Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 avatarımı gaben yaparım fiyatlar düşerse ama çalışmıyor şu an heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 GERGE said: Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz? Bu mallığı en son gmg yapmıştı , birde afra tafra birdaha usd kuruna dönmicez vs falan , bir kaç ay önce paşa paşa döndüler usd kuruna tekrar,olan bu mallara oldu yine. Lordumuz Gaben'in böyle bir hata yapacağına ihtimal bile vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 GERGE said: Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz? eu fiyatları gelirse kendinizi kesin bence 10 dolarlık oyuna 10€ veriyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yatmadan okuyun http://www.youtube.com/watch?v=Gxypi7zLIHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 adeta noel babayı bekler gibi. babayı almak da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 mantıken eu fiyatları gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Seni sevmiyorum Bıyık... Cidden. Biraz dur nefes al. Adamlar attıkları mailde up to %50 dedi. KDV falan eklenecekse %30 indirimle alsak bile muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 benim dememle mi olacak :D siz de iyice totemci olmuşsunuz. neyse inşallah eu fiyatları gelir de biraz alım gücü düşer türkiye steamcilerinin. bu ne ya amma oyun sattı adamlar, boşverin kriz geliyor tasarruf yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 adam insanlığa tepki olarak doğmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Hocam butun memleketin alim gucunu tartistik, sira steam den oyun alip evinde "Pewpewpew" diye oynayan adamlara geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 evet nedir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 sakin gençler akşam 8de update olacak %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Silphatos said: yatmadan okuyun http://www.youtube.com/watch?v=Gxypi7zLIHI aahahhahahadshfhsdfhsdhfdsahsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Herkesin beklediği kadar indirim olmayacak, yani 60 dolarlık oyun 70 liraya falan satılmayacak. Ama EU fiyatları gibi ucuk da olmayacak. Oyundan oyuna degisen farklı oranlarda ikisinin ortası bi fiyatlandırma olacak. Benim "up tp 50%"den anladığım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 up to %50 anca 3-5 oyuna gelir zaten, en büyük sıkıntı psikolojik olcak, artık 2 rakamlı fiyatlardan 3 rakama çıkıcak tlye geçince dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Kuş gibi bekliyoruz ama valve time muhabbeti vardı bi ara, hala geçerli mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 fiyatlar az olsun veya olmasın benim için farketmez. dolar kur farkından bankalar geçirip kazanacaklarına lord gaben kazansın. Gaben bizi sever ve gözetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 net tarih verildiyse çıkıyor o gün. Bence o mail gerçekse rusya gibi çoğu oyun ucuz olacak. Ancak satışlar ciddi oranda artmayınca hayal kırıklığına uğrayacaktır valve, şu an steam'den oyun pahalı diye almayan yoktur bence. Mesela kendimi düşünüyorum 20 oyun alıyorsam 25 oyun alırım da, aa steam ucuzladı oradan alıyım diyen çıkmaz fazladan gibime geliyor. Benim %25 daha fazla oyun almam da toplam geliri artırmayacak sonuçta ucuza alıyorum. Ha belki bazı oyunlarda indirim beklemek yerine çıktığı gibi alırım, öyle dengelenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 NEREDE BU? NEREDE??? GABEEEEEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 sen almıcan da coluk cocuklar alıcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 akşsam 8de gelir sanırım sonbahar kampanyası yaparlar steamde bu kampanyalar hep aksam baslamıyor muyud yanlıs mı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 bizdeki beleşçi tayfa 0.01tl yapsa bile almaz orjinal. korsancılık öye ruhlarına işlemiş ki yapabilecek hiçbir şey yok.. dh forumlarında dolu bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Valla belki 2-3 koli korsan oyun var bende halen de duruyor koleksiyon diye saklarim :P sonra 2009da steami kesfettim tabii beraberinde diger siteler ve indieler vs suan butun sitelerde origin/battlenet/steam vs gibi saticilarda 2000den fazla oyun oldu 450 tane de dlcler var tabi insan para kazandiktan sonra bir de download etmenin verdigi rahatlik ile gayetorjinal alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 o beleşçi tayfa pek kalmadı ya. sağolsun apple falan 3 yaşındaki çocuga bile dlc aldırıyor candy crush için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 DareJedi said: Valla belki 2-3 koli korsan oyun var bende halen de duruyor koleksiyon diye saklarim :P sonra 2009da steami kesfettim tabii beraberinde diger siteler ve indieler vs suan butun sitelerde origin/battlenet/steam vs gibi saticilarda 2000den fazla oyun oldu 450 tane de dlcler var tabi insan para kazandiktan sonra bir de download etmenin verdigi rahatlik ile gayetorjinal alabiliyor. 2000'den fazla oyun mu oldu? naptın sen? veya baya kelime anlamıyla HER bundle'ı aldın çıkan. başka türlü mümkün diil lan böle bişe? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar