Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Jaegerjaquez said: "Tatar Ramazan" said: ulan Noyan yazsa şunları dalga geçersiniz, başkası yazınca ciddiye alıp tartışmışsınız 8 sayfa, ne farkı var onun halüsilasyonlarından, yok enerjiymiş yok taoymuş. git adam gibi beslen sporunu yap, karılar zaten kendi ayağıyla geliyor o zaman, geleni de geri çevirme bi zahmet böyle salak hikayelere inanıp. yok abi ya nadir oluyo bu türkiyede :D ugrasman lazım gene biraz sen de böyle diyorsan biz öleque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 pontipati said: bi liste yapalım mesaj sırasına göre diskalifiye olan söylesin çizik atarız sonra sdf [hr] 1.pontipati 2.Marty 3.Kojiroh 4.barbu 5.wastyrx 6.totemic :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 gelsem mi nası ortam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Kuru tutmaya çalışıyorlar ama yabış yabış olur 1 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 op, yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 abi cidden zorlanıyor musunuz bu kadar kendinizi tutmakda? 1 ay falan durabiliyorum ben rahat. he durmuyorum orası ayrı konu durability im yüksek yani ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Akhlaur said: Kuru tutmaya çalışıyorlar ama yabış yabış olur 1 haftaya. ben gorur gibi oluyorum zaten pazar alanindaki basliklari haftaya .. az kullanilmis g800v klavye.. yenisi aldim bosa cikti rampage kmr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Gizli said: abi cidden zorlanıyor musunuz bu kadar kendinizi tutmakda? 1 ay falan durabiliyorum ben rahat. he durmuyorum orası ayrı konu durability im yüksek yani ;D charin priesttir yada paladin..burdakilerin hepsi barbarian build.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 oo harbiden haa bundan sonra op kriterlerinde hic zorlanmadan 1 ay tutabilme sarti olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 pontipati said: liste pontipati said: bi liste yapalım mesaj sırasına göre diskalifiye olan söylesin çizik atarız sonra sdf [hr] 1.pontipati 2.Marty 3.Kojiroh 4.barbu 5.wastyrx 6.totemic :( HAHAAHA Naaptın öyle abi daha ilk günden?! :D Ben kendime en az 2 hafta falan veriyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Pontinin ipiyle kuyuya inerseniz... Adam 12 saat tutamadı ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 op blazing fagot çıktı http://tr.wikipedia.org/wiki/Fagot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 wastyrx said: pontipati said: liste pontipati said: bi liste yapalım mesaj sırasına göre diskalifiye olan söylesin çizik atarız sonra sdf [hr] 1.pontipati 2.Marty 3.Kojiroh 4.barbu 5.wastyrx 6.totemic :( HAHAAHA Naaptın öyle abi daha ilk günden?! :D Ben kendime en az 2 hafta falan veriyorum bu arada ahahah liselim dayanamamış. aşırı sağlam irade lazım. ben de dahi yok, beyin bazen öylesine kötü şeyler yapıyor. mesela her gördüğünü fotoğraflıyor, unutmuyoda kolay kolay, surda açık bulduğu gibi oradan yardırmaya başlıyor sonra bi bakmışsın döşemelere gelmesin diye fallik fallik peçete bakınıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 abi benim 48 saate yakın olmuştu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 olm rahatsız mısınız zaten ne diye no fap kasıyorsunuz. yatak ıslatmaya, sokakta göte kitlenmelere, zamansız ereksiyonlara ne gere kvar sdfs. sağlıklı karar verdirtmiyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 einstein geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 http://30.media.tumblr.com/tumblr_ltyg604UAr1r5b1y3o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 omzuna nolmuş lan öyle 1/10 wud not bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 bannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 oha omuz dışında her yerine bakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Herhangi bi fotoya bakıp oha hemen fapfaplamalıyım diyen kimse var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 demeyen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 selfieria olmuş lan hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 omzunu ısırır kopartırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 15.10.2014 - 09.00; 25 saat oldu. şu an için sıkıntı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar