µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 anlatmakla olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aral ne kadar oyun satiyodu bilmiyoruz ki. yani, adamlar bu zamana kadar zaten satiyodu bu oyunlari bu fiyata. niye degisiklik istesin publisher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ArmA 3 fiyatı da pahalı geldi bana. indirimsiz hali 126 lira mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Feamer said: http://forum.paticik.com/thumbnails/9e2/2f5/78a/7f6/ede/a82/72a/815/ed5/b13/78_450xNULL.gif bu mu? sadasşljkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi eğer distribütörle alakalıysa durum Valve à yazmamız da bişi değiştirmeyecektir herhalde. Bıçağımı pazara koyduydum satılmasını bekliyordum civ için ya hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oha oha. lan dün alaymışım. tam "alayım da indireyim" dedim içimde patladı resmen. abv hahahaha yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek, vazgeçtik TLden geri dolar yap diye mail atın lan biriniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bi tane şundan alalım mı? http://store.steampowered.com/app/289570/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 işalla benim attığım maile dönüş yapmazlar yüzsüz gibi. neyse aslında dönsünler de giydireyim accık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tl'ye gecince musteri magdur oldu, tl degilken daha ucuzdu oyunlar. steam uzerinden yapilan satislarda valve para kazaniyo, fiyatlar yukselip satis yapilmayinca gene valve'in geliri dusuyo. Liebe said: Abi eğer distribütörle alakalıysa durum Valve à yazmamız da bişi değiştirmeyecektir herhalde. Bıçağımı pazara koyduydum satılmasını bekliyordum civ için ya hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 İmam madem baklava patladı, bu parayı hayırlı bi işte kullanın da 0neyi mektepe götürün, yıllarca adamın ağzına ettiniz, azcık sevaba girin olm sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben o parayla kendime flüt alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 zuahahaha baklava yerine soğuk su alıp kargolayın para gönderenlere ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Adam bayağı önce USD/TL geçişi yaptı, sonra pricing i EUR/TL ye çevirip geçirdi bize. Bu yani. Artık EUR olarak alıyoruz oyunlar. Abv cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=S_eUAUX11Fk verdiniz baklavayı kızılaya bağışlayın demiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Aral bu işe giriştiyse niye valve'a püskürüyorsunuz ki? Aral'la alakası olmayan oyunların (tek tük değil topyekün) fiyatları artsa tamam valve sıçmış dicem. Aral girişmiş işte biz batıcaz diye Ubi de yukarı çekmiş fiyatları kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi Aral gerçekten Ubi ve Valve a 1 günde fiyat değiştirtecek kadar önemli bir firma ise zaten boşa konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Satışlar durur iyice, tekrar ayar çekerler buna ya mecbur kalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: Abi Aral gerçekten Ubi ve Valve a 1 günde fiyat değiştirtecek kadar önemli bir firma ise zaten boşa konuşuyoruz. altına imzamı atarım. gerçeklerle yüzleşmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tr ye çevirince bu noktaya varacağını bilmiyormuydu acaba steam? tr ye çevirme işi arallamı alakalı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Olayın "aralın isteği" ile olduğu bilgisi var mı yoksa sallıyor muyuz öyle olmuştur diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Satışlarda yine region lock u olmayan gog vs gibi sitelerden alıcas daha çok o yani. Ben hiç gog fln kullanmazdım üşenirdim, şimdi üşenmeyecem işte meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 rte paradan 6 sıfır atmsaydı kafalamıştınız bu kadar kolay hesaplayamazlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aralin istemesine gerek yok, turkiyede satis fiyatini aral belirliyo oyunlarin distributor oldugu icin, haliyele steamde adamlar niye o fiyatin altina koysunlar oyunu, farkedince duzeltmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Biyik said: Dworgian said: Abi Aral gerçekten Ubi ve Valve a 1 günde fiyat değiştirtecek kadar önemli bir firma ise zaten boşa konuşuyoruz. altına imzamı atarım. gerçeklerle yüzleşmek lazım. Ya birader sana peşin peşin versinler 10k madalyasını da, boşa post kasıp bizim forum zevkimizi skib bırakma lütfen bak lütfen diyorum ki bu kelimeyi çok kullanmam sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar