunca simgesel olarak mesaj vermek istedim HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Hiç duymamıştım valla bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 öyle bi çiçeği 70 e iyi bulmuşsun ben onu bilirim :D analı babalı büyüsün yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ne kadar embesil adeti varsa bizde yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 alın verin ekonomiye can verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 doktora verilse böyle bi para ortalığı ayağa kaldırır millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Yine anadolu, yine ottan boktan adetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Kostok said: Selam, Doğumhanede çocuğunuzun doğumunu beklerken kapı açılıp hemşiranım yanınıza geliyor ve oğlun/kızın oldu deyip size müjdeyi veriyor ya, o sırada bahşiş vermek gerekiyormuş, adettenmiş, siz ne kadar bahşiş verdiniz? ben bir 200'lük banknot vermeyi düşünüyorum. daha aşağısı uygunsuz olur gibime geliyor. babalar, bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. bu resmen şerefsizlik, kimse kusura bakmasın, yok kesip haraç almaktan bir farkı yok senin işin o ve o işi yaptığın için para kazanıyorsun ve üstüne insanların mutlu anlarını kollayarak onu sömürmeye kalkıyorsun ve bunu bir zorumluluk muş gibi görüp insanlara baskı kuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 evlilik sektöründe domalmadığın bir hizmet yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sen simdi lokantalarda da bahsis vermiyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar