aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 OZET -Baklava nerde yapilicak bilen yok -Nasil gonderilicek belli degil -Adamlar boyle seyleri kabul ediyo mu cozemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aslinda konsolcuyum ben (fifaci diyelim daha cok), pek steamdir, pc oyunlariyla yillardir isim olmuyo ama, konu iyice trajikomik bi hal almaya basladi ahuahua http://www.tulumba.com/storeItems.asp?tag=120.30.90&s=baklava su siteye bakabilirsiniz gonderi icin, biraz tuzlu olabilir ama. bu aksam gulluogluna gidecektim, ugrayabilirsem sorarim adamlara (nj'deler bu ara) seattle a bi tepsiyi kaca yollarsiniz, eger kabul gormezse geri aliyomusunuz, kargo politikaniz ne falan gibisinden. bide valve yi arayabilirim aksam kapanmazlarsa (heralde 3 saat zaman farki var) soriyim bole bole bi proje var ne diyosunuz sorun olurmu diye. yada en azindan oyuncular grubu olarak hediye mahiyetinde tatli gonderisini kabul edermisiniz gibisinden. (gerci o zaman suprizi kacar ~ siz bilirsiniz) onca yillik paticiyiz bi yardimimiz dokunsun en azindan bu sekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 adam ak sakallı dede gibi geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Abi master race konsolcudan yardım alamaz fkljsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aquila said: OZET -Baklava nerde yapilicak bilen yok -Nasil gonderilicek belli degil -Adamlar boyle seyleri kabul ediyo mu cozemedik inanılmaz yol almışız desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Imam agir konustu. Ben bile konuyu takip edicem diye 2 gundur islerimi aksattim adam o kadar mesajla ugrasmis gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 imamizer said: razzRaziel said: bence paranın %10'unu imama verelim, adam gibi ingilizce konuşacak birisiyle arasın baklavacıyı daha fazla kastırmadan bu topic'teki 1-2 mesajı eklesin adrese teslim göndersinler. telefondan anlaşsın bitsin, ödemeyi de verdikleri hesaba gönderelim. masraflar vs hepsi paranın içinden karşılansın. ya da paranın %10'unu ben yaparım diyen birine verelim yapsın abi. havuz en son ne kadar oldu gerçi onu da bilmiyorum ama. ya paraya fln gerek yok abi. herkes elinden geldiğince bi şeyler yapsın imkanı dahilinde. ben 2 gündür işimi gücümü bıraktım mesaide bu konuyu geleni gideni takip ediyorum, elimde telefon hesabı kontrol ediyorum sürekli. bir sürü mesaj geliyor onları cevaplıyorum ediyorum 1 günde 200 mesaj geldi gitti en az. imkan bu, yerimden yapabildiğim bu. diğerleri de orada tanıdığı olan, arkadaşı olan, benzer organizasyon yapmış olan, yada tanıdığı olana sorsun soruştursun en azından. oradaki baklavacıdan fiyat alsın. bi kaç baklavacı bulduk netten ama arabayla tepsiyle götürebilir misin diye sorsun. bakalım adamın elinde istediğimiz sayıda tepsi var mı onu da bilmiyoruz. o kadar baklava yapabilecek mi onu da bilmiyoruz. adamlar türk abi arayıp bi telefon etmeye kasan olmadı hala. o kadar dil bilen adamsınız. sallayın maili bi telefon edin valve hq ya. oradan tırmalayın birine ulaşmaya çalışın olmadı. direttiniz baklavada baklava. bu baklavalar para verince kendiliğinden gitmiyor abi. biraz uğraş verin işte. BEKLENEN İSYAN GELDİ SONUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 olm ben zaten gabe e ulaştım, herif adres verdi buraya yollayın dedi. bana gönderin ö.m. ile valve ın ve baklavacıların telefonunu arayayım. benim yurtdışı dakikalarım var bir sürü boşta kızdan da ayrıldım zaten boşa gideceğine size yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 abi chrome'a niye kimse inanmıyo.