Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 doğumgününe organize etmeyin. Millet bokunu çıkarır arada kaynar baklavanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben yolladım imam yarın sabah hesabında olur eft. enpara hesabı oldugunu soylemiştin finansbank diye yolladım inşallah gider. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 OHA FİSTAN PARA YOLLAMIŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cevap gelmedi diye imamizer den böyle bi hareket gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 iyi madem 1 hafta erken dogumgunu kutlamasi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bu olay ayarlanip baklava gidene kadar summer sale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Grego said: üzerinde konuşulacak birşey olsun diye hızlı hızlı yapıyorum şimdilik. şu da kalmasın geride, amerkada birini bulabilirseniz her türlü grafik derstek verilir. geçen sayfalarda cake is a lie baklava bilmem ne diye birşey vardı mesela. mutlaka eklenmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi kickstar kullanarak yapsanıza bir şekilde adamın bilgiside olur reklamda olur komikte olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 reklam niye olsun, adamin haberi niye olsun, baklava gidince gorucek zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 eğitimdeydim takip edemedim. yarın ben de gönderebilirim yeterli değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 başka platformlar için işine girince boku çıkar sadece ülkede mal çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aynen bize özel kalsın ya. sonra nsıl olsa haber olur sağa sola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ya aslında şu Star Wars'un falan minyatür versiyonlarını yapan elemanı bulup ona bi şeyler çizdirsek falan mükemmel olurdu Edit: Şu kafada https://m1.behance.net/rendition/modules/35077605/disp/5c7db1b17466e78f4ab6b61da55e5fa5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben burda mesajı gördüğüme öm yi yapıştırıyorum da buray yazmıyorum tekrar. raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paranız emin ellerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi önce bi baklavayı gönderebilin de, sonra bu fantezileri yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paradan artan olursa herif de "parasız yapmam kardo" derse veririz istediğini sdfkj 1 tane resim yapcak zaten dicem de ne kadar süre yapcak ki. Doğarken öldü fikir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Uzun zamandır forumu takip etsemde hesabıma giriş vs. yapmazdım. Böyle bir konuyu açacak düşünce anca paticik ortamından çıkar seviyorum sizleri be. Gerekli banka bilgileri yollanırsa bende bir miktar yardımda bulunmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 calvaria said: la benimde canım baklava çekti ama bizde Güllüoğlu yok, bozkırda anca hacı baba dan yeniyor. hafta sonu bi İstanbul mu yapsam bilemedim. Konya'da mısın? Ankara'ya gidip yemen daha kolay olur. http://www.gulluoglu.com/tr-tr/subeler/yurt-ici-subeler/ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Sequo'ya haber versek mi o manyak kendi gider baklavaları elden goturur. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Karaköy güllüoğluyla görüşen oldumu yoksa güllüoğlu ny dan mı yollicaksınız çünkü karaköy üstüne türk bayrağa falan bile çizer baklavaların üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 türkiyeden göndermemeye karar kıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 burdaki gulluoglular da burda yapmiyo olabilir, daha da onemlisi burdaki gulluoglular turkiyedekilerle ayni olmayabilir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi bimde hazır baklava var gönderelim onu şerbeti yapıp kendi döksün hem taze yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 serbetli gondermezler zaten gonderenler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar