Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Ikisini birden niye alsin abi, bi cocuga kiyak gecilmeye calisiliyo, bizimki de kiyakciligin sonu ayakciliktir diyip reddediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 öne alınan başkanın çocuğu mu ne birde dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Bana da öyle geldi, birinin çocuğunu öne alıyorlar. İbrahim de bu durumu görüyor ve kabul etmiyor torpilli ya da atılgan çocuğu. Ama bu çocuğa da yazık be, daha çocuk lan. Sen elinle iteliyorsun çocuğu geri git sen diye, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 yazık filan değil. alışmasın torpile çocuk. adam gibi adam, güzel burun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Çok kral hareket valla o cocuga da ders olsun. Artık dedesimidir amcasımıdır nedir hayatında unutamayacağı bir torpil dersi almasını sağladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 O çocuğun tek suçu İbrahim'i çok sevmesi. Ve reddeliyor sevdiği kişi tarafından ve gif'i yapılıyor. Gerçekten zor bi hayat bu çocuğu bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Öteki çocuk çok sevmiyor mu sanki sdf ne dram yaratmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Bu vidiyo dramın ta kendisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 yildirimokur said: Sex diye bi şey var hacım, googledan bi bak. Yaptıktan sonra sinir stres hiç bi şey kalmıyor. Biraz yorucu ama yorulduğuna değiyor. Niye sarılacak insan bulamayasın, iş yerinde samimi olduğun insanlar yok mu ? Ben işe başlamadan önce bazılarıyla tokalaşır, bazılarıyla boynuz selamı verir bazılarına da sarılırım arada bi. ben kulakliklarimi takip koltuguma oturuyorum. boynuz selamini hic anlamadim ama. kafa tokusturma mi? oha ustteki gif benim gif'im iste la. odada da en uzak tarafta oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 http://i.imgur.com/wuqBYmP.gifv kimse de kaldırım kenarından çekememiş o kadar zaman. ben sahilde orta şeride atlayıp almıştım bi tane. adam da kediyi kaçırdı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Evet kafa tokuşturma, nefret ediyorum şu olaydan. Zannedersin Tekeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 calisilmis. fa ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Yok lan donu düşen benim doğal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 asdasda tiplere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 ad3m said: şunun oyun firmalı, korsanlı, drm'lisini yapsın biri ya da vazgeçtim so 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 No man's sky için yapılabilir aslında her boka gideri var gifin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 snek http://i.imgur.com/FKoQHch.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Hayvan resmen siktir çekmiş aahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 http://i.imgur.com/38q3siI.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 "üstteki gif" said: When you find out that when you grow up you will be the Supreme Leader of Glorious Democratic People's Republic of Korea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar