Bright Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Çalıştırsınlar ya, bir işe yaradıkları yok coderların. 40x+ PCI-E lane'i olan anakartta bir tane ekran kartı kullanıyoruz falan saçma sapan. İşlemcilerin bütün core'ları, bütün ekran kartlarını marka model farketmeksizin kullansın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 HarveyQuinn said: win 8.1 = vista , win 10 = win 7 diyorlar doğrumu ? ben yükledim alakasi yok. Win 10 = Win8.1 + Start olayi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dx12 nin avantaji nvidianın desteklemesi. oyun piyasası valve, mac, amd falan hepsi mantle tarafında. mantle agzını kırabilir direct x in gerçi şöyle bir haber de var anlam veremedim. http://au.ibtimes.com/directx-12-improves-amd-gpu-performance-400-windows-10-1420167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 windows 10 = cortana entegrasyonu pc de kayıtlı bir resmi aramak için bile cortana yı kullanabiliyon türkiyede anlamsız kalıyor bu mevzu. + spartan browser - chrome/firefox kullanıcıları için anlamsız. + dx12 - üstte anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Şu 8.1'in çok hakkı yeniyor Start menu'su yok diye de performansı 7'nin kat kat üstünde ki 3 MB'lık program çözüyor start menu sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 sistemin performansının zerre önemi yok kullanıcının performansını düşürüyorsa. 10ms hızlanıp 10sn yavaşlatmasın. ben fazla çalışacağıma makine fazla çalışsın zaten. http://www.cnet.com/how-to/windows-10-settings-menu-the-system-tab/ cidden beyinsiz kimler tasarlıyorsa bunları, win8 gibi çöp bir os daha geliyor. gereksiz start menüsüyle gene göz boyayacaklar, esas sorun 5$'lık barla düzeltilemeyen bunun gibi os'in tabletle pc arasında parçalanmış halde olması. bütün setting'leri bit çatıda toplayamayan os yapılıyor 2015'te yarabbi sen bizi kurtar, imdat ya. http://regmedia.co.uk/2015/02/11/cortana_moods.jpg?x=648&y=429&crop=1 ruh halini anlamak için bunları ezberleyeceğiz bir de, akıl ermiyor bu saçmalıklara. smiley'e ne oldu, aptal mı bu tasarımcılar, kim bunlara iş veriyor ve kim kovmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 onlar ne abi. AI'daki çocuk gibi kapının önüne koyarım sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qI4tj1YZbiM bu videonun sonuna doğru hareketli halleri var ama altındaki yazılar olmasa zerre anlamadım ruh halini. insan yüzü gibi milyonlarca yıldır tanıdığımız birşey varken gidip çember yapmak cidden pes doğrusu. gittim feedback sitesine yazdım, yazdığıma atın bir oy beğenmediyseniz siz de. http://cortana.uservoice.com/forums/249009-general-cortana-feedback/suggestions/7099375-change-shows-of-emotion-from-circles-to-smileys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 virtual desktoplar linux wmlerdeki, osxdeki gibi harbici virtual desktop mi ? grid view, hot corner falan var mi bir de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 sam abartmış biraz olayı video da anlatıo adam işte... hiç alakası yok . ben kullanıyorum gayet iyi şu ana kadar sorun çıkartmadı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 zıplayan topun mu duygularını daha iyi ve hızlı tanımlarsınız, bir insanın suratındaki mimikleri mi? şunun sırf "biz farklıyız, cooluz göz ve ağız kullanmıyoruz" dışında bir maksadı var mı cidden? win10 çalıştıracak aletler iki tane gif smiley oynatmaktan aciz mi? dönen çembere iki göz, bir ağız çizerlerse ms'in imajı mı sarsılır? 20 yıl önce yaptıkları ataçın ne düşündüğü anlaşılıyordu, bugün yaptıkları topun ne düşündüğü belli değil. gelişmek buysa, modernlik buysa (1985 msdos kafası exe'lere modern app dediler pes) varsın geri kalalım. ileride çok parodisi yapılacak bu yılların, gericiliğin modernlik sanıldığı zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Sam said: bütün setting'leri bit çatıda toplayamayan os yapılıyor 2015'te yarabbi sen bizi kurtar, imdat ya. Sam, bunu deyip duruyorsun da, burada Win 7 Control Panel da olan ne yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 win8 ayarlar konusun baya karısık arkadaşa kurdum geçen win8.1 googledan bakıyorum burdan girin diyor giriyorum ama yok abuk subuk şeyler yarım saat ugrastırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ben hicbiseyin ayarini yapmamisim demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ben sorunsuz kullandim bu zamana kadar bulamadigim bir ayar olmadi onceden nerede ise halen yerinde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 quixef said: Sam said: bütün setting'leri bit çatıda toplayamayan os yapılıyor 2015'te yarabbi sen bizi kurtar, imdat ya. Sam, bunu deyip duruyorsun da, burada Win 7 Control Panel da olan ne yok? bu control