Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig 6.Hafta: Beşiktaş - Sivasspor | 19 Ekim Pazar - 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

ikinci yarı acayip heyecanlıydı. güzel maç oldu (tu)

cicinho'ya ikinci sarıdan kırmızı verilmesi lazımdı ama bildiğimiz hakem zaten, omurga yok. demba'nın ikinci gol de elle kontrol olduğundan nizami değil. öbür pozisyonlar tartışılır. hakem kötüydü. görüp de çalmıyor çünkü bu.

serdar'ın ilacı diye bir cümle kuramıyorum artık radyoterapi lazım böylesine. yeter abi izlerken organlarıma sıçradığını hissediyorum. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Serdar'ın tek hatası vardı maç boyunca, onun dışında harika oynadı. Zaten onu da biliyoruz, bu adam hata yaptı mı rakip takım mal değilse golü buluyor. Ha keza bulamadılar, duran toptan saçma yedik. Serdar'a boş yükleniyorlar.

Sivas'ın attığı golün en büyük sorumlusu Gökhan Töre'ydi yalnız ama maçı çeviren adamda o oldu. Helal olsun valla bu sezon ilk defa takımın gole ihtiyacı varken beyni donup kalmadı. Bu şekilde oynamaya devam etsin zaten her şekilde vazgeçilmez adam olacak.

Oğuzhan'ın girişi çok şey değiştirdi, maçı aldırttı ama 91. dakika da üç kişinin arasından çalıma kalkışması yine tamamen saçmalıktı. Takım geriye kapanmış, topu kapmışsın ya uzun oyna ya kenara dön. Maç boyunca tek hatasıydı ve oradan da atak yedik. Neyse ki Sivas değerlendiremedi. Serdar'ın hatasından tek farkı geride daha fazla Beşiktaş'lının oluşuydu. Serdar'a döşeyeceksek diğerlerine de döşemek gerek.

Bizim takımda bi gereğinden fazla topla oynama hastalığı var. Olcay en temizi işte gerektiği kadar ayağında tutuyor sonrasına karışmıyor. Keşke herkes onun gibi muhteşem olsa asdf
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin kasten hatalı karar verdiği tek karar vardı bana kalırsa o da götü yemeyip cicinho'ya ikinci sarıyı veremedi.

Çünkü esasen emin değildi. Çıkartırsam ya hatalı gördüysem gg

Klasik bir sarısı olana ikinciyi çıkartamama göt yememezliğiydi o, onun dışında standart kötü türk hakemi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...