Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 abov indirimlerde herşey alınır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ortalama olarak 1$ = 1.5TL olmuş. ty gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 hmm preorderların fiyatlar sıkıntı hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 christmas da dünyayı götürürüz heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Certhas said: ortalama olarak 1$ = 1.5TL olmuş. ty gaben. oyun alanlara olmuş,diğer türlü steamden para kazananlara ve key alanlara kazık atmış saol gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 spore fiyati 31di bi anda 49 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 hatta preorder değil ama ubi oyunlarında var gibi bi sıkıntı far cry 4 te 179 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Yalnız evet sale + enpara = Steam'i satın alan adam olacak. Ben hanıma da enpara çıkarttıydım sırf Steam finansör olarak kullanıyorum, double kubat damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Genel olarak 25% civarı indirim var, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 pazarda tl olmuş herşey tlnin kuru belli dğl asdasd hay arkadaş bişey hesaplarken kaça bölcez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Witcher 3 PREORDER 75 TL :D OH YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 bl preseq 90 tl NE DİDİN OHA CİV 75 TL God rest you merry, Gentlemen, Let nothing you dismay, For GABE NEWELL our Savior Was born upon this Day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 1.99$ zaten 4.5 lira yapıyor güncel kurdan cevirmişler dota2 store csstore falanı burdan şöyle bi sorun var dolar düşerse dota2store fiyatları dusucekmi? community market fiyatları çok kafa karıştırıyo dolar ile ezberlemiştim satıcaklarımı alıcaklarımı şimdi neyi hangi fiyattan satıp alıcam hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Catze said: hatta preorder değil ama ubi oyunlarında var gibi bi sıkıntı far cry 4 te 179 tl ubisoft sinekten yağ çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://store.steampowered.com/try ptt - turkcell ile ödeme sistemi vs. getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Flassh said: 1.99$ zaten 4.5 lira yapıyor güncel kurdan cevirmişler dota2 store csstore falanı burdan şöyle bi sorun var dolar düşerse dota2store fiyatları dusucekmi? community market fiyatları çok kafa karıştırıyo dolar ile ezberlemiştim satıcaklarımı alıcaklarımı şimdi neyi hangi fiyattan satıp alıcam hiç bilmiyorum abi şu an o kadar huzursuzumki amk iyi güzel oyunlara yap indirimide,bırak pazarı dolar görelim çinli gibi hissediyom kendimi binlerce rakam var gibi geliyo şu an dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 The Crew'in fiyatı Preorder 59.99 dolardı az önce 179 TL olarak çevrilmişti indirmişler fiyatı şu anda 114.99 TL Hala düzeltiyorlar fiyatları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 GONDARCENGIZ said: Flassh said: 1.99$ zaten 4.5 lira yapıyor güncel kurdan cevirmişler dota2 store csstore falanı burdan şöyle bi sorun var dolar düşerse dota2store fiyatları dusucekmi? community market fiyatları çok kafa karıştırıyo dolar ile ezberlemiştim satıcaklarımı alıcaklarımı şimdi neyi hangi fiyattan satıp alıcam hiç bilmiyorum abi şu an o kadar huzursuzumki amk iyi güzel oyunlara yap indirimide,bırak pazarı dolar görelim amk çinli gibi hissediyom kendimi binlerce rakam var gibi geliyo şu an dfhdfh aynı durumdayım not defterim vardı ufak ürünleri kaç dolardan satıcam falan hep dolar üzerime hesaptı biri hesaplasın bunları ya yardımcı olun bağa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 süper valla ya indirimler felanda olunca bedavaya alacağız resmen heauae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Flassh said: 1.99$ zaten 4.5 lira yapıyor güncel kurdan cevirmişler dota2 store csstore falanı burdan şöyle bi sorun var dolar düşerse dota2store fiyatları dusucekmi? community market fiyatları çok kafa karıştırıyo dolar ile ezberlemiştim satıcaklarımı alıcaklarımı şimdi neyi hangi fiyattan satıp alıcam hiç bilmiyorum dolar düşmüycek büyük ihtimal biraz dha artıcak sıkma canını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ryse 59dolardı39$mış - 59tl olmuş. final fantasy seriilerinde 0.75 olarak mı hesaplanmış anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 region lock var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Nasıl anlıyoruz ki onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Flassh said: GONDARCENGIZ said: Flassh said: 1.99$ zaten 4.5 lira yapıyor güncel kurdan cevirmişler dota2 store csstore falanı burdan şöyle bi sorun var dolar düşerse dota2store fiyatları dusucekmi? community market fiyatları çok kafa karıştırıyo dolar ile ezberlemiştim satıcaklarımı alıcaklarımı şimdi neyi hangi fiyattan satıp alıcam hiç bilmiyorum abi şu an o kadar huzursuzumki iyi güzel oyunlara yap indirimide,bırak pazarı dolar görelim çinli gibi hissediyom kendimi binlerce rakam var gibi geliyo şu an dfhdfh aynı durumdayım not defterim vardı ufak ürünleri kaç dolardan satıcam falan hep dolar üzerime hesaptı biri hesaplasın bunları ya yardımcı olun bağa :( abi bak mantığa göre pazarda 1$ = 2tl olması lazım koyuyom pazara bişeyler 1000tl sınırını aşamassın diyo işte o kadarlık mal koymuşun diyo, eskiden 500$ derdi e o zaman niye böyle bi iş yapıyo bu kekolar anlamadım yapamıyosanız ellemeyin şu pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kredi KARTINI FIRLATTIM EKRANA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar