Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
win10 a geçtim bi kaç sorun var

-görev cubugunda bi ögenin üstüne gelince
misal firefox koskocaman o an ki sayfanın önizlemesi çıkmasını nasıl kapıyoruz?

-alt tab yapınca çıkan kocaman simgeleri ufaltmanın yolu var mı? tüm ekranı kaplayan önizlememi olur ya valla aptal bu yetosoft

-ctrl alt deteleı direkt task managerı açması için nasıl ayarlabilirim. bi ara registryden oynayıp ayarlanıyordu eski winlerde şimdi bulamadım

-windows mesajlasma ne ya? skype gibi ama değil de gibi
ayrıca bi de skype ve sykpe video var. bunların hepsi aynı mı ? skype gir diyiorum sitti gir skype indir ayrıca diyor. tonlarca çöp app varken skype indirmeye uggrasıyo
win10 app çöplugu resmen...
Mesaj tarihi:
Editor said:

korsanlara destek vermiyoruz hıh.
ayrıca istekler çok orjinalmiş. neden diye sormam gerek hepsine ayrı ayrı ahaahha

task manager ve görev cubugu ön izleme şeylerini win7de de falan değiştirebiliyordun çünkü
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Flassh said:

monitorum afk durumlarda standby moda geçmiyor
windows10dan kaynaklanıyo diye tahmin ediyorum

var mıdır düzeltmenin bi yolu daha önce başına gelen vs?

vlc kullanıyosan sağ alt köşede simgesi var mı bak. açık kalıp engel olabiliyor monitorun kapanmasına.
Mesaj tarihi:
yok daha hiç ne bi codec ne de player kurdum
sorunu tam olarak anlatayım hatta atıyorum 5 dk afk sonrası ekran kapanıp standby a geçmesi gerekirken

bende garip bi siyah ekran geliyor fakat monitorum açık
Mesaj tarihi:
Ya arkadaş ssd olduğu halde bu windows bazen harbi saçmalıyor. Abi ilk açılışta bazen bilgisayar 10-15 saniye windows ambleminde kaliyor sonra açılıyor. Bazen şak açılıyor anlayamadım gitti. İnternetten bakındım slow startup olayına da adam akıllı çözüm yok. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Mesaj tarihi:
Ya şimdi elimde orijinal windows 7 ultimate dvd im var. Bu windows 10 pro nun iso sunu indirip direk key i girdiğimde otomatik olacak mı? Yoksa illa önce windowz 7 yi kurup, ha kardeş seninki orijinalmiş al bu iso yu download et bununla kur mu diyecek?
Mesaj tarihi:
win 10'a geçtim bende. daha ilk 10 sn de fıttırdığım konu;

1) win 7-8 de bulunan görev çubuğundaki "masaüstünü göster" ikonu neden kaldırıldı.. Bazı oyunlar alt+tab ile masaüstüne geçmiyor. O da kaldırılmış

2) Xp den beri "masaüstünü göster" kısayolu win+m tuşu iken win+d tuşu olmuş.

3)search kısa yolu win+f iken şimdi başka bir şey olmuş.

Şu "masaüstünü göster" ikonu dünyanın en önemli şeyi cidden. Farklı yollar ile win10 da o simgeyi getirdim
Mesaj tarihi:
darkageman said:

Ya arkadaş ssd olduğu halde bu windows bazen harbi saçmalıyor. Abi ilk açılışta bazen bilgisayar 10-15 saniye windows ambleminde kaliyor sonra açılıyor. Bazen şak açılıyor anlayamadım gitti. İnternetten bakındım slow startup olayına da adam akıllı çözüm yok. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

windows10 un hiç bi sorununa adam akılllı çözüm yok
sorunları ufak tefek ama denk geldi mi kanser ediyor

aratıyorsun nette herkes baska bişi yapmıs ama hiç biri sende duzeltmiyor falan
Mesaj tarihi:
sabah hem sirkettteki hem evdeki pcye yeni build gelmis 10586.29.

İçine etti evdeki gaming pcnin, hic olmayan audio problemleri cıkmaya basladi.

bilen var mi bunun insider build olup olmadıgını?
  • Yeni Oluştur...