DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 birkaç ay önce Theridone'den Microsoft Sidewinder X8 Mouse aldım fakat, sanırım bende bi sıkıntı var pek de anlamam mevzulardan, oyun oynarken mouse'nin imleci takıla takıla geliyor. bu altına takılan sürtünme olaylarının engellemesi için sanırım dalgaların tüm renklerini denedim, masada da denedim, 5 liralık mouse pad'de de denedim sorun yine var. 5 liralık ped'in yüzeyi kumaş. plastikler sanırım sıkıntı çıkartıyormuş. sekiyor mekiyor bi şeyler diyordu arkadaşlar. var mı buna önerebileceğiniz bi mouse pad? git şunu al canavar diyebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Razer goliath control edition medium version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 http://headsetchatter.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/sphex1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 applev0dka said: Razer goliath control edition medium version. ofiste bende bunu kullanıyorum 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 11.58 usd shipping dahil ebay'de. verilir mi bu fiyat. yoksa daha ucuza bulunur mu kadıköy'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=logitech%20g240 bundan var bende 50 liraya aldım mediamarkt'tan baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Cam vs gibi mouse'un algılayamayacağı yüzeyler hariç masalar için mouse pad'e ne erek var? Ciddi soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 DeadSkinMask said: birkaç ay önce Theridone'den Microsoft Sidewinder X8 Mouse aldım fakat, sanırım bende bi sıkıntı var pek de anlamam mevzulardan, oyun oynarken mouse'nin imleci takıla takıla geliyor. bu altına takılan sürtünme olaylarının engellemesi için sanırım dalgaların tüm renklerini denedim, masada da denedim, 5 liralık mouse pad'de de denedim sorun yine var. 5 liralık ped'in yüzeyi kumaş. plastikler sanırım sıkıntı çıkartıyormuş. sekiyor mekiyor bi şeyler diyordu arkadaşlar. var mı buna önerebileceğiniz bi mouse pad? git şunu al canavar diyebileceğiniz? sadece oyunda mı? bi de her mouse pad'de oluyorsa mouse'ta vardır muhtemelen problem. istinasız her pad'de olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ya normalde oyun dışında gözle görünür bi sıkıntı yok. ama oyuna girdiğimde takır takır takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 O mouse bozuk. Bu kadar denemede illa ki düzgün çalışırdı. Bence ucuzundan mousepad al. Bozuk mouse için o kadar para verme. Ben khangaming diye bir mouse pad almıştım. Epey idare etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 DeadSkinMask said: 11.58 usd shipping dahil ebay'de. verilir mi bu fiyat. yoksa daha ucuza bulunur mu kadıköy'de? Şu fiyat ciddi ucuz değil mi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 DeadSkinMask said: 11.58 usd shipping dahil ebay'de. verilir mi bu fiyat. yoksa daha ucuza bulunur mu kadıköy'de? link pls yedek olsun diye alır koyarım yani bende de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 DeadSkinMask said: birkaç ay önce Theridone'den Microsoft Sidewinder X8 Mouse aldım fakat, sanırım bende bi sıkıntı var pek de anlamam mevzulardan, oyun oynarken mouse'nin imleci takıla takıla geliyor. bu altına takılan sürtünme olaylarının engellemesi için sanırım dalgaların tüm renklerini denedim, masada da denedim, 5 liralık mouse pad'de de denedim sorun yine var. 5 liralık ped'in yüzeyi kumaş. plastikler sanırım sıkıntı çıkartıyormuş. sekiyor mekiyor bi şeyler diyordu arkadaşlar. var mı buna önerebileceğiniz bi mouse pad? git şunu al canavar diyebileceğiniz? Lan o benim mouse umdu. Hemen komisyonumu alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 En iyiyi ariyosan Artisan bakacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Sahibindende dolu ikinci el mosuepad var. Guvenen alsin. 100 liralik padleri 50 ye falan veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Razor Goliathus Gaming Mouse Pad eBay servise falan mı göndereyim mouse'u napayım? gerçi zannediyorum faturasız falan servis de pek miklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Esh said: DeadSkinMask said: birkaç ay önce Theridone'den Microsoft Sidewinder X8 Mouse aldım fakat, sanırım bende bi sıkıntı var pek de anlamam mevzulardan, oyun oynarken mouse'nin imleci takıla takıla geliyor. bu altına takılan sürtünme olaylarının engellemesi için sanırım dalgaların tüm renklerini denedim, masada da denedim, 5 liralık mouse pad'de de denedim sorun yine var. 5 liralık ped'in yüzeyi kumaş. plastikler sanırım sıkıntı çıkartıyormuş. sekiyor mekiyor bi şeyler diyordu arkadaşlar. var mı buna önerebileceğiniz bi mouse pad? git şunu al canavar diyebileceğiniz? Lan o benim mouse umdu. Hemen komisyonumu alayim abi sende de var mıydı peki böyle problemler? source'a ulaştım sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Sorunun cevabi: http://forum.paticik.com/read.php?6,6212908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Ben bi sorun oldigimdan degil elime buyuk geldiginden verdiydiydim ridvana. Sorun yoktu ama o donem wireless modem kullaniyomuydum dersen onu hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Pati üyelerine 10 yıl bir odaya kitleseler cari açık %50 düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Esh said: elime buyuk geldiginden verdiydiydim ridvana. allah allah yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 SpiderS_DangeR said: Sorunun cevabi: http://forum.paticik.com/read.php?6,6212908 abi bulabildin mi peki bi çözüm? şu an imkansıza yakın çünkü benim modemi taşımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ebay'da int shipping free yazan bir suru urun cıktı, cakma falan mı bunlar acaba? http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=razer+goliathus&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xrazer+goliathus+control&_nkw=razer+goliathus+control&_sacat=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 oha lan 7 dolar ne, dnr'dan 75 tl e aldım işe acil gerekiyor diye. vay kıçıma giren kazığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar