Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 patlamasını patllamamasını bilemem de buna insanlar 200 tl falan verdi early access için o çok garip ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 of adamlar parayı yemekten bugları çözemiyorlardır ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 150 öro veren var ne 200ü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://i.imgur.com/JuLch2K.jpg özellikle rumbling alanlar baya sakata gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben banlandım örneğin sırf o yüzden. angutlukları yüzünden ben banlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 hadi ya. tahmin etmiştim sana burada soracaktım. baya kutulara abanmıştın. rumbling değil de işte RNG kutularından fazla sayıda açanlara patladı sanırım. tr'de şansa yaşıyoruz deriz, archeage'de de şansa banlanmiyoruz. banlar bile RNG :P birde bu banlar sonrası ne olacak acaba. uzun sürerse millet yerini kaybedicek birde karakterlere ne yapıcaklar acaba parayı goldu hatta karakteri komple sıfırlayabilirler mesela. banları hiç açmayabilirler de. her gün bir yerden patlıyor oyun. kaç gündür oyunu bıraktım, forumu, reddite takip ediyorum dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 agalar ben us serverinda takilip apex almistir. tas cakil vs satarak. onada ban atiyorlar mis dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Dei said: ben banlandım örneğin sırf o yüzden. angutlukları yüzünden ben banlandım. exploit falan abandin mi. yada rng bugini kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 exploit değil, bu açık çıktığı aralıkta fazla sayıda apex, rng kutularından basanlara ban gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 us server olayi dogru mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 açık çıktığını bile bilmiyordum işte. 10 tane mi ne kutu açtım. ciddiyim rumbling saplings içindi. 6 tanesinden çıkmadı lan saplingler. 6 tanesini öyle arka arkaya açtım, çıkmadı. taşak geçer gibi. açmayı da bıraktım o yüzden. rumblinglere apandım. bi 60-70 tane falan dikmişimdir. hatta daha fazla. elimde 2 tane tt vardı hala inv de duran. baya sebepsiz bandı işte. neyse ki patron status hala sürüyor. o yüzden live chatle açtıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 60-70 tane nerden cikt lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 e ilk postadan tt çıktı. sattım, tekrar satın aldım sapling. sonra tekrar çıktı. tekrar sattım. tekrar satın aldım. sonra çıkmadı, elimde kalan crystalleri sattım. tekrar sapling aldım. tekrar çıkmadı... rinse and repeat. aga işte oynamayı bıraktım, kendimi tt gamblingine verdim. burada suçum 0 yani. adamlar tam dangalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Yazık abi ya :D. oturup herkesi el ile kontrol etmeleri lazım. Bunuda yapamayacaklarından kazık hile hurda yapmayanlara girmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Dei said: e ilk postadan tt çıktı. sattım, tekrar satın aldım sapling. sonra tekrar çıktı. tekrar sattım. tekrar satın aldım. sonra çıkmadı, elimde kalan crystalleri sattım. tekrar sapling aldım. tekrar çıkmadı... rinse and repeat. aga işte oynamayı bıraktım, kendimi tt gamblingine verdim. burada suçum 0 yani. adamlar tam dangalak. Dur gitme bana lazımsın, delphinad bow için bir tek 10 sunlight essence kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 yuh delphinad mı millet ne şanslı amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 full upgradeli hasla bow ile aynı değilimi statları onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 hayır, T3 hasla epherium ile aynı celestial epherium ile anca arcane delphinad'a denk bişey çıkıyor büyük fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bu arada açtılar. live chat e bile gerek kalmadı. 4-5 saat içinde hallettiler yani banı. şimdi karaktere bakacam işte birşey silinmiş mi falan diye. 2 tane tt benim güvencem koca gamblingden sonra. ona birşey olursa üzülürüm. o yüzden merak etme, bazı günler girmiyorum oyuna da masakari, buradan mesaj atarsın, geçerim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 philosopher kings oyunu bırakmış, mass ban yemiş guild exploitten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ahahah beter olsun hibneler. server bombos miss gibi ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Xenus said: philosopher kings oyunu bırakmış, mass ban yemiş guild exploitten lel kaynak verebilir misin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 offical forumda gördüm ahaha rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 giderek siciyor oyun. yeni exploit. http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2mpa18/exploiters_are_changing_permissions_on_farms_and/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 eveeet sonunda erkek yatalardan biri azdı, bebek bekliyorum artık HAYDİ ÇOCUKLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar