Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Orjinal Win7/8 yok mu, upgrade yapsaydın.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 benim bilgisayarda kaymak gibi oldu akıyor pc
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 benim pc icin validate edemediler hala, beceriksizler.
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 W10 güncelleme var dedi Yeniden başlat dedi Yeniden başlatınca ilk defa w10 yükler gibi yüklüyor. Aynı yükleme ekranı. Feci yavaş ilerleyen güncelleme. Büyük bir şey gibi.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 toprakçılık var edit:yanlış yere attım
Bright Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 reddit.com Şuradaki ayarlar iyi performans için.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 win10 a geçtim bi kaç sorun var -görev cubugunda bi ögenin üstüne gelince misal firefox koskocaman o an ki sayfanın önizlemesi çıkmasını nasıl kapıyoruz? -alt tab yapınca çıkan kocaman simgeleri ufaltmanın yolu var mı? tüm ekranı kaplayan önizlememi olur ya valla aptal bu yetosoft -ctrl alt deteleı direkt task managerı açması için nasıl ayarlabilirim. bi ara registryden oynayıp ayarlanıyordu eski winlerde şimdi bulamadım -windows mesajlasma ne ya? skype gibi ama değil de gibi ayrıca bi de skype ve sykpe video var. bunların hepsi aynı mı ? skype gir diyiorum sitti gir skype indir ayrıca diyor. tonlarca çöp app varken skype indirmeye uggrasıyo win10 app çöplugu resmen...
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 korsanlara destek vermiyoruz hıh. ayrıca istekler çok orjinalmiş. neden diye sormam gerek hepsine ayrı ayrı ahaahha
Bright Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Windows'un kendi app'lerinin hepsini kaldırabilirsin, oldukça gereksizler.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Editor said: korsanlara destek vermiyoruz hıh. ayrıca istekler çok orjinalmiş. neden diye sormam gerek hepsine ayrı ayrı ahaahha task manager ve görev cubugu ön izleme şeylerini win7de de falan değiştirebiliyordun çünkü
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 monitorum afk durumlarda standby moda geçmiyor windows10dan kaynaklanıyo diye tahmin ediyorum var mıdır düzeltmenin bi yolu daha önce başına gelen vs?
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 nedir bu win10 un olayı win8 e ayar oldum cunku daha kotuyse hic yukseltmeyeyim is yerindeki pc acinca sordu sabah bsg dedim jsdafsdgja
Mal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Flassh said: monitorum afk durumlarda standby moda geçmiyor windows10dan kaynaklanıyo diye tahmin ediyorum var mıdır düzeltmenin bi yolu daha önce başına gelen vs? vlc kullanıyosan sağ alt köşede simgesi var mı bak. açık kalıp engel olabiliyor monitorun kapanmasına.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yok daha hiç ne bi codec ne de player kurdum sorunu tam olarak anlatayım hatta atıyorum 5 dk afk sonrası ekran kapanıp standby a geçmesi gerekirken bende garip bi siyah ekran geliyor fakat monitorum açık
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ya arkadaş ssd olduğu halde bu windows bazen harbi saçmalıyor. Abi ilk açılışta bazen bilgisayar 10-15 saniye windows ambleminde kaliyor sonra açılıyor. Bazen şak açılıyor anlayamadım gitti. İnternetten bakındım slow startup olayına da adam akıllı çözüm yok. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ya şimdi elimde orijinal windows 7 ultimate dvd im var. Bu windows 10 pro nun iso sunu indirip direk key i girdiğimde otomatik olacak mı? Yoksa illa önce windowz 7 yi kurup, ha kardeş seninki orijinalmiş al bu iso yu download et bununla kur mu diyecek?
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 win 10'a geçtim bende. daha ilk 10 sn de fıttırdığım konu; 1) win 7-8 de bulunan görev çubuğundaki "masaüstünü göster" ikonu neden kaldırıldı.. Bazı oyunlar alt+tab ile masaüstüne geçmiyor. O da kaldırılmış 2) Xp den beri "masaüstünü göster" kısayolu win+m tuşu iken win+d tuşu olmuş. 3)search kısa yolu win+f iken şimdi başka bir şey olmuş. Şu "masaüstünü göster" ikonu dünyanın en önemli şeyi cidden. Farklı yollar ile win10 da o simgeyi getirdim
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 darkageman said: Ya arkadaş ssd olduğu halde bu windows bazen harbi saçmalıyor. Abi ilk açılışta bazen bilgisayar 10-15 saniye windows ambleminde kaliyor sonra açılıyor. Bazen şak açılıyor anlayamadım gitti. İnternetten bakındım slow startup olayına da adam akıllı çözüm yok. Aynı sorunu yaşayan var mı ? windows10 un hiç bi sorununa adam akılllı çözüm yok sorunları ufak tefek ama denk geldi mi kanser ediyor aratıyorsun nette herkes baska bişi yapmıs ama hiç biri sende duzeltmiyor falan
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 benim yazdığıma alıntı yapıp cevap versene. en son ben yazmışım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 stormeagle said: 2) Xp den beri "masaüstünü göster" kısayolu win+m tuşu iken win+d tuşu olmuş. XP'den mi win10 a geçtin?
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yok xp vista win 7 8 8.1 şeklinde geçtim. hepsinde aynı olan kısayollar win 10 da değişmiş.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ben hep win+D kullanıyordum da win+M yi mi kaldırmışlar?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 sabah hem sirkettteki hem evdeki pcye yeni build gelmis 10586.29. İçine etti evdeki gaming pcnin, hic olmayan audio problemleri cıkmaya basladi. bilen var mi bunun insider build olup olmadıgını?
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 o buildi kurması 1 saat sürüyor. Win+M hala var. İngilizce kurmuyor musunuz?
Öne çıkan mesajlar