Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hatta abartıp, senelik ödül dağıtabiliriz. paticik golden dildo awards presents; golden dickhead goes to gabe newell. golden balls awards goes to aral. sweaty balls union prize goes to 2K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sam said: steam support'a ticket atmayı ihmal etmeyin, bir de steam discussions community altındaki başlığa ekşiyin. 5dk'lık iş. nasıl atılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bu ne lan boyle bursasporun sampiyonluguna sevinen fenerliler gibi olduk resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 pati'nin timsahı olsun bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 toggie said: Bu ne lan boyle bursasporun sampiyonluguna sevinen fenerliler gibi olduk resmen. olayın özeti olmuş valla http://galeri3.uludagsozluk.com/188/bursaspor-galibiyetine-sevinen-fenerbah%C3%A7eli_218767.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 NolaxThensbane said: Sam said: steam support'a ticket atmayı ihmal etmeyin, bir de steam discussions community altındaki başlığa ekşiyin. 5dk'lık iş. nasıl atılıyor https://support.steampowered.com/ payment issues dropdown'dan, oradan birini seçin için başlığı açıklayıcı olsun, izah edersiniz durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://steamcommunity.com/app/65980/discussions/0/619569341071570044/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 lan parayı yolladım eve geldim ne olmuş emenike ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Olm 2000 lira olmuş lan lol , 50 kilo kına alalım bu parayla.Artanı da torrentçilere bağışlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler girdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hiç sevmemiştim zaten pis tombiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi bu arada 2000 lira fundladık, birşeyler yapalım bari birilerine faydalı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklavalar iptal 100 adet sosisli gabeni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bitcoin alın dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 işide gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Norak said: bitcoin alın dursun o coinler 10 000 lere ziplarsa seri cinayetler baslar..birbirinizi arar hal hatir sorarsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Şu topakta fiyatlandırmanın sebebinin tombikimin değil de aralın bitchi olmuş publisherlar olduğunu anlamamışlar var. Valve oyunları kaç para baktınız mı? Yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kına gönderelim hem arala hem valveye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Valve hl3 yaptı da almadık mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Tam eve geldim para yolluyordum hesaba baktım bizi euro sokmuşlar muhaha. Beyler hala yardım düşüncem var hemde ciddi miktarda 100 tl kadar çıkarım ama bu paranın hepsi kopya oyun yayan site, torrent paylaşan tr bazlı, yabancı farketmez site ve kişilere yollanmalı bu olursa hesaba parayı yolluyorum sevgiler. Bu ülkede iyi birşey olsa şaşardım be neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Şaka maka geçmiş olsun. Indieler dışında AAA oyun falan alınmaz artık steamden. Yalan oldu güzelim winter sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aaa ahahahah winter sale'da retail price alırız artıkın lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bi an benden ucuza alicaksiniz oyunlari diye korktuydum, tesekkurler aral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılmak yerine önce biraz mücadele edelim, bu işin hem dağıtımcılara hem de steam e ciro kaybettireceğini bi açıklayalım. Ben diğer topiğe yazdığım gibi 2K'e şikayet gönderdim, siz de oynadığınız sevdiğiniz oyunların dağıtımcılarını harekete geçirim derdinizi anlatın. Ha diyince çözülecek değil, ama Aral'ın pisliğini ve kaybedecekleri parayı anlatmak lazım adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar