Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kapıya yehovanın şahitleri geldi


mulgear6

Öne çıkan mesajlar

benim bi tanıdık vardı yaşlı içkici bi amca. parası bitmişti o ara. git dedi şurda gizli bi kilise var her pazar toplanıyolar ismimi söyle yardıma ihtiyacı var de.

gittim normal modern bir apartmanın arka bahçesinde, dükyan gibi biyer. bahçede oturdum bekledim çıkış saatlerini. kapı açıldı yavaş yavaş çıkanlar olmaya başladı. zengin görünümlü, orta ve üzeri yaşta genelde kokana diye tabir edilen bayanlar. bi tanesi yanıma geldi. tam hatırlamıyorum dünyanı sonu gelecek bliyormusun dedi elime dergi verdi. mal mal baktım aldım dergiyi. nerdeyse ayyy yavruuum diye sevecekti suratımı.

o ilk çıkan kalabalık dağılınca kapıya yanaştım. burak biraderle görüşcektim dedim. özellikle tembih etmişti birader diyeceksin diye. çağırdılar burak biraderi. dedim amcayı tanıyosunuz değilmi. beni gönderdide yardıma ihtiyacı varmış. durdu baktı hiç teklemedi. biz öyle bi yardım yapamıyoruz dedi. bende elçi modundaydım zaten. tamam söylerim ben dedim.

telefon ettim vermediler diye. sen istemesini bilememişsindir dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kovdum tipleri direk ya
broşür verip de işte yaşamla ilgili önemli soruların cevabı sizce nerde?
bilimde mi felsefede mi yoksa yaratıcının sözünde mi diyince herif sittiri çektim
cemaatçi filan sandım

broşüre bakınca sonra farkettim ki hristiyan şakirtiymiş yusuf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

telefon ettikten sonra gittim otobüs durağına oturdum. bi planım yoktu. tekrar telefon geldi. kara korsan gümrükte bira almış seni bekliyor. sevindim. dergiyi durakta bıraktım. yürürkende bi tanıdığa msj çektim "iyisindir iyi niye kötü olasın" diye. sevinmiştim çünkü.

gittim bekledim gümrükte. gelmedi kara korsan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kara korsanla tanışıklığım 10-15 gün öncesine dayanıyordu sanırım. o sabah öncekisi günden işe girdiğim otelin sahibiyle kavga edip ayrılmıştım. bir gece elemanları için kiraladığı evde yatıp 2 kahvaltı etmiş üstünede 20 lira almıştım. yeterince kardaydım.

parayla bi paket sigara alıp devamlı sigara istediğim elemanlara ikram ettim. sonra dedim gidip traş oluyum.

o gün pazar olduğunu unutmuşum her yer kapalı. traş olamadığım için moralim bozulmuştu. gümrüğe gidip denize nazır beton balkonda uzandım, kulaklıkla müzik dinliyordum. 5-6 metre ötemde de bi adam kartonun üzerinde yatmış uyuyordu. uyandı yanıma gelip ateş istedi. ağzı yamuktu. ordan tanıdım. ismimi söyledim tamam dedi komser senden bahsetmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o işten ayrılma sahnesi tam komediydi adasfada

önceki günden kafayı sarmıştım adama zaten. koskoca otelde 4 tane kadın var. hem çamaşır yıkıyolar hem ütü yapıp hem asıyolar bide gidip bütün otelin katcılığını yapıyorlar artı çöpleri döküp etrfı temizliyorlar. birde üstüne bağırıp çağırıyor etrafa adam.

ertesi sabah kahvaltımı ettikten sonra yan bahçedeki yaprakları temizle dedi. süpürgeyi küreği aldım gittim yan bahçeye. dalmışım gitmişim aq tek tek oynuyorum yapraklarlarla leyla gibi asdfsda.

geldi kaç saattir burdasın diye bozuk atmaya kalktı. tişörtü çıkardım, ben bıraktım işi dedim. yarım saattir burdasın nası bitiremedn dedi. ben bıraktım işi dedim. götür süpürgeyle küreği yerine koy dedi. kavrayamıyo hala asdafas. ben elemanın değilim artık dedim. ısrar ediyo adam yalvaracak nerdeyse süpürgeyle küreği yerine götür başka bişey istemiyorum senden lütfen der gibi. yok dedim ben senin elemanın değilimki artık.

söylene söylene ofise gitti bende arkasından takip edyorum. iş veririz yapmazsınızda sonra çapulcu gibi gezersiniz işte böylede. daha çapulcu diye bi kavram yoktu o zaman. bende ağzıma geleni söyledim lobide ama vaziyetin komikliğinin farkındayım. senin vereceğin işi yapmaktansa çapulcu gibi gezmek daha onurlu felan diyorum asdafada. müşterilerin öününde bağrışıyoruz.

ordan güvenlik görevlisi höyt möyt demeye kalktı. napacan benimi dövecen lan dedim.

kimliğim ondaydı onu aldım bide üstüne 20 tl verdi çıktım gittim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...