Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 günlük imamizer'a bi laf sokmuşum teamspeak'te aklın durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sen miydin lan o manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ahuasdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 wastyrx said: Baba yine rahatsız, işler çok, moral az günlük. İlerlerse haber ederim, okby. umarım iyiye gider durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Wastyrx e geçmiş olsun. Kendimle ilgili olarak koca bir; "HAASS***R BE!" Bir nebze rahatlamak babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 geçmş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 günlüğe ilk defa bişi yazıcam lan. kimseye söylemiyorum rahatlamış olurum dfsj aşık olmuyoruz olmuyoruz dedik yıllardır. gittik öyle saçma bi aşık oldukki anlatamam lan resmen lanetlenmişim sdfs bu yaşta olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 lel salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kesinlikle katılıyorum da işte mantığımla duygularımın savaşmasından beynim patladı. kodumun hormonları başka karı mı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kim abi o kadın gün teyzelerinden biri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Red said: kodumun hormonları başka karı mı kalmadı. [hr] ya böyle aptal aptal şeyler hep. kim nabıyo hiç bişey belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Şimdi ilgi çekmeye başladı. Patronun karısı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yoksa seksi stajyer mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 anlatpanpadinliyoruz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuda bir Arda Bey? potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Şu hayatta en çok korktuğum şey; ya çocuğumu havaya atar da geri tutamazsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hava -2 derece, bi tarafım dondu. kesin hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ivy said: Şu hayatta en çok korktuğum şey; ya çocuğumu havaya atar da geri tutamazsam? daha dün evlendin bugün çocuk doğdu havaya atıyosun ve tutamıyosun. ggnore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Günlük , ikinci okulu bitirme , düzenli bir iş bulma , hayat kurma , otuzuna yaklaşma gibi gerilimlerin içerisinde bir yandan da döngüyü kırmaya çalışıyorum.Kuracağımız yeni post rock grubu belki bir sikimlere vesile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 calimero said: ivy said: Şu hayatta en çok korktuğum şey; ya çocuğumu havaya atar da geri tutamazsam? daha dün evlendin bugün çocuk doğdu havaya atıyosun ve tutamıyosun. ggnore.. Hayal benim, çocuk benim, korku benim. Hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Red said: kesinlikle katılıyorum da işte mantığımla duygularımın savaşmasından beynim patladı. kodumun hormonları başka karı mı kalmadı. ggwp. kalmıo abi. öyle aptal aptal gidiosun şemsiye gelene kadar. kaç kurtul aslkdjaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ivy said: Şu hayatta en çok korktuğum şey; ya çocuğumu havaya atar da geri tutamazsam? Birde çocuğu havaya attığında kafasını tavana vurma korkusu var bende. Çünkü çocuklar hep daha fazlasını istiyor ve buda tehlikenin çoğalması demek. Yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Fenn benim şöyle bi fikrim var eğer sen de kabul edersen, çocukları havuzda havaya atıp tutalım. Böylece hem kafa çarpma riski olmaz hem de geri yakalayamazsak suya düşer. Geri de hemen alırız fazla su da yutmaz. Yani tabi sana da uyarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Uykum var. Eöfff =/ Keşke tadı redbull olan ama enerji içeceği olmayan bir içecek olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Çocukluk ve Yaşlılık dönemini çıkarsan topu topu insan gibi yaşayacağımız 20 sene kalıyor. Onun da zaten %80'sini çalışarak ve uyuyarak geçirdiğimizi hesaplarsak toplasan 4 yıl yaşıyoruz. 4 yıl ne lan. Sen bu yaşadığın 7 yılda ne yaptın kardeş deseler, elle tutulur birşey yapmadım. Kaldı 13 sene, sonrasında gg no rmk. 40 yaşa geldiğimde zaten bir sürü debuff almış olucam, o yüzden çokta birşey yapabileceğimi düşünmüyorum o saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar