Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seele said:

giderek siciyor oyun. yeni exploit.
http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2mpa18/exploiters_are_changing_permissions_on_farms_and/

bundan şüpheleniyordum ben thunderstruck farming yaparken aşırı dikkatli olmama rağmen bazen geldiğimde tek tük boşluklar oluyordu. ağacı alıp tekrar private'a çeviriyorlar herhalde
Mesaj tarihi:
İki soru;

16x16 farmhouse diye bişe yok değil mi (biri var dese keşke)? 24x24 için yerim yok da :p

16x16 evsiz düz farmı (ikincisini üçüncüsünü vs) bi yerlerden bişelerden düşürmekten başka türlü elde etmek mümkün mü? AH'ta da yok...
Mesaj tarihi:
yeni 50 oldum, oyun baya keyifli. hatta swg'den sonra oynadığım en başarılı sandbix diyebilirim.

neden patladığını düşünüyosunuz? ekonomi ve exploit'ler sebebi ile mi yoksa end content ile mi alakalı?
Mesaj tarihi:
Ekonomi ve exploitler sebebiyle diyolar genellikle. Adamlar cash shopa koydukları itemin içinden ne çıkacağını ne yüzdeyle çıkacağını bile bilmiyolardı mesela. Dün akşam yenilediler dükkanı. Misal 5 paket taşıyabilen "yeni" farm wagonlar 3200 kredi vererek 7'lik hauler'a dönüştürülüyor ve buna oyun içi erişebilme imkanı yok. Hadi bu oyunun mekaniklerini çok fazla etkilemez diyelim ama halen daha exploit dolu diyolar. Belki bi süre sonra daha stabil hale gelir ama popülasyonda ciddi bir düşüş olduğu aşikar...

Bu arada 2 tane dahuta potion ile koca denizi geçtim dipten dipten :) gittim ikinci 16x16'mı aldım alt karakterle :)
Mesaj tarihi:
Açılışta yaprak gibi şiir yazılı yerde takılıp kalıyorum geçemedim bi türlü. Nette bi kaç şey yazmışlar ama aşamadım. Varmı çözebilen yardım edecek olan. Sırf bunu oynamak için adsl bağlattım. Deli oldum. Format mı atsam diye düiünüyorum
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

Nebe'de çok Türk var ama çoğunluğun metin2/knight online menşeili olduğunu tahmin ediyorum artık :)

nebede başladım 10 dk oynadım çıktım.bu gün detaylı oynayacağım.

ilk intiba güzel hoşuma gitti.
Mesaj tarihi:
gene bi apex exploit çıkmış kapamışlar galiba satın almayı gene toplel

apex cast ederken sonuna dogru kendime mail atıyormuşsun bu sefer toplu ban gelmiş direk
  • Yeni Oluştur...