Komutan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Sahi ne oldu sizin ikinizin Hollanda'ya gitme işiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 quixef ezdi, sam kactı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Sam diyelim ki, sen Donanım & Yazılım bölümünde şöyle bir soru sordun: - Bir miktar param var, bununla yeni bir ekran kartı alacağım, ne alayım? Altına gelip ben şunu yazarsam: - Tüm paranı ekran kartına yatırırsan aç kalırsın, saçmalama ahahahah. Bu tespit mi olur, strawman mi? Önce burada bir anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bilgisayar oyunları bölümünde epistemoloji konuşuluyor. türkiye'de böyle bir forum var mı başka abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 quixef said: Sam diyelim ki, sen Donanım & Yazılım bölümünde şöyle bir soru sordun: - Bir miktar param var, bununla yeni bir ekran kartı alacağım, ne alayım? Altına gelip ben şunu yazarsam: - Tüm paranı ekran kartına yatırırsan aç kalırsın, saçmalama ahahahah. Bu tespit mi olur, strawman mi? Önce burada bir anlaşalım. İkisi de değil, düpedüz trollük. Straw man diyebilmen için karşıdakinin bir argümanını kendine uygun şekilde modifiye etmen lazım. Ekran kartı almak istediğini söylemek ise bir argüman değil. Verdiğin örnek kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Tartışmayı bu düzlük seviyesine çeken ben değilim. Örneği bilerek basitleştirdim, nerede anlaşamadığımızı çözmeye çalışıyorum. Ve örnek niye valid: Mevcut durumda, temelde MMO oynuyorum dediğimde, unstated assumption: "temelde" -> "başka şeyler de oynuyorum" Sam'in yaptığı, bunu görmezden gelerek benim söylediğimi eleştirmesi kolay bir forma modifiye etmek. Örneğimde unstated assumption: ekran kartına vereceğim para, temel ihtiyaçlarımı karşılamak için bana gerekenin dışında Ben bunu görmezden gelirsem, durumlar benzeşmiş oluyor. HTH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 komutan cevabını vermiş, hala yanlış bildiğinde ısrar ediyorsun. verdiğin örneğin de strawman'le alakası yok, basitlikten bağımsız olarak. lakin şu son mesajında strawman'in kralını yapmışsın, kendi kafandan "sam bana böyle böyle yaptı" diye kurup onun üzerinden birşeyler yazıyorsun. ki senle alakası yok, hepsi axedice için yazılmış şeyler. bunu da kabul etmiyorsun, benim sana sataştığımı ima ediyorsun ki dönüp bakıyoruz üç önceki sayfaya, birden başlığın orta yerinde belirip bana saldırmışsın. bu yaptığın da bir değil beş değil, bayağı bir süredir bir takıntın var. sonra da gelip "nerede anlaşamıyoruz" diyorsun. anlaşılamayan nokta senin bana bir garezin olması. ben senin tavuğuna kış dememişsem o zaman kendi içinde çözeceksin bu sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Sen genel olarak saçmalayınca adam müdahale etmek istemiş olabilir. Ben böyle yorumluyorum. Gerçi seks hayatımız falan yazıldıktan sonra taraflı bakış açısı diyecek insanlar ben ne yazarsam yazayım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 senin saçmalayarak insanlara sataşmana ben müdahale ettim, onun yaptığı ise dümdüz bana sataşmak oldu ama evet artık conflict of interest ortaya çıktı, ne yazsanız boş. #quixefpiracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ben insanlara sataşmıyorum yalnız, insanlarla alıp veremediğim yok 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ubi'nin abuk fiyatlı oyunlarının yanısıra güzel indirimler var. zamanında 120tl ye satılan bioshock 12tl olmuş eğer sevseydim hemen kapardım. halloween kasım başı olsa gerek bir çok oyun indirime girecek costume quest 2 gibi ve en uygun steamlerden birisi tr olacak bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bugun başlamıyor mu ya indirim?? 30 ekim demişti biri.. bu arada gamersgate'de de hallowen indirimleri var. how to survive 3.75 dolares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 haha konu ne güzel sapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 simdi bize cadilar bayraminda kaldirim mi yapacaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 cadıalr bayramı indirimi diye birşey hatırlamıyorum ben ya. var mıydı? bi paskalya kış hesabı bi de yaz olmuyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 her yıl oluyor o indirim zombili, hayaletli vs oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 cadilar bayrami indirimleri zaten oynanmiyacak oyunlara gelir meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bize gelmezmiş ne gülerim ya.. bize gele gele kurban bayramında goat simulator'e gelir sadece indirim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 halloween sale başladı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ooOoOoOOOOOooOOoo 4.5tl fallout 3 asdadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bu ne abi hiçbirşey yok... asdf yes how to survive 4.80-TL kaçırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 watch dogs indirimli 80 tl sanırım alacağım arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 96 TL bende, cok sanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Cadılar bayramını yalan edip kurban bayramında goat simulator satsınlar bize. Hak yerini bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 blackguards 20 tl transistor da haftasonu indirimi 15.50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar