Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 içime oturdu ya hiç beklemiyordum, insan gibi yemeğimi yiyecektim yanında da soda isteyecektim, kaşla göz arasında kağaı açtı koydu masaya -ben su istememiştim +bardağa doldurdum ama -doldur da dememiştim diyemedim sonradan aklıma geldi zaten yemeğin akıbetininden dolayı atar da yapamassın hadi adam suyu geri aldı diyelim yemeğe eurotrip yapmaycağı ne malum neyse 1 lira fazla ödedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tavuk döner yemiyorduysan 1 lira çok sıkıntı çıkarmaz sanırım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Bazısı dediğin gibi para koparmak için sormadan açıyor bazısında da hesaba dahil etmeye gerek duymadan ikram ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Masada su sormadan açan ve hesaba dahil eden yer başka açılardan da kalitesizdir, başka şekilde de adam yolmaya çalışıyordur. 1 lira hesabından ziyade işletme mantelitesiyle alakalı bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 restoran ve yemek kaliteliydi ama beklmediğim için rage e girdim yazlık yerlerde nasıl olsa bir daha görmüycez bunları diye ehr türlü kitlemeyi yapıyorlar ama burası angara kendileri kaybederler bahşiş de bırakarakcaktım ama anticipated oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 fiyat sormak ayıp değil niye sormuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 harbi ha ozellikle tatil mekanlarinda beachlerde filan kotu kilitliyorlar..turistlere bakin adamlar ailecek girmeden once tek tek menuden yemek secip listesini cikartip ne kadar olur diye pazarliga oturuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 anticipated'i yanlış kullandın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 o zaman efsane geri dönsün. http://forum.paticik.com/read.php?71,3366379,page=1 yanlış konuyu linklemişim, orjinali koydum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bence inside joke yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 orjinal konu değil ki lan o.edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bu nası bi sefalet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 açmayın şikiyit izirini kini kilitinmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Cons said: bu nası bi sefalet lan %15 enflasyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben bikere pideciye oturdum. pide söyledim. kutu kola 3 tl yazmış. öyle sahil kenarı işlek biyer felan da değil. sokak arası pidecisi ama yazlık yerde işte. dedim abi pide olana kadar karşıdaki şoktan kola alıp gelsem ayıp olur mu. önce litrelik alcam sandı. yok kutu dedim. ayıp olur deseydi sen oraya 3 tl yazınca ayıp olmuyorda ben şoktan crown kola alınca mı ayıp oluyor derdim. aldım 55 krş a geldim içtim masada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 israile yardım yaparak en büyük ayıbı sen yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 crown kola crown ülkerin değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bütün kutu kolalar israile yardım yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Kolayı alıp pidecide yere dökseydin. İsrail gününü görmüş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 abi işte 2.45 tl daha az yardım yaptım israile bu kadar cengaverim. olay olurken karısı yoktu. ben yerken geldi. tip tip bakıyor kolaya, kocasına bakıp anlamaya çalışıyor o kola ne diye sdsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 pide yanında kola içen görünce ben de bakıyorum. ayran içseniz ya. hem milli, hem sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Cons said: bu nası bi sefalet lan Harbiden ya dışarda su falan da içmiyordur bu, evden litrelik alıyordur poşete yanına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Geçen gün kız arkadaşımla restorana gittik. 2 tane kiramit tava, 1 lahmacun, salata yanına ıvır zıvır söyledik işte. Önce lahmacun gelecekti, kız arkadaşım da kaşar sevmediğinden kaşar olmayacaktı onun tavasında... Neyse 15dk falan geçti, biz işte lavaşı falan lüpletiyoruz ama bir yandan da antep usulü lahmacun hayali kuruyorum ben, nerede bu falan diye düşünüyorum... Derken bir baktım tavalar ve lahmacun birlikte geliyor. Ben - E hani lahmacunu önce getiriyordunuz? Garson - Karışıklık olmuş efendim, aynı anda çıkacak sanmışlar. İkramımız olsun. Kız Arkadaşım - Benim güvece kaşar koymuşsunuz, kaşarsız istemiştim. Garson - O da karışmış, çok özür dilerim, aradaki farkı almıycaz sizden. Ben - Fiyat değil de kaşar sevmiyor kız arkadaşım. Garson - Çok pardon yeniden yaptıralım isterseniz. Kız arkadaşım - Neyse yazık olmasın... Adamlar kaşar farkını, içtiğimiz suyun, lahmacunun ve salatanın parasını almadılar. Üstüne de çay ikram ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mal said: ben bikere pideciye oturdum. pide söyledim. kutu kola 3 tl yazmış. öyle sahil kenarı işlek biyer felan da değil. sokak arası pidecisi ama yazlık yerde işte. dedim abi pide olana kadar karşıdaki şoktan kola alıp gelsem ayıp olur mu. önce litrelik alcam sandı. yok kutu dedim. ayıp olur deseydi sen oraya 3 tl yazınca ayıp olmuyorda ben şoktan crown kola alınca mı ayıp oluyor derdim. aldım 55 krş a geldim içtim masada. Hahhahhahshdhs ya bu adamı seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar