cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 normk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 "o kadar mükemmel bir insanım ki can , erkekler yanıma yanaşmaya korkuyorlar" dedi lan bana . abi resmen böyle bi cümle kuruldu yanımda ve ben mecburiyetten sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 olm iyice sıkıldım ben bu hayattan bir şekilde işler yürüyor ama ne uzuyo ne kısalıyor. sürekli daha iyi olabilirdi diyorum bir yandan da haline şükret diyorum. maaş iş falan fena değil ama kadrolu çalışmıyorum can sıkıcı oluyor haliyle (bir yığın sosyal maddi imkan yok) insana koyuyor haliyle bir tarafdan aşk hayatı desen zaten örümcek ağı tutmuş durumda herhalde bekar ölüp gidicez diye bekliyorum. arkadaş desen onlarda yok. hadi yazı motor tepesinde geçirdik şimdi geldi kış vakti iyice göth göbe bağladık. ergen gibi triplere bağladık mınıke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ikili iliskiler emek ister..olmadi annene soyle sana kiz baksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 dana22 said: ikili iliskiler emek ister..olmadi annene soyle sana kiz baksin pişman olucağın bişey yapma burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Saeros said: dana22 said: ikili iliskiler emek ister..olmadi annene soyle sana kiz baksin pişman olucağın bişey yapma burcu ehe sirf gobegimden 2 burcu 1 gurcu cikar benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 NolaxThensbane said: Spor yap abi, gayet şık yarını askerde bıraktındı sanki geri alma boşa. Birde vücut yorulunca daha rahat uyunuyor, ertesi gün daha dinç kalkılıyor oda günün tamamına etki ediyor bence. Ben spor yapmadığım her gün grumpy kalkıyorum, yaptığım günlerin ertesinde akşama doğru grumpy oluyorum nereden baksan 8 saat insanlar rahat ediyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 dana22 said: ikili iliskiler iki tarafın da emeğini ister..olmadi annene soyle sana kiz falan bakmasin öyle yürümüyor o işler fixledim böyle daha şık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Şu an itibariyle 10k parayı 5 ay zaman zarfında yemiş bulunuyorum. Tabiki bana bi faydası olmadı, çalışmayan ve gelen emekli maaşını da 2017 yılına kadar bizim hiç görmediğimiz krediye veren bi peder sağolsun. 3 çocuk yapıp 28 sene hem para biriktiremeyip üstüne bide 3 sene daha borçlu olmayı nası başarabiliyo bi insan hala inanasım gelmiyo. Ulan pezev..oç, araba paramı yedin, yüzümüze de bakamıyon, otel gibi kullanıyon evi zaten, faturalar bende, taksitler bende, kardeşlerin okul harçlıkları bende, yeminle cinnnet geçirip herkesi doğrayasım var, en son da kendimi. BAKAMICAKSANIZ ÇOCUK YAPMAYIN LAN, hap var, prezo var, bağlatma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bir kez daha "ben demiştim" diyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ha haklı çıktığım konu hoş değil ama np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 wastyrx said: çok geç hepsini geri aldım, gene yuvarlanarak seyahat ediyorum. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Geri ver abi yaza hulk gibi gir bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 oooo reddedildim galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 arathihighlands i özledim.. wow oynamak istiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 wow demeyin lan 1,5 years clean and sober Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben geçen 1 doz aldım bıraktım. çok kısaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 BabacumMostors said: arathihighlands i özledim.. wow oynamak istiyem dün yeni modellerin gazına oradaydım, there is nothing to see there. 15 dk sonra kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 JrStorMesT said: Şu an itibariyle 10k parayı 5 ay zaman zarfında yemiş bulunuyorum. Tabiki bana bi faydası olmadı, çalışmayan ve gelen emekli maaşını da 2017 yılına kadar bizim hiç görmediğimiz krediye veren bi peder sağolsun. 3 çocuk yapıp 28 sene hem para biriktiremeyip üstüne bide 3 sene daha borçlu olmayı nası başarabiliyo bi insan hala inanasım gelmiyo. Ulan pezev..oç, araba paramı yedin, yüzümüze de bakamıyon, otel gibi kullanıyon evi zaten, faturalar bende, taksitler bende, kardeşlerin okul harçlıkları bende, yeminle cinnnet geçirip herkesi doğrayasım var, en son da kendimi. BAKAMICAKSANIZ ÇOCUK YAPMAYIN LAN, hap var, prezo var, bağlatma var. Evden kickletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ölüm yemini ediyorum, bundan sonra kimseye borç para vermiyorum. Kime versem geri ödemiyor, insanoğlu tam bir şerefsiz, bin yıl önce nasılsa hala aynı şerefsizlik geni usanmadan peşinden geliyor. Birde sözde islam ülkesiyiz yav he he. Sözüne güvenip borç verdim, sözde 3 güne ödeyecektin, 4 ay oldu ödemedin, hergün başka bir bahane buldun, şimdi de telefonunu iptal edip, heryerden engellemiş. İkametgahıda yok. Adam resmen kayıplara karıştı. Ses kaydı da hukuki dayanak değil, kameralardan tespit ettirsem 3 yıl dava sürecek, kendimemi kızayım adalet sistemine mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Abi üzüldüm de, telefonunu kapatınca bulamayacağın x bir insana ne kadar kaptırdın sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Borç verdikten sonra derdine düşebilecek durumdaysanız borç vermeyin abi bence. Gereksiz stres yaparsınız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bana bi 5k ateşlesene abi. yarın öderim. şimdi acil lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Dworgian said: No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ginaly said: oo istifa eden müfettiş mi? bayılırım, 1,5 ay önce tadına baktım^^mufettisin mi tadina baktin abi? otura otura gobek yapmistir o. hangi bankanin eskisiymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar