Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzcon 2014

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Boş boş konuşulmuş yine.
Gayet de geliştirmiş adamlar.
Shieldler, blinkler, melee'ler, flight'lar. Gırla yenilik var.
Ulti olan FPS.
Daha nasıl bir gelişim sağlanması lazım?

"düjüg aygülü jojuqlara oyun yapıolar" diyenler gelsin Quake oynayalım o zaman. En iyi Quaker'lar şimdi fizik kürsüsüne sahipler çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Specialization olarak eklemesi, rock paper scissors olarak eklemesi yenilik.
Zaten hala anlamadınız; Blizzard'ın BÜTÜN OYUNLARI için geçerli. Bu kadar iyi tutmalarının tek bir sebebi var: Rock paper scissors mantığında bir denge ortaya atmaları ve mümkün mertebe bu dengeyi korumaya çalışmaları.
Tamamen dengede mi, hayır. Ama optimum düzeyde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Boş boş konuşulmuş yine.
Gayet de geliştirmiş adamlar.
Shieldler, blinkler, melee'ler, flight'lar. Gırla yenilik var.
Ulti olan FPS.
Daha nasıl bir gelişim sağlanması lazım?

"düjüg aygülü jojuqlara oyun yapıolar" diyenler gelsin Quake oynayalım o zaman. En iyi Quaker'lar şimdi fizik kürsüsüne sahipler çünkü.

ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

çerez kıvamında kalite casual oyun, casual'a dönmüş biri olarak her zaman kabulumdur, f2p olduğu sürece

benim blizzard'a olan öfkem her zaman çok yüksek potansiyeli çok düşük hedefleri tutmaya yönlendiriyor olmaları

adamlara kızmaya artık gerek yok

"we are fags" diye açıklama yaptılar

mmo falan bizi aşar kanka kart oyunu yapıyoz bok gibi para kazanıyoruz dediler

heriflerin silkinde değilse benim de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bide farklı bişi yok diye ağlayıp zırlıyoruzda son dönemdeki oyunlar için (bende dahil buna), farklı bişi gelen sanırım son dönemde hatırladığım dayZ oldu. onun dışında bütün oyunlar zaten birbirinin benzeri lan. fps varsa değişik silah, grafikler güzelleşsin, değişik modelar gelsin ama biririmizi öldürmeye kurulu olsun. mmo ise maksimum farklı olan şey arkeycdeki gibi tarlanın evinin olması, craftın çok çeşitli skillerin çok çeşitli olması vs. hepsi aynı zaten.
değişik bişi gelmiyoki bitti artık adamlarda tükendi.
oyunu övmüyom bu arada sadece 1 tane video izledim askhdgasd
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan hepiniz oradaydınız be!
Yıllardır Cod ve BF oynuyorsunuz sığır gibi. Neyin yeniliğini gördünüz de buna yenilik vizöründen bakıyorsunuz?
BF5 çıksa koşa koşa alacaksınız, 3k harcayıp makine alacaksınız. İki güne Cod çıkıyor yine ona para gömeceksiniz.
Hepiniz biliyorsunuz ki deli gibi eğlenceli olacak bu oyun, konuşmak için konuşuyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

çerez kıvamında kalite casual oyun, casual'a dönmüş biri olarak her zaman kabulumdur, f2p olduğu sürece

benim blizzard'a olan öfkem her zaman çok yüksek potansiyeli çok düşük hedefleri tutmaya yönlendiriyor olmaları

adamlara kızmaya artık gerek yok

"we are fags" diye açıklama yaptılar

mmo falan bizi aşar kanka kart oyunu yapıyoz bok gibi para kazanıyoruz dediler

heriflerin silkinde değilse benim de değil.

Casual oyun yaptıkları konusunda haklısın.

Mmo kısmını anlayamadım. Ney aşar ? Herifler Wow'un 25 yılını hedefliyoruz dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno, klavyeyi bırak ve bilgisayarı kapat.

saçmalamayın yahu, triple A'leri geç kıçıkırık stüdyolar bu tier'da yıllardır oyun yapıyor. aç bak araştır yani.

blizzard yine artwork, resource, marketing, hype yardıracak - kamyonla götürecek.

"Have an active world of warcraft subscription plan and receive 50% EXP Bonus!"

yayyyy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...