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 suBzer0 said: adam ak sakallı dede gibi geldi lan konunun en komik mesajı lan bu ahahaha chrome said: olm ben zaten gabe e ulaştım, herif adres verdi buraya yollayın dedi. bana gönderin ö.m. ile valve ın ve baklavacıların telefonunu arayayım. benim yurtdışı dakikalarım var bir sürü boşta kızdan da ayrıldım zaten boşa gideceğine size yarasın. chrome'dan sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 @chrome kimden izin bekliyon abi o zaman arasana, halihazirda acik burda butun dukkanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 abi atın telefon numaralarını arıyım işte alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bir de tam olarak ne söyleyeceğiz onu da diyin, ben takip edemedim. baklava mı kimlere? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 http://www.gulluoglubaklava.com/s-kca-sorulan-sorular/ gullubaba said: 1) Amerika'nın ve Kanada'nın tüm eyaletlerine hizmet veriyor musunuz? ABD dahilindeki 48 eyalete (P.O. Box hariç) nakliye imkanımız var (Hawaii ve Alaska eyaletleri dahil değil). Kanada'ya şu an itibariyle hizmet veremiyoruz. Ozellikle seattle bolgesi uzmanlik alanimizdir sdfsfd. http://www.gulluoglubaklava.com/contact-us/ Address = 30-92 31 Street, Astoria, NY, 11102 Phone = (718) 406-9100 ( 7 Days - 9am to 7pm EST) Fax = (718) 406-9128 ( 24/7 ) Email = [email protected] ( 24/7 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aha bu sefer oluyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tamam ne diycez bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 reyou said: aslinda konsolcuyum ben (fifaci diyelim daha cok), pek steamdir, pc oyunlariyla yillardir isim olmuyo ama, konu iyice trajikomik bi hal almaya basladi ahuahua http://www.tulumba.com/storeItems.asp?tag=120.30.90&s=baklava su siteye bakabilirsiniz gonderi icin, biraz tuzlu olabilir ama. bu aksam gulluogluna gidecektim, ugrayabilirsem sorarim adamlara (nj'deler bu ara) seattle a bi tepsiyi kaca yollarsiniz, eger kabul gormezse geri aliyomusunuz, kargo politikaniz ne falan gibisinden. bide valve yi arayabilirim aksam kapanmazlarsa (heralde 3 saat zaman farki var) soriyim bole bole bi proje var ne diyosunuz sorun olurmu diye. yada en azindan oyuncular grubu olarak hediye mahiyetinde tatli gonderisini kabul edermisiniz gibisinden. (gerci o zaman suprizi kacar ~ siz bilirsiniz) onca yillik paticiyiz bi yardimimiz dokunsun en azindan bu sekilde :D kontak belli oldu iste beyler. tatli gonderecegiz de zaten abi. ne surprizi. turkiyenin en bilinen tatlisini tadin hele, steami turkiyeye actiniz keratalar seklinde olay basindan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 engineer emre de, onlar anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 dondurulmuş mu gidiyomuş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 olm hazır işim gücüm yok. yardımcı olayım diyorum trollemeyin 2 dakika ne diycez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 şu adrese baklava göndercez şartlar fiyatlar ne nası gidiyo felan bilgi alcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ny'dan seattle'a gidene kadar yolda patates oluyor muymuş onu da sormak lazım. hassan emmi değil hz gaben yiyecek bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 chrome said: tamam ne diycez bunlara? abi gulluogluna diceksinki 1 yada 2 tepsi fistikli baklava gondericez seattle a, ne kadar tutar ve odeme ne sekilde olmasi gerekiyor. mesela turkiyedeki bir gulluogluna odenebilir mi? illaki havale falanmi yapilmasi gerek yada amerikadan birinin mi odenmesi gerek? kac gunde gider? ozel paket not falan yaptirabiliyomuyuz? birde en kotu ihtimal kapidan donerse politikaniz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 tepsisi 2.30 pound 4,5kg - fıstıklı. 37$ , cevizli 28 dolar. +washington shipping internetten belli olur. üstüne yazı yazdırmamız mümkün mü fıstıkla? - ne yazılmak isteniyorsa not bölümüne yazınca onu fıstıkla üstüne kalemle yazıyorsunuz. - 1000$ lık sipariş vereceğiz özel kutu olur mu? - hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ücret türkiyedeki güllüoğluna ödenebilr mi? burası ve orası farklı yerler. kargoloma var diye direkt internetten yapmak lazım. www.gulluoglubaklava.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar