suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ulan ne salak herifler var ; kendileri 1 tane öneri getiremez , bizim getirdiğimiz önerilere yok belediye başkanı , yok deve , yok bilmem ne tırıvırısı yaparlar.. bu kadar cool olmaya çalışmayın abi , kültürünüzün filan ne olduğunu iyi bilin ; kilim vs bunlar kroluk , eski şeyler filan değil.. bizim kültürümüz de yeri olan gayet şık ürünler.. neyse ya kime ne anlatıyorum , siz coolluğa devam aslanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ben işe çağırıdım, kız çok güzeldi lan yemek ismarlıyım dedim istemedi hemen kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kilim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oldu olacak kapalı çarşı'dan halı alıp içine de emel sayın'ı dolayalım öyle yollayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kanka 90 sayfa konuya en az 35 mesaj attın kimse silklemedi seni niye hala zorluyorsun? bu kadar mı acınası durumdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 asfdghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Valla halı ve kilim mantıklı ne kadar amerikalı tanıdıysam kilim halı hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yok abi yok kro işi onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 2tl atmış olman bu kadar post atman anlamına gelmıyo bıyık edit:onu bile atmamışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aslında ben su böreği açmayı düşünmüştüm ama çöpe giderse diye vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 paticik türk kültürünü yayma derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 enparacılara ustune ben yemek verdim abv ya bileydim dışarda yemek ısmarlatırdım hehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 iyi lan o zaman ararlarsa evde değilim şurda şurda bulusalım derim sdafa bana kitlerlerse hesabı gelir sizi bulurum ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 takip edemedim de, son 20 sayfa boyunca var mı önemli bi gelişme en son gece gabe birine mail atmıştı adresiyle birlikte (chrome sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yok hacı kendiside öğle yemeğini yiyecekti zate maslak metro çıkışındaki kafede buluştuk. valla yemeiniz benden falan dedi, cool takıldım istemedim hehe. oysaki topkek ve fantayı reddederek kim kız tavlamış hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ahahah iyi ya benim okul da İTÜ zaten kısa sürede hallederim alırım kartı akşam gömerim parayı steam'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 olay yalan olursa yolladığım 20 TL ile napıyosanız yapın, askere gidiyorum zaten amk oyun al kendine imam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Kartı getiren kızlara mı yazmaya başladını ulan bu yokluk neler yaptırıyo nese ben de başvuriim bakiim gelsinler sadadsadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yatagan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Alfheim said: olay yalan olursa yolladığım 20 TL ile napıyosanız yapın, askere gidiyorum zaten amk oyun al kendine imam asd sen gittiğin yeri yaz bana ben sana hülya avşar posteri ve içinde selda bağcan kasediyle SQNY walkman yollıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ahaha eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ahahahahha sibelcan daha çok tutuluyor askerde imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 benden terlik istirahati raporuyla 2 koli selpak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 suBzer0 said: ulan ne salak herifler var ; kendileri 1 tane öneri getiremez , bizim getirdiğimiz önerilere yok belediye başkanı , yok deve , yok bilmem ne tırıvırısı yaparlar.. bu kadar cool olmaya çalışmayın abi , kültürünüzün filan ne olduğunu iyi bilin ; kilim vs bunlar kroluk , eski şeyler filan değil.. bizim kültürümüz de yeri olan gayet şık ürünler.. neyse ya kime ne anlatıyorum , siz coolluğa devam aslanlar. teessüf ederim, benim önerilerim var, ve dahası da var, ama en iyisi baklava, unique bir kere ayrıca duruma uygun, her imal etiğimiz şeyi hediye etmek saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Zstp5y6mJSo askere gitcekler dinlesin şimdiden, gittiğinizde yabancılık çekmeyin bu şarkıya hehe. kulağı yadırgıyo yoksa insanın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar