Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

"Tatar Ramazan" said:

Yok Kasımpaşaya hatalı 2 gol yedittiren bu hakemi naaparlar çok merak ediyorum, kimdi ki hakem? Sağlam arkası yoksa 3. ligi boylar, Kasımpaşaya yanlış yapılmaz!!

hakem bu

İlk golde ofsayt yok gibiydi, deminki sayfaya resim koyulmuş zaten. İkinci golde de elle vuruyor gibi gelmedi bana açıkçası.
Abi çarşı, Antu forumlarından bir farkınız olsun lütfen..
Mesaj tarihi:
Sotto said:

applev0dka said:

"Tatar Ramazan" said:

Yok Kasımpaşaya hatalı 2 gol yedittiren bu hakemi naaparlar çok merak ediyorum, kimdi ki hakem? Sağlam arkası yoksa 3. ligi boylar, Kasımpaşaya yanlış yapılmaz!!

hakem bu

İlk golde ofsayt yok gibiydi, deminki sayfaya resim koyulmuş zaten. İkinci golde de elle vuruyor gibi gelmedi bana açıkçası.
Abi çarşı, Antu forumlarından bir farkınız olsun lütfen..

Pierro 20 Cm ofsayt dedi, öyle cetvel koyup çizmekle olmuyor malesef. 2. Gol için ne dediler bilmiyorum da serdar tatlı kolunu avantaj sağlayacak biçimde açıyor çeju kesinlikle nizami değil dedi.
Mesaj tarihi:
Pierosunu bilmiyorum. Ben de ilk başta ofsayt sandım, ama arkadan adam bariz bozuyor bence. Çizgi de konmuş, düzgün de gözüküyor.
Herşeyi geçtim.

20 cm ofsaytı anca pierodan görebiliyorsan ki bu hata olsa bile yardımcı hakem hatasıdır, burada tutup da hakem H.Göçek'in GS basket takımıyla resmini koymak ne alaka ya.
Saçma sapan bağlantılar koyup, yok efendim BJK'nin hakkı yeniyor yıllardır diyip, ondan sonra elle tutulur düzgün argüman olarak başka maçını hatırlamadığınız 96-97 sezonunu ısıtıp ısıtıp koymaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Hayır sinirlendim çünkü H. Göçek GS'liydi, bilmem kim BJK düşmanıydı falan filan her hafta aynı konu be abi. H. Göçek'in gerçekten iyi maç yönettiğini düşünüyorum, eğer ofsayt var ise bile bu yardımcı hakem hatasıdır gidip de Antu forumuna yazar gibi adamın resmini koyup durmayın..

İkinci golde bence net kafayla vuruyor, vine arkada. Eliyle topu vuruyor, eliyle pas veriyor diyorsanız izleyip de, birşey diyemem. Vuruş net kafa vuruşu.
Mesaj tarihi:
Ben bişi demiyorum hacı hakemlerin en çok yakaladığı ofsayt şu pozisyonlar, bu sefer kaçırmış olabilir. El pozisyonunu ben bende anlamadım hem el hem kafa gibi geliyor, yorumcunun yorumunu söyledim. Ikisi de zor pozisyonlar olur böyle arada.
Mesaj tarihi:
Yahu Göcek maçın içine etti ikinci yarı kaç dakika oynandı merak ediyorum. Ofsayt zaten Burak'ın kafasının önde olması sebebiyle 20 cm, hali ile bunu görememek çok da abes değil. Ched'in pozisyon değişik yani görmesi zaten mümkün değil de avantaj sağlıyor mu bilerek mi yapmış belli olmuyor.

Bunun yanı sıra yine bir Selçuk ihaneti...
https://vine.co/v/OOWDbZpHZV2
Mesaj tarihi:
escape said:

http://i.imgur.com/DegboU0.jpg

şimdi bu ofsayt mı? 20cm he mi?

19" monitör kullanıyorum, chorme de %150 zoom ile bu yazıyı yazdığım yer kadar bir mesafe oluyor 20 cm

ayrıca %100 elde çok güzel bir elmiş gerçekten, tam ibretlik bir el vuruğu olmuş

bilmeyenler için el,

http://img2.blogcu.com/images/f/a/l/falbilimmerkezi/12251213961218218859elfal_.gif
Mesaj tarihi:
ben dünya yıldızıyım, 2 kez dünya kupası finali oynadım. bu muameleyi hak etmiyorum. bana dürüst davranmayıp arkamdan konuşanları ayıplıyorum. bana 6 ay önce kaptanlığı söz verdiler. beni 10 numara oynatacak, takıma hücum sistemini uygulatacak bir hocanın geleceğini söylediler. yeni yıldızların alınacağına dair sözler verdiler. hiçbiri olmadı. kaptanlığımı melo engelledi. çünkü benim ondan daha popüler olmamı istemiyordu. saha içinde ve dışında melo ile herhangi bir sorunum yok. ancak kimin bu takım için daha faydalı olduğuna iyi bakmak lazım.

geçen hafta idmanlarda yedek takımda oynadım. 2 gün üst üste böyle olunca hocayla görüşmek istedim. benimle konuşmaktan kaçındı, cevap bile veremedi. herkesin herkese saygısı olması lazım. takımın kampa gireceğini 1 gün önce sms ile öğreniyorum. böyle bir kurumsal anlayış olmaz. ben galatasaray'ı çok seviyorum ama sanki böyle davranarak beni bu takımdan ayırmak istiyorlar... hakkım olan parayı istediğim için beni yedek bıraktırdılar. tekrarlıyorum, benden kurtulmak istiyorlarsa gereken tüm anlayışı gösteririm. fakat bunu benim yüzüme söylesinler ve arkamdan iş çevirmesinler."

pzero fasnatikte işe başlamış
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

o eli görse görse 6. hakem görürdü. onların da ne iş yaptığı meçhul zaten.

6. hakemlerin konulduğundan beri faydalı bir iş yaptıklarını gördün mü abi ?

aksine daha zararlı oluyorlar, gözlerinin önündekini hakeme söylemiyorlar,biblo gibi duruyorlar orda. hakem olmayan penaltı çalıyor, penaltı değil hocam demiyor. gözünün önünde penaltı oluyor görmüyor, görse hakeme söylemiyor.

bursa-miy maçıydı sanırım, civelli adamı yumrukladı görmedi falan.

lan beni koysa oraya ben de bu kadar performans koyarım ortaya en azından lel.

futbolda alınan en fail karar olabilir çizgi hakemi kararı
Mesaj tarihi:
Son beş yılın en iyi sezon açılışını yapmış GS, kendi adına tabii ki sadfsd

Bu kadar rezil durumdayken takım böyle açılış yapmaları... Cidden bu lig çok boktan ya asdfsd
Mesaj tarihi:
Bana şu ofsayt pozisyonundaki hatayı belirtir misin S-H kardeşim. Resim orada, çizgi orada, lütfen belirt, neyin yüzsüzlüğünü yapmışız?

2. pozisyonu da izleyelim. Çeju topu eliyle/koluyla mı Umut'a atıyor, yoksa kafa vuruşuyla mı.

Şu forumdaki 1-2 adam dışında en mantıklı taraftar GS taraftarı be.
Mesaj tarihi:
eju kolunu acmiyo ki, alttan semih kaf acikiyo cejunun kolunun altindan, onunla birlikte kalkiyo kol, zaten semih de mal gibi kola takilip dusuyo yukselemeden asdgfa.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bursa-miy maçıydı sanırım, civelli adamı yumrukladı görmedi falan.
su olay bu senenin bence en efsanesi adam 4 kere faln yumruk attı bir tane hakem gormedi.İşin ilginci mersin gene de aldı macı
Mesaj tarihi:
al çizgi

http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismalara-son-noktayi-piero-koydu

burak'ın vücudu önde işte neyin çizgisinden bahsediyorsun hala. makine ölçümünü yapmış, buz gibi ofsayt hala bla bla
  • Yeni Oluştur...