panel zaten. win8'de charms altında settings koydular ve bazı ayarlar buraya taşındı ama hala çoğu yok. win10'da daha çoğunu taşımışlar ama halen herşey yok. control panel'i bitirmek istiyorlar yaptıklarına bakılırsa ama bunu yapacaklarsa taşısınlar bitirsinler, dağınık bırakmasınlar. ayarların bir kısmı orada, bir kısmı öbür yerde kalmasın. tek bir makul sebep yok bu dağınıklığı açıklayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ne yok abi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 search & apps, privacy, onedrive, pc refresh vs liste devam ediyor, win8 ve 8.1 ile gelen yeni ayarların hiçbiri control panel'e konmadı bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Winkey + C > Settings > Change PC Settings. Bu mudur dünya kadar vakit kaybettiren şey herkese. 1$'lık StartIsBack'le önüne koysan insanların 10 tanesinin 10'u ayırt edemez 8.1'le 7'yi. DX11.2'yle DX11 arasında en az %10 fark var oyun performansında. Ayrıca Windows'un refreshlenme frekansı hikayeleri 8.1'de yeniden yazıldığı için Chrome kullanıyorsan 8.1'in performansı 3-5 kat falan daha yüksek masaüstünde. 7'ye sadece 8.1 uyumluluğu için abidik zübidik bloatware updateler çıkıyor ve giderek yavaşlıyor. 8.1 kullanmamak şu an kendi ayağına kurşun sıkmak gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 change pc settingsdeki olaylar da bariz tablet ayarlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bright hayır, ısrarla anlaşılmayan ve vakit kaybettiren şey, tek tek yazıyorum: AYARLARIN AYRI AYRI DAĞINIK OLMALARI bilgisayar mı benim bilgimi aklında tutacak ben mi bilgisayarın bilgisini aklımda tutacağım? şu nintendo'yu her eleştirince "ama çok satıyor" tier argüman "ama performansı yüksek"le gelmeyin. "hayır performansı düşürsün çok hızlı" mı dedik? tasarımı kötü, düzeltsinler diyoruz. win7 kullansam niye şikayet edeyim zaten 8.1 kullandığım için şikayet ediyorum. ben vista, me filan severek kullanmış insanım yani, beni bile çıldırttı 8 ve 8.1. ısrarla ios tier os koyuyorlar masaüstüne ve kaçacak yerimiz yok. kaçamıyoruz bari düzeltsinler yani. ben 25 yıldır müşterileri olarak onlar mobil pazarından pay kapsın diye neden eziyet çekiyorum hergün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Privacy ıvır zıvırı ne kadar değiştirmen gerekiyor bilmiyorum, Pazartesi ve Çarşambaları web sitesi benim language ayarımı görsün, Salı ve Cumaları görmesin diye bir derdim hiç olmadı şahsen. Onedrive desen ekledikten sonra File Manager da bile görünüyor. Diyeceğim, sen kendine sıkıntı aradıktan sonra sıkıntı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 abi yani eskiden ezbere gidiodun şuan bişileri görerek okuyarak git ne var ? zaten herşey belli sağa çekio menü çıkıo sola çekion bişi çıkıo ayarlar var yazio gerekirse SS li şekilde gösterim win10 da size kullanıyorum şuan prebetayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 İnce ayar yapmaya kalkarsan Win95'te de ayrı yerlerdeydi aynı ayarlar, hala anlamıyorum açıkçası derdini. Google'a yazınca bir ayarı bulmak 3 sn. falan sürüyor, en çok kullanılan işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 quixef said: Privacy ıvır zıvırı ne kadar değiştirmen gerekiyor bilmiyorum, Pazartesi ve Çarşambaları web sitesi benim language ayarımı görsün, Salı ve Cumaları görmesin diye bir derdim hiç olmadı şahsen. Onedrive desen ekledikten sonra File Manager da bile görünüyor. Diyeceğim, sen kendine sıkıntı aradıktan sonra sıkıntı çok. ok. Editor said: abi yani eskiden ezbere gidiodun şuan bişileri görerek okuyarak git ne var ? zaten herşey belli sağa çekio menü çıkıo sola çekion bişi çıkıo ayarlar var yazio gerekirse SS li şekilde gösterim win10 da size kullanıyorum şuan prebetayı ezbere gitmelik birşey yok, pc veya os ile ilgili bir ayar yapma gereği hissediyorsun ve bunun için eskiden control panel vardı. illa ki içine girince aradığını bulurdun yani net'te filan gezmeden. android, ios gibi hafif siklet mobil os'lerde bile tek çatı altında bütün ayarlar. dahası win8'e kadar windows'ta da öyleydi. burada ayrılması DEVASA bir hataydı ve bunun birleştirilmemesi halen AKILALMAZ BOYUTLARDA bir hata. indie takıma versen garajda üç kişiye böyle yanlış tasarım yapılmaz. "nolacak yamuk yumuk kalsın böyle de kullanılıyor" demenizin sebebi nedir cidden? ne karınız var ayrı kalmasından anlatsanıza bir. ben anlattım kendi nedenimi. Bright said: İnce ayar yapmaya kalkarsan Win95'te de ayrı yerlerdeydi aynı ayarlar, hala anlamıyorum açıkçası derdini. Google'a yazınca bir ayarı bulmak 3 sn. falan sürüyor, en çok kullanılan işletim sistemi. win 95: 1995 win 10: 2015 ikisinin arasındaki 20 farkı bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar