Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz?

Bu mallığı en son gmg yapmıştı , birde afra tafra birdaha usd kuruna dönmicez vs falan , bir kaç ay önce paşa paşa döndüler usd kuruna tekrar,olan bu mallara oldu yine.

Lordumuz Gaben'in böyle bir hata yapacağına ihtimal bile vermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

net tarih verildiyse çıkıyor o gün.

Bence o mail gerçekse rusya gibi çoğu oyun ucuz olacak. Ancak satışlar ciddi oranda artmayınca hayal kırıklığına uğrayacaktır valve, şu an steam'den oyun pahalı diye almayan yoktur bence. Mesela kendimi düşünüyorum 20 oyun alıyorsam 25 oyun alırım da, aa steam ucuzladı oradan alıyım diyen çıkmaz fazladan gibime geliyor. Benim %25 daha fazla oyun almam da toplam geliri artırmayacak sonuçta ucuza alıyorum.

Ha belki bazı oyunlarda indirim beklemek yerine çıktığı gibi alırım, öyle dengelenir
Sosyal ağlarda paylaş

Valla belki 2-3 koli korsan oyun var bende halen de duruyor koleksiyon diye saklarim :P sonra 2009da steami kesfettim tabii beraberinde diger siteler ve indieler vs suan butun sitelerde origin/battlenet/steam vs gibi saticilarda 2000den fazla oyun oldu 450 tane de dlcler var tabi insan para kazandiktan sonra bir de download etmenin verdigi rahatlik ile gayetorjinal alabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Valla belki 2-3 koli korsan oyun var bende halen de duruyor koleksiyon diye saklarim :P sonra 2009da steami kesfettim tabii beraberinde diger siteler ve indieler vs suan butun sitelerde origin/battlenet/steam vs gibi saticilarda 2000den fazla oyun oldu 450 tane de dlcler var tabi insan para kazandiktan sonra bir de download etmenin verdigi rahatlik ile gayetorjinal alabiliyor.

2000'den fazla oyun mu oldu? naptın sen?

veya baya kelime anlamıyla HER bundle'ı aldın çıkan. başka türlü mümkün diil lan böle bişe? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...