totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 link alalım foruma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://steamcommunity.com/discussions/forum/0/619569341067711380/ başlık adı pek iyi seçilmemiş gerçi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aral football manager fiyatini 80 tl ye cekmis. kisacasi steamle ve oyun firmalariyla gorusmus adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kapitalizmin gerektirdiği rekabet ve açgözlülük. ne aral'a kızıyorum ne steam'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 uygun bir baslik actim ingilizcesi olan burdan yardirsin. sikayet topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 140 degil 170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 steamden daha cok ea 2k gibi firmalarin fiyat politikasi bu olay. steamin elinden bir sey gelmez diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Glatheros said: uygun bir baslik actim ingilizcesi olan burdan yardirsin. sikayet topici 140 degil 170 oldu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ben kendim ticket attım. 2 gün öncesinden 1.5 kat pahalıya satıyorsunuz. İnternetteki en kötü fiyatlardan veriyorsunuz. Gmg, amazon gibi yerler varken fiyatlandırmayı böyle yaparsanız Türkiye'den kimse alım yapamaz dedim. Ücretler aynı kalırsa da amazondan falan yürücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ücretler aynı kalırsa niye hala inatla oyunu almaya calısıp firmaya para kazandırıyorsunuz ? herifler belli ki tryi iplemiyor. hakediyor korsanı net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 direkt korsan bundan sonra bunların oyunları. iyi ki önceden almamışım civilization'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 niye lan, ucuza alsaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 arcane dat butt hurt. Keske alsaydiniz abi ucuz ucuz. Aral denen kalitesiz firmanin isleri bunlar. Buyuk ihtimalle sirketlerle olan distrubutorluk sozlesmesinde Turkiyede kendi fiyatlarindan asagiya satis yapmiyacaklarina dair bir madde var. Yoksa o sirketlerin pek umurunda oldugunu dusunmuyorum ben. Daha oncesinde Steam Turkiye regionina ozel bir satis yapmiyordu karisamiyorlardi. Simdi region geldi adamlar sozlesmedi maddeye istinaden fiyatlari arttirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ee bundan sonra tuttuk desenize.. gta V 250tl olur benden soylemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gta 5 200 tl ile çıkar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aralın facebook sayfasına steam fiyatlarını koyan beyinsiz at kafalılar memnun oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 buradaki sikinti aralin publisherlarla olan sozlesmesinde, belli bir satisi yakaladiginda veya yakalamadan istedigi fiyati belirleme serbestisi varsa ve sozlesmesinde Turkiyede satilacak oyunlar icin digital kopya olarak kendi fiyatlarindan dusuge satilamayacagina dair bir sart varsa, sivazladik demektir. Oyun sirketleri istese de fiyat dusuremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu durumun aynısını yaşamış başka ülke var mı onu kontrol etmek lazım esas. rusyada mesela ubi-2k steamin rrpsini overwritelamış mı mesela hani olay aralın şikayeti üstüne mi çıktı yoksa zaten adamların standart prosedürü bu mu onu öğrenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 evet, cunku aralin baska turlu haberi olmicakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Glatheros said: arcane dat butt hurt. Keske alsaydiniz abi ucuz ucuz. Aral denen kalitesiz firmanin isleri bunlar. Buyuk ihtimalle sirketlerle olan distrubutorluk sozlesmesinde Turkiyede kendi fiyatlarindan asagiya satis yapmiyacaklarina dair bir madde var. Yoksa o sirketlerin pek umurunda oldugunu dusunmuyorum ben. Daha oncesinde Steam Turkiye regionina ozel bir satis yapmiyordu karisamiyorlardi. Simdi region geldi adamlar sozlesmedi maddeye istinaden fiyatlari arttirdilar. bildiğim kadarıyla dijital olarak yapılan alışverişler perakende satışa girmiyor. Aral kutu oyun satıyor / dijital kopya değil. bu yüzden sözleşme dışı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 demek ki oyunları olması gereken fiyattan ucuza göstermişler, bu hatayı düzelttiler işte gerekli müdahelelerle ama keşke bu açıktan faydalansaydı yüzde 100'den fazla zam yiyen oyunları almak isteyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sparkcaster said: aralın facebook sayfasına steam fiyatlarını koyan beyinsiz at kafalılar memnun oldu mu Aynı şey benim de aklıma geldi. Gereksiz yere Aral azdırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sparkcaster said: aralın facebook sayfasına steam fiyatlarını koyan beyinsiz at kafalılar memnun oldu mu ahahaha ah bu naiflik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hep beraber Taksim'e çıkıp soyunalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 lord_gorthaur said: Glatheros said: arcane dat butt hurt. Keske alsaydiniz abi ucuz ucuz. Aral denen kalitesiz firmanin isleri bunlar. Buyuk ihtimalle sirketlerle olan distrubutorluk sozlesmesinde Turkiyede kendi fiyatlarindan asagiya satis yapmiyacaklarina dair bir madde var. Yoksa o sirketlerin pek umurunda oldugunu dusunmuyorum ben. Daha oncesinde Steam Turkiye regionina ozel bir satis yapmiyordu karisamiyorlardi. Simdi region geldi adamlar sozlesmedi maddeye istinaden fiyatlari arttirdilar. bildiğim kadarıyla dijital olarak yapılan alışverişler perakende satışa girmiyor. Aral kutu oyun satıyor / dijital kopya değil. bu yüzden sözleşme dışı olması lazım. sozlesmesinde madde vardir gormeden bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar