Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 güncel dolmuş taşmış görünce yandaş arayasım geldi. hep böyle değildim aslında en son ortaokulda karşıyaka yıldızlar liginde falan oynuyodum, odamda fenerbahçe posteri falan vardı. gümüş fener paraları vardı onları falan biriktiriyodum. sonra ne oldu ultima online'a bi başladım. o gün bitti futbol kariyerim. futbol oynayacağıma sw kasayım izleyeceğime ins kasayım daha karlı çıkarım dedim. benim gözümde fenerde hala uçe, högh, okoça, yedek kaleci engin, beşiktaşta recep, sergen galatasaryda ise küçük hakan büyük hakan tafarel ve hagi falan var. tam bu dönemlerde kitledim işte futbolu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 o donemden ileri gidemedi zaten turk futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 o dönem daha güzeldi passolig yoktu zeminler iyidi saygı vardı kavga azdı liste uzar, good for you o gümüş paralardan bende de vardı. gs'yi biriktirmiştim opet mi Petrol ofisi mi ne vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 futbol, anlamak unknown parameter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 boliç'le baliç'i unutmayalım bir de. boliç en sevdiğim topçuydu be. gidik sesi bile aklımda. baliç'in de reklamı vardı söndür ateşiğni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 adam zirvede bırakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 o dönem maçların paralı kanallara geçtiği dönem oluyor işte. bende o zaman bıraktım takibi. bence sebep o. birde uefa kupası doyum yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 futbol izlemeyi hiçbir zaman sevmedim ben ya "oynamak dururken neden izleyeyim ki lel" kafasındaydım. çocukken iyi bir kulübün altyapısında oynuyordum. antrenor değişikliğinden sonra gelen hıyarın el kadar çocuklara bağırıp çağırmasıyla özgüvenim kırıldı ve kader olarak futbolu sevmemeye başladım sonra futbolun seyircisinin de oyuncusunun da leş olduğunu farkettim. şuanda hiç ilgilenmiyom lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ortaokuldayken gs uefa kupasını aldıydı. Daha bunlardan bir cacık olmaz diyip bırakmıştım futbola ilgimi. çok doğru bir karar vermişim tekrar kendimle guru duydum.eferem bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 en son takip ettiğimde taffarel ve sakızlardan çıkan oyuncu kartları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hayrettin vardı kaleci saffet vardı recep vardı barzo recep alpay vardı eşi mankendi falan jay jay okacha vardı uche vardı ebru gündeş lütuf diyordu romario bebeto vardı bebetonun bebeği olmuştu robeto baggio dino baggio kardeşler vardı kuman diye bir ayı vardı dümdüz dalıyordu kluvert vardı patrick kluvert hollandalı portakal zenci klinsmann vardı alman. arif vardı monacoya gol atmıştı alem buysa kral cimbom ben de tam bu bahsettiğim aralar koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 arçille şotayı hala laz sanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kompela vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben hala fenerde rüştü var diye biliyorum orda bıraktım sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bi de şey var ortaokulda ben kaptan falandım böyle domine ediyodum takımı sonra sınıfa bi çocuk geldi şehirdışından tanışmış murat alaçayır diye bi futbolcunun kardeşi. feysimde var gerçi hala çocuk da abisinin artık ünü gitmiş galba. tabi o zaman beşiktaşta as kadroda oynuyor bu adamın abisi, bizim sınıfa gelince dominasyon geçti benden. ulan forvetten, yedek oyuncuya düştüm o adam yüzünden. bu yüzden de soğumuş olabilirim. (oh olmuş kariyeri bitmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 lan futbol anlamayan diyonuz futbol konuşuyonuz. kızla nasıl elit takıldık şöyle hediyeler verdik topiği olması lazımdı bu topiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uE7qVAtNwQk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sota hele lazdan daha laz yaa..arcil ikizlerin icine kapanik olaniydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ren said: lan futbol anlamayan diyonuz futbol konuşuyonuz. kızla nasıl elit takıldık şöyle hediyeler verdik topiği olması lazımdı bu topiğin. bu kadar abi bitti işte http://www.capstroll.com/wp-content/uploads/ingilizcembitti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 o günlerle hatılamak daha güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 geçenlerde hasan şaş'ı kenarda teknik ekiple gördüm, şaşırdım. geçenlerde dediğime bakmayın, çok olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 olsun, hasan sas da anlamiyo zaten futboldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bende tugayı gördüm. adam paladin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 cacodemon said: geçenlerde hasan şaş'ı kenarda teknik ekiple gördüm, şaşırdım. geçenlerde dediğime bakmayın, çok olmuş olabilir. euhueh aynen ya aynı diyalog arkadaşlarla geçti lan dedim bu adam oynamıyo muydu fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 torinolu şaban kadıköyde, 3 film birden gösterimde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar