chrome Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 düşünün ki bayram ziyareti diye dıdısının dıdısı gelmiş evinize, çocuk da çıkmış üst kata boş bir odada halıya sıçmış, sonra üzerine basmış yaymış halıya, alt kata o şekilde inmiş. şimdi böyle bir durumda ne tepki verirsiniz? gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 sen de onların halısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 annesine söylerim. normalde ayyy temizliyim ben kusura bakmayın der. demezse ya nasıl temizlenirki bu felan diye teşvik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 evin hanımının gösterdiği tepki önemli bence. gerisi tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 yok,sıçıyolar harbiden. gördüm ben yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 sictigi haliya sarar, kapiya koyarim anasiyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 üzerine biraz krema, biraz tarçın. nasıl thread lan bu, nasıl akrabalarınız var sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 halıyı çocuğa emel sayın usûlü sararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://i.imgur.com/ZNv2yJg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/276/nereye-sicacaklar_405976.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 cocuktan sabun yapar, halıyı anasına yıkatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Cocuklari sevmiyorum malesef Sicip sicmamasi farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 halıyı iki defa halı temizlikçilerine yıkatır parasını ailesine ödetirdim tepki vermezdim, gayet poker face takılırdım ki daha çok mahcup olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 1 melyor dolares değerinde el yapımı bimem ne halısı derdim, yalaya yalaya temizlerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ben net bi şekilde kusardım. zaten tepkiyi alıp işe koyulurdu bence p.çin sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bi kere benim evimde, benim haberim olmadan kimse bi yere gidemez. ust kat must kat zaten butun girisler kapali olur, sadece belli bolgede kontamine durumda otururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 JrStorMesT said: http://galeri7.uludagsozluk.com/276/nereye-sicacaklar_405976.jpg :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ne tepki verdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 chrome said: . azına sıçsa daha mı iyiydi panpa, cana geleceğine mala gelsin de geç sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 salonun ortasına osura ossura sıçar sonra bi 31 patlatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ponti iğrençsin. ayrıca böyle sert tepki gösterenlerin kim bilir çocukluklarında ne marifetleri vardır halı üzerinde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ahahahaahhahah ama 31 i misafiliğe gelen ve çocuğu sıçan kadına baka baka çek. gözünün içine bak. yüzünde hiç mimik olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bu site akıl hastası kaynıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 chrome said: bu site akıl hastası kaynıyor lan. http://i.imgur.com/4N8ntah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 diaboliq said: ahahahaahhahah ama 31 i misafiliğe gelen ve çocuğu sıçan kadına baka baka çek. gözünün içine bak. yüzünde hiç mimik olmadan. kanka gözükmüyon iyi bayramlar :D YA DAHA KÖTÜSÜ VAR YAZMADIM ABİ ASDASD yildirimokur said: Bitiyor mu insanın sapıklığı ? Hayır, tam tersine değişik yönlere doğru eğilim gösteriyor. Eline sıçıp asılanlar var. http://forum.paticik.com/read.php?73,7276911,7295613,page=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar