Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim ethernet kartı gg olduğu için ofiste boşta olanlardan birini taktım makinaya, ic+ mı ne öyle bişi markası. Bunun win 10 sürücüsünü nerden bulurum ki. Driver tool programları çare etmedi. Öneri var mı, yoksa üşenmeyip gidip yeni bi ethernet kart mı alayım napim.
Mesaj tarihi:

Yeni kart aldım yok abi sürücü yüklemiyor.

Bilgisayarı birader düşürmüş, eskisi o zaman gittiydi. Slot değiştirdim, eski sürücüleri sildim. Anakarttaki zaten yıldırım kurbanı oldu antalya sağolsun.
Kutudan çıkan cd deki sürücü için şu hatayı veriyor.

Anakartta mı sıkıntı oldu ki düşünce.

Mesaj tarihi:
Laptop'a yükledim de privacy ayarları kabus gibiydi.

Registry'e cihat ilan etmek lazım bu Microsoft'a gönderilen hikayeleri kapatabilmek için sanırım veya bir yerde elbet vardır proramı.

Edge fena değil gibi gibi ama Adguard'ın extension yerine ayrı program olarak çalışmasını tasvip etmedim.

Start Menu'sü olması güzel (!)

Otomatik Windows ve Driver Update'leri facia geliyorum diyor şimdiden. GPU driver'larını otomatik update edip milyonlarca ekran kartını aynı anda yakabilir windovz.

Desktop'a DX12 çıkana kadar yüklemem, 8.1 iyidir.
Mesaj tarihi:
Abi bende bu anonim bilgi olayını anlamıyorum. Apple olsa hepiniz ok yolla dersiniz, microsoft olunca hemen privacy hede hödö. Adam işte cortana denen zımbırtıyı geliştirmek için bilgi topluyor ne var bunda?
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum sorun windows mu yoksa oyun kaynakli mi ama buradan bi sorayim dedim.

Win10 yuklu notebook'ta FarCry 2 yuklu, onda bi kasma donma falan yok. Ama ne hikmetse Dota 2 de 2-3 dakikada bir 2-3 saniyelik donmalar yasiyorum. Combatta falan direkt gg yani. O an ekran donuyo boyle, 3 saniye sonra olan aksoyonu goruyorum. Arada ne yasandigini gormuyorum.

Ekran kartinin surucusu yuklu. Aygit yoneticinde de bi problem yok. Hatta nvidia control panel'de oyunun ayarlarini optimuma da aldim yine kar etmedi.

Cozum onerisi olan var mi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tablette yükselttim haliyle bi sıkıntı yok, şimdi bilgisayara da gelmiş bi elim gitmiyor ırt zırt sıkıntı çıkarır mı acaba yok ekran kartı sürücüsüydü bişeydi.

Var mı yakın zamanda w10a geçip pişman olan? Yoksa trene artık binme vakti geldi mi?
Mesaj tarihi:
Makina sürünüyor bende ya kurduğumdan beri. Şimdi dönüp 7 satın almak istemiyorum, korsanlayasım da yok. 8.1'e geri düşürme imkanım da yok sanırım?

Vallahi Windows 7'yi özledik ya lanet gitsin.
Mesaj tarihi:
selam bi sorunum var

geçenlerde konu açmıştım laptop gg diye. herneyse toparlayabildim ve windows10u tekrar yükleyebildim. ancak şimdi aktivasyonda hata veriyor. microsoft forumuna sordum eğer win8 lisansın varsa güncel updateleri yap bu lisansı aktivasyonda kullan dediler. güncelledim de ancak product key hala geçersiz ne yapmam lazım?
Mesaj tarihi:
dasBock said:

selam bi sorunum var

geçenlerde konu açmıştım laptop gg diye. herneyse toparlayabildim ve windows10u tekrar yükleyebildim. ancak şimdi aktivasyonda hata veriyor. microsoft forumuna sordum eğer win8 lisansın varsa güncel updateleri yap bu lisansı aktivasyonda kullan dediler. güncelledim de ancak product key hala geçersiz ne yapmam lazım?

telefonla arayip oradan aktive edicen.uzun cetrefilli kil bir durum.baska yol bilen beri gelsin.4 defa yaptim sunu.heder oldum.X( (windows 10 icin degildi benim durum tabi.7 de oluyodu boyle.)
Mesaj tarihi:
Ekran kartı driverlarını otomatik yüklüyor zaten Win10, anakart driver'ı da ne yüklüyorsun ki, anakart ney? Ben ses kartı driver'ı hariç hiçbirşey yüklemedim mesela.

İdeal şartlarda yükselttikten sonra Win8.1 key'ini kullanarak tekrardan bir format temiz oluyor.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Pencereyi diğer monitöre sürüklerken niye saçma sapan takılıyor ffs ismi Windows bi de.

eskiden ikinci monitor olan tarafa pin edemiyordun her hangi bir şeyi direkt öteki tarafa geçiyordu. eskisi bug'dı şimdiki normal. hızlı çekersen geçiyor yavaş çekersen pin ediyor. ben daha memnun kaldım.
Mesaj tarihi:
Ben full yavaş çekiyorum, sürekli takılıyor.

Snap'i kapatınca bu sefer win+arrow gibi hizalayan komutlar da patlıyor.

Bu mousespeed için bi tane registry ayarı varmış onu da kaldırmışlar, şu an kaldım böyle, gayet rahatsız. Mecburen win+shift+arrow'a yönelecem gibi.
  • Yeni Oluştur...