Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse Pad (noob sorusu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birkaç ay önce Theridone'den Microsoft Sidewinder X8 Mouse aldım fakat, sanırım bende bi sıkıntı var pek de anlamam mevzulardan, oyun oynarken mouse'nin imleci takıla takıla geliyor. bu altına takılan sürtünme olaylarının engellemesi için sanırım dalgaların tüm renklerini denedim, masada da denedim, 5 liralık mouse pad'de de denedim sorun yine var. 5 liralık ped'in yüzeyi kumaş. plastikler sanırım sıkıntı çıkartıyormuş. sekiyor mekiyor bi şeyler diyordu arkadaşlar.

var mı buna önerebileceğiniz bi mouse pad? git şunu al canavar diyebileceğiniz?
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

birkaç ay önce Theridone'den Microsoft Sidewinder X8 Mouse aldım fakat, sanırım bende bi sıkıntı var pek de anlamam mevzulardan, oyun oynarken mouse'nin imleci takıla takıla geliyor. bu altına takılan sürtünme olaylarının engellemesi için sanırım dalgaların tüm renklerini denedim, masada da denedim, 5 liralık mouse pad'de de denedim sorun yine var. 5 liralık ped'in yüzeyi kumaş. plastikler sanırım sıkıntı çıkartıyormuş. sekiyor mekiyor bi şeyler diyordu arkadaşlar.

sadece oyunda mı?
bi de her mouse pad'de oluyorsa mouse'ta vardır muhtemelen problem. istinasız her pad'de olmamalı
Mesaj tarihi:
O mouse bozuk. Bu kadar denemede illa ki düzgün çalışırdı. Bence ucuzundan mousepad al. Bozuk mouse için o kadar para verme.

Ben khangaming diye bir mouse pad almıştım. Epey idare etmişti.
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

11.58 usd shipping dahil ebay'de. verilir mi bu fiyat. yoksa daha ucuza bulunur mu kadıköy'de?
link pls

yedek olsun diye alır koyarım yani

bende de bu var.
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

Lan o benim mouse umdu. Hemen komisyonumu alayim
Mesaj tarihi:
Esh said:

DeadSkinMask said:

Lan o benim mouse umdu. Hemen komisyonumu alayim

abi sende de var mıydı peki böyle problemler? source'a ulaştım sonunda :D
Mesaj tarihi:
Ben bi sorun oldigimdan degil elime buyuk geldiginden verdiydiydim ridvana.

Sorun yoktu ama o donem wireless modem kullaniyomuydum dersen onu hatirlamiyorum
Mesaj tarihi:
ebay'da int shipping free yazan bir suru urun cıktı, cakma falan mı bunlar acaba?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=razer+goliathus&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xrazer+goliathus+control&_nkw=razer+goliathus+control&_sacat=0
  • Yeni Oluştur...