Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deathblade said:

"Warning! This product is region-locked and can be activated and played only in: Russian Federation, Ukraine, Belarus, Republic of Moldova, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Turkmenistan, Tajikistan, Uzbekistan, Kazakhstan and Kyrgyzstan"

aynı uyarıyla wasteland 2 yi aldım. yaldır yaldır çalışıyor. ama buna güvenerek almayın tabi. riks.
Mesaj tarihi:
Çalışıyor
yalnız sinir bozucu bir fare hızlanma işi var. daha ilk menüde fark edersin.

çözüm

***** The file that originally had to be edited was FalloutPrefs.ini - this has changed with the new Steam patch. The new file is now Fallout_default.ini in your Fallout New Vegas directory. *****

(C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonfallout new vegas, or a similar directory)

These lines;

fForegroundMouseAccelBase=0
fForegroundMouseAccelTop=0
fForegroundMouseBase=0
fForegroundMouseMult=0

... need to go in your Fallout_default.ini under controls. Just copy and paste them in there under "bBackground Keyboard=1", or whatever the last line in controls is.

Thanks goes to Jaskano for posting the original fix for Fallout 3.

Mesaj tarihi:
fallout 3 e baya detaylı bi topik vardı w8 için, herbişiyi açıklıyor karşına çıkabilecek muhtemel,

http://steamcommunity.com/app/22370/discussions/0/828937546147175081/

hergün min 2-3 kişi yazıyor bişiler ekliyor topiğe.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

fiyatlar yine aynı abi. 5 dolar 10 lira, 2,5 dolar 5 lira. *2 olmuş ne anladık türk lirası olayından...

fiyatlar ucuzlayacak denmiş miydi steam tarafından?
kura göre düzenlenecek gibi bir şeyler gevelediler sanki.
Mesaj tarihi:
sam özetlemiş. breakdown dlcsi ile birlikte alınmalı.. baya sardı beni.

ufak bir anı: biraz önce komunityden birini -sevdiğim biri- rahatsızlandığı için terkedilmiş bir eve götürüp başına sıkmak zorunda kaldım. mercy shot.. gözyaşları sel oldu evde... tek tesellimiz acılarına bir son vermiş olmam..
  • Yeni Oluştur...