Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GabeN-Lava: Episode 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

huh iyide zaten o ferrariyi satin alarak elin italyan himbilina tillahini yedirdin bu saatten sonra kimseye birsey vermesen de olur.

dana ben adamların ürettiği malı alıyorum. Siz hem adamın mallarını alıyorsunuz hemde yetinmeyip adamı yediriyorsunuz. Ben yedirmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

dana22 said:

huh iyide zaten o ferrariyi satin alarak elin italyan himbilina tillahini yedirdin bu saatten sonra kimseye birsey vermesen de olur.

dana ben adamların ürettiği malı alıyorum. Siz hem adamın mallarını alıyorsunuz hemde yetinmeyip adamı yediriyorsunuz. Ben yedirmiyorum :)

Ama şöyle bi fark var, sen o verdiğin paranın %60 veya daha fazlasını "Ferrari" markasına veriyosun, adamın malına vermiyosun. Biz en azından daha çok para verip içeriği ve opsiyonları daha fazla ve daha iyi oyunlar alıyoruz. Ki şu an adama baklava yollama nedeni yıllardır yaptığı indirimler, yollanan para zaten oyuna gidicek paraydı bi nevi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bikac kisi soylemis coktan ama halen anlasilamamis galiba. Valve Washington DC'de degil. Washington eyaletinde Seattle'da. Hani gidip bosa DC de baklavaci aramayin.

Alin size Seattle da Turk mekanlari.
http://www.yelp.co.uk/c/seattle/turkish

Illa tavsiye isterseniz de gidin Ilke'ye (Penthesilea) sorun adam orda yasamisti sonucta :)
Sosyal ağlarda paylaş

O iş yaş olacak belli de, ikinci başlığı az sayfa görünce okuyayım dedim... Şunu anlamıyorum ben, senin ilgini çekmeyen, beğenmediğin, saçma bulduğun bir konuya girip oradakilere laf giydirip taunt atmak niyedir?

Bunu taaa BF konusundaki CoD'cular veya CoD konusundaki BF cılar zamanından beri merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tutturdunuz bir baklava diye yahu.. Türkiyede el işçiliği Türkiyeye özgü istediğin tarzda iş yapan emekçiler var ; halı ,kilim , yatağan , baston vs. şeylerden bir paket yapıp yollucaktık üzerine paticikli bişeyler işletip.. baklava da baklava.. Al sana baklava
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...