ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 yok yahu müfettiş olarak istifa etmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ginaly bayan müfettişler oluyor mu sen o ormanları daha iyi bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 öef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 wastyrx said: Borç verdikten sonra derdine düşebilecek durumdaysanız borç vermeyin abi bence. Gereksiz stres yaparsınız ^^ das. borç verdiysen o parayı geri almamayı hesaplayarak veriyorsun, sonra borcu ödedi - ödemedi sıkıntın olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 senko, wast vermedi sen bi 5k atsana. p.tesi veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ben vermediysem o hiç vermez galiba, hem ezeli düşmanıma niye yardım yapacak mışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ezeli düşmanın da beslensin ki düşmanlığa devam etsin. yoksa ne anlamı var güçsüz düşmanla uğraşmanın şaka lan şaka bilgisayar alcam ben o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Bacaklarım :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 yemekleri buzluğa atmak diye bir şey varmış boşu boşuna bayatlatıyromuşum 3-4 gün yiycem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 beyaz futbol'u bugüne kadar hep aşağı gördüm ama baştan sona izleyince inanılmaz zevk aldım. müthiş eğlenceli; her ne kadar yandaş söylemler, konuşulması yasak konular olsa da üstü kapalı ne güç savaşları ne laf sokuşmalar oluyor. hey yavrum hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Olmuyor bazen cidden olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 lütfen kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak kinect almış olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Palpatine'in ilk adı Sheev miş günlük, yep. Sheev Palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yerinde olsam, ben de evreni yakmak isterdim o isimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sevgili günlük. neden öküz gibi her boku unutuyorum. mesela şarap tarif ederken ekşiliği, kokusunu tarif eden k ile başlayan bi kelime vardı. bi gerge kullanır, bi de romanda geçer yani. öyle bişeydi. lazım oldu recall edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 kekremsi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 madalyan hayırlı olsun dana. nasıl hatırladın lan. olm neden unutuyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bu arada o tadi verene de tanen deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 tanen tesekkur ederim bu arada.. ben de hayatta isim ve surat hatirlayamam..hayatta..gec ogrenirim ama iyi ogrenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Bugün 50 kilonun altında kalıyordum günlük, hastayken çok çalışmamak lazım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 jigolo musun vücüdçü mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Jigolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Jigoli jigolo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Gece 1'e kadar konuştuk gayet güzel iyidi herşey. Sabah günaydın mesajıma "gece çok düşündüm, ayrılmaya karar verdim" cevabı almak pek mutlu etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 işyerindeki bütün karılar default aptal mı olur lan =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar