sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Slint said: http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w8-notebook.html aha bunda 860 varmis. iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Lenovalar iyidirde oparaya ciktiktan sonra yazik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ee napiyoruz? MSI da 850 var diye eledik mi? Lenovo da 860 var ama lenovo diye almiyor muyuz? Acer, acer oldugu icin eliyor muyuz? Macbook alip götümüze mi sokuyoruz sonra? Ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 tatava yapma al acer i acer acer kullan işte. fiyat iyi devir ekonomi devri. sdf dediğim gibi soru sorucaksan sor bana 3 aydır kullanıyorum makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 msi da bana sor 2 senedir kullanıyorum sdsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Slint said: http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w8-notebook.html lenovo y serisi yerine 8gb ram ile z serisi, z50 falan olabilir, arada çok fiyat farkı var, değmez http://shop.lenovo.com/lifecare/us/en/laptops/lenovo/z-series/z50/?sb=:000001C9:00012E33:#customize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 vivavale said: tatava yapma al acer i acer acer kullan işte. fiyat iyi devir ekonomi devri. sdf dediğim gibi soru sorucaksan sor bana 3 aydır kullanıyorum makineyi isinma? memnun musun genel olarak? oyun ne oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Abi 2500 e acer yerine, 3300 e msi alsam diyorum da, ekran karti ayni. monster falan karistirmayin. Acer vs. MSI. Birini secin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 sipeyskeyk said: vivavale said: tatava yapma al acer i acer acer kullan işte. fiyat iyi devir ekonomi devri. sdf dediğim gibi soru sorucaksan sor bana 3 aydır kullanıyorum makineyi isinma? memnun musun genel olarak? oyun ne oynuyorsun? vivavale said: sipeyskeyk said: http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html 3 ay önce aldım. performans olarak oldukça başarılı. şarjda iyi, ısınma makul olması gerektiği gibi. fakat estetik açıdan kötü, öyle ki caps açık olduğunda herhangi bir uyarı lambası yok. ses sistemi oldukça güzel, hdmi girişi var, iyi pes oynanıyor. cod ful+ ful, bf4 ful+ful, total war ful+ful özelliklerde oynayabiliyorum. ses ve görüntü oldukça güzel. 17'' olması ayrı bir hava katıyor oyunlarda vs. onun dışında tek olumsuzluğu estetik değil fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 pardon abi görmemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 abi o kadarını ben bilemiyorum. acerda i5 işlemci ve 4gb gt750m var msida i7 işlemci ve 2 gb 850xm var burda üstadlar devreye girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 800 lira yi düsünmeyip msi almak mantikli gibi. en "mantiklisi" monster da, istemiyorum toplama laptop :) yani garantide falan sorun yasamak istemiyorum, ayrica beklemek istemiyorum vs. vs. ben en iyisi gideyim acer ile msi i yan yana koyup bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 i5'in yüksek hızlıları i7'lerden daha iyi performans veriyordu oyunlarda şuan öyle mi acaba hâlâ bu arada diğer laptoplar ne kadar toplamaysa monster da o kadar toplama da bu 3 ay önceden siparişli laptoplarda falan hep geç yolluyorlardı o yüzden monster'a güvenmiyorum diyen birisine neden güvenmiyorsun demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 i5 sıkıntı çok. işlemciye yüklenen oyunlarda çok acı çektirir ayarları ne kadar kısarsan kıs oynayamıyosan oyunu oynatmaz gene. i7'lide grafik ayarlarını kısarak oynanır hale getirebilirsin oyunu. i7 her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 daha iyi değildi de sanki aradaki paraya göre hiç bir fark yok gibi bir şeydi ben aldığım zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 @liebe msi dan ben de acer den komisyon alıyorum. sdf şaka bi yana elektronik de biraz da şans işi derler ya o etkili. taş gibi makinedir alırsın sürekli arıza verir, bir makine için birisinden duyarsın çok iyi makine denir alırsın sana denk gelmez olmadık yerlerinde hata verir. gibi gibi söylenenleri de göz önünde bulundurarak hangisi içine sinerse git onu al abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Gidiyorum vatan'a, dedigin gibi hangisi icime sinerse onu alacagim, çok ince düsünmeye gerek yok. 17 inch büyük gelecek zaten bütük ihtimalle, diger sartlari da goz onunde bulundurup msi alacagim gibi duruyor. sagolun kizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 mobile i5'ler 2 çekirdek 4 thread. desktop gibi 4 çekirdek 4 thread değiller. o yüzden biraz zayıf kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu okumadım ama Acer alıcam falan denmişse diye uyarmaya geldim :P sakın Acer almayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 monster al, diğer kartların oyun performansını görünce üzülürsün bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 geçen sene sony vaio almıştı diye hatırlıyorum ne çabuk eskitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 adamın kafa o kadar rahat ki ben kanser oldum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Vatan dayım çok arada kaldım lenovo aklımı çeliyor. 4gb 860m kart var, 3199 tl. Msi da 2gb 850m kart var 3299 tl. Lenovo ya güvensem alacağım da, bilemedim soğutma sorunu yaşar mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Lenovo daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Retina ekran gt650 li Macbook Pro al o kadar para vereceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar