logtrig Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Arkadaşlar elimde 30-40 adet yerli-yabancı plaklar (75-88 seneleri arası türk basımları) var. Bunlardan bazıları bulunması zor parçalar. Elden çıkarmak istiyorum, ilgilenen olursa detayları paylaşırım. Buradan gitmez ise, bunları nasıl ve nerelerde değerlendirebilirim bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 sahibinden.com a koy aksesuar olarak böyle "diner" tarzı mekanlar alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 logtrig said: Arkadaşlar elimde 30-40 adet yerli-yabancı plaklar (75-88 seneleri arası türk basımları) var. Bunlardan bazıları bulunması zor parçalar. Elden çıkarmak istiyorum, ilgilenen olursa detayları paylaşırım. Buradan gitmez ise, bunları nasıl ve nerelerde değerlendirebilirim bilen var mıdır? liste yapsan hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yanımda olanlar şunlar şimdilik pink floyd - animals dire straits - brothers in arms king crimson - in the court of the crimson king madonna - true blue sandra - the long play sezen aksu - sen ağlama barış manço & kurtalan ekspres - estağfurullah ne haddimize ajda pekkan - beş yıl önce on yıl sonra bilimum kamuran akkor&samime sanay&bülent ersoy&orhan gencebay'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 liste yapıp hangi plağa ne kadar istediğinide yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 satılmasını istiyorsan; liste yapman lazım fiyatlarını belirlemen lazım plak ve varsa kabının kondisyonunu belirtmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Aynen yapda bakalım alıcı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ee fiyatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 fiyatlı tam liste yaparsan ilgilenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bişi itiraf edicem.. ben "plak" yerine "plaka" okumuşum.. araba plakası diye yazdım o mesajı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben de uzun bir süre eski plakanın olayı nedir diye düşündüm, kahrolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bu akşam tam liste ve fiyatları belirleyip yazacağım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 resimleri de paylaşırım isterseniz, kondisyonlarına 8-9/10 diyebilirim, oldukça yüksek, takılmaları da yok. Toplam fiyat 1750 istiyorum. Tek fiyatları da parantez içinde belirttim. pink floyd - animals (100 tl) dire straits - brothers in arms (60 tl) king crimson - in the court of the crimson king (150 tl) madonna - true blue (20 tl) laura branigan - self control (30 tl) wham - make it big (20 tl) sandra - the long play (30 tl) sezen aksu - sen ağlama (220 tl) barış manço & kurtalan ekspres - estağfurullah ne haddimize (300 tl) ajda pekkan - beş yıl önce on yıl sonra (90 tl) kamuran akkor - diyemedim (40 tl) kamuran akkor - sev yeter (75 tl) mediha şen sancakoğlu - öyle bir akşam (70 tl) samime sanay - sevgi üzerine sohbet (25 tl) samime sanay - beni hatırla (25 tl) bülent ersoy - yaşamak istiyorum (60 tl) bülent ersoy - anılardan bir demet (60 tl) zeki müren - kahır mektubu (130 tl) ümit besen - dostlar sağolsun (60 tl) orhan gencebay - batsın bu dünya (100 tl) orhan gencebay - dil yarası (200 tl) orhan gencebay - yarabbim (70 tl) coşkun sabah - hatıram olsun (60 tl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Fiyatlar pahalı gibi geldi bana. Misal Dire Straits'in sıfırı DnR'da 40-45 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 eski olduğu için pahalı zaten. :) sen ağlama'nın yeni basımı 50-60 tl, ama bendeki 84 basımı ve temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 abi uçmuşsun sen ağlama neredeyse pikapa vurulmamış buldum geçenlerde yine 80 basımı 80 lira istediydi vermemiştim biraz yapıcı fiyatlar belirlersen çok mutlu oluruz eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 doğrudur, ama internetteki fiyatlar da bu civar, ben gittigidiyor ve sahibinden'deki muadillerini baz alıp biraz daha düşüğünü ve kondisyonuna göre daha yükseğine koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 logtrig said: pink floyd - animals king crimson - in the court of the crimson king bu ikisi sağlam mı, satıldı mı, satılmadıysa fiyat ne şehir ne? he altta yazmışsın. bu ikisi 250 kağıt mı ediyo? hayırlı satışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 arkadaşlar ebay fiyatlarına baktınız mı? kimi 30 dolar shipping koyuyor zaten. pink floyd animals'ın fiyatlarına bakın mesela. koyduğum fiyat yüksek olabilir,sahaflarda plakçılarda fiyatlar nasıl inanın bilmiyorum, vaktim de yok gitmeye. bençmark tamamen internet benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 abi söylüyorum yukarıdaki uçurumu işte samimiyim yani bu konuda baltalamak değil amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bunla ilgilencek biri var. bakayım hangilerini ister. listeden seçsin, pazarlık için fiyatları ondan da alayım. hatta seninle temas kurmasını sağlarım hatta aranızda halledersiniz. çünkü fiyatlar bir nebze, nasıl desem. öyle böyle. kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Peki beